Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Spodnje perilo


ženske

Udobna mikrovlakna ali zapeljiva čipka? V PEPCU boste našle spodnje perilo, ki se prilega vam! Kompleti v nevtralnih in nevpadljivih barvah čakajo na vse ljubiteljice klasičnega, če pa se počutite drzno, lahko izberete izdelke z živalskim potiskom ali živahnih barv. Vsi izdelki so na voljo v večjih številkah! To pa še ni vse! Pripravili smo ponudbo toplih kopalnih plaščev in pižam za hladnejše mesece, na voljo tudi iz flanele!

Spodnje perilo


moški

V prihajajočih mesecih bodo v kolekciji moških pižam prevladovali gozdni potiski, potiski živali – medvedov in volkov ter močne barve. Grafitno siva, klasična bordo rdeča in temno zelena, ki posnemajo tone narave. Ponudba vključuje spodnje majice, nogavice, spodnjice, boksarice, pižame in še več!

POGLEJ TUDI


Moda odrasli

Otroško spodnje perilo

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina