Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Ženska moda


Iščete najnovejše trende po najnižjih cenah? Najdete jih v poletni kolekciji v PEPCU! Sezona bo polna jeans hlač, v beli in temno modri barvi. Kolekcija vsebuje elemente rocka, v barvah: bela in črna z noto rdeče. Našitki vrtnic, ki elegantno zaključijo kolekcijo v celoto. Kot odgovor na trenutne trende smo pripravili pastelno linijo po vzoru azijskih cvetličnih vzorcev, čipke in naborkov. V trgovini boste našli tudi obleke, srajce, majice s kratkimi in dolgimi rokavi ter jeans hlače.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

Dodatki

Dodatki

Obutev

Moška moda


Tudi moški želijo izgledati moderno in se hkrati počutiti udobno. V PEPCU boste našli oblačila, idealna za vsako priložnost po cenah za vsak žep! V poletni kolekciji prevladujejo barve, ki jih imamo vsi radi: rumena in morski odtenki zelene barve. Našli boste veliko moških kratkih hlač iz različnih materialov, primernih za poletje! Na voljo bodo različni modeli moških majic z in brez rokavov. Prevladoval bo poletni vzorcec s palmami!

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

POGLEJ TUDI


Spodnje perilo odrasli

Moda 98 - 128 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina