Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Ženska moda


Iščete najnovejše trende po najnižjih cenah? Najdete jih v PEPCO kolekcijah! V tej sezoni vam predstavljamo linijo BLACK, za katero so značilni temni odtenki, karirasti in cvetlični vzorec ter čipka. V njej ne manjka niti klasičnih oblek, krznenih jopičev, toplih puloverjev z zanimivim krojem in belih srajc. Si želite oblačil s pridihom romantike? Linija COZY CORNER predstavlja oblačila v pastelnih barvah in s cvetličnimi vzorci, kavbojke, mehke pletenine. Ženska moda in lahka jesenska nota. Med dodatki boste našli perle, vezenine in krznene našitke. V trgovinah vam bodo dih vzele tudi prelepe obleke, majice in jopice po zadnji modi.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

Dodatki

Dodatki

Dodatki

Moška moda


Moški se želijo obleči modno, vendar se pri tem hkrati počutiti udobno. V trgovinah PEPCO lahko najdete številna oblačila, ki so primerna za vse priložnosti in cenovno prijazna vsakemu žepu! V trenutni kolekciji causal prevladujejo barve, ki se podajo vsakomur: siva, bela in črna ali zanimivi odtenki zelene in bordo. V ponudbo smo vključili tudi oblačila za hladnejše dni: udobne puloverje in debelejše majice z dolgimi rokavi. Pozabili nismo niti na linijo elegantnih oblačil za posebne priložnosti, nad udobnostjo katerih bodo moški naravnost navdušeni.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

POGLEJ TUDI


Spodnje perilo odrasli

Moda 98 - 128 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina