Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

MODA ZA DEKLICE


104–134

Udobna, praktična, s pravljičnimi barvami in ljubkimi vzorci. Ravno takšna mora biti kolekcija oblačil za deklice, kaj ne? Po našem mnenju – seveda! Zato sta pri PEPCO bili oblikovani dve liniji oblačil, ki bosta navdušili tudi najbolj zahtevne male modne navdušenke. V prvi kolekciji kraljujejo motivi iz Pariza, kot so romantično cvetje, višnje in francoski psički. Kolekcija se predstavlja v zeleni, svetlo rožnati, rdeči in bež barvi. Za deklice, ki imajo rade izrazite barve in že pogrešajo počitnice, smo pripravili dodatno kolekcijo. V njej prevladujejo turkizna, limonina in neonsko koralna barva ter tropske živali. To so vzorci, ki v trenutku pritegnejo pozornost!

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

MODA ZA DEČKE


104–134

Dogodivščina? Da! Pomladno-poletno obdobje je čas, ko otroci najraje odkrivajo svet. Torej, nič čudnega, da se je v trgovinah PEPCO pojavila kolekcija, namenjena malim raziskovalcem. Ljubitelji morskih dogodivščin bodo v njej našli majice s kratkimi rokavi z vodnimi in ladijskimi motivi. Manjkalo ne bo niti srajc in udobnih kratkih hlač iz mehke tkanine. Pot bodo vodili različni odtenki modre, rdeče in rumene ter zelene barve. Predstavila se bo tudi vesela ekipa – hobotnica, morski pes in papiga. Kaj pa za tiste, ki so jim od morskih dogodivščin najbolj všeč ladje? Na njih čaka neonska džungla v turkiznih, zelenih in rumenih barvah!

POGLEJ TUDI


Moda 68 - 98 cm

Moda 134 - 164 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina