Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

V skrivnostnem vrtu


Iščete najnovejše trende po najnižjih cenah? Prišli ste na pravi naslov! Našli jih boste v novi, romantični kolekciji! V tej sezoni bodo prevladovali cvetlični vzorci, ki bodo krasili majice in obleke. Oblačila iz nove sezone lahko oblečete v službo ali na zabavo s prijatelji. Poleg vzorcev bo pozornost pritegnila tudi barvna paleta. To sezono bo kraljevala kombinacija romantične rožnate in kaki barve.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

Mestni safari


Po eni strani umirjena harmonija, po drugi strani izraziti barvni deli. Tako lahko na kratko poimenujemo novo kolekcijo, za katero smo navdih poiskali v barvah vroče Afrike. Njene barve so priklon naravi – manjkali ne bodo odtenki rjave, nežne bež in bele barve. Med njimi je svoje mesto našla tudi, v tej sezoni modna, sočna koralna barva. V ponudbi lahko najdete majice s prepletenimi deli, zanimive srajce, ohlapne hlače, udobne kratke hlače in ženska krila. Vsa oblačila so izdelana iz izjemno kakovostnih materialov, kot so lan, bombaž in viskoza. Zanimivo prepletanje barv, krojev in materialov je tisto, kar omogoča oblikovanje izredno ženstvenega stila, ki pritegne pozornost!

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

Odtenki modre


Videti je, da nas čaka sezona v barvi modri barvi. V trgovinah PEPCO bo kraljevala brezčasna modra v veliko modnih odtenkih. Moderno prepleteni deli na oblačilih, mornarske črte in okrasni deli v obliki cvetov bodo navdušili ženske, ki se želijo počutiti sveže in svobodno. Jeans obleke, lahkotne srajce ali hlače s cvetlično vezenino je samo nekaj predlogov med naštetimi idejami.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

Moška moda


To sezono vas bomo popeljali na potovanje po divjem Teksasu! V novi kolekciji se vam predstavljajo majice s potiskom cest in motorjev! K temu dodamo le še srajce s karirastim vzorcem, polo majice in udobne kratke hlače ... in recept za modno stilizacijo je pripravljen! In vse to v sočnih barvah, takih kot so oranžna in zelena barva z dodatkom rumene. Idej ne bo zmanjkalo niti za ljubitelje športnega stila s tropskih havajskih plaž. Gospodje lahko izbirajo med majicami, kratkimi hlačami in športnimi hlačami v odtenkih zelene, rdeče in sive. Motiv počitnic na plaži se pojavlja tudi na majicah s kratkimi rokavi. Aloha!

POGLEJ TUDI


Spodnje perilo odrasli

Moda 104 - 134 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina