Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

MODA ZA DEKLICE


104–134

Udobno, praktično in magično barvito z očarljivimi vzorci. Ne bi morala biti vsa oblačila za dekleta taka? Mislim, da vsekakor! Ravno zaradi tega je Pepco ustvaril dve liniji oblačil, ki bosta navdušili še tako zahtevne majhne modne navdušenke. Prva linija obsega sočne sadne tematike. Barve te kolekcije so zelena, odtenki oranžne in rumena. Poleg tega vključujejo duhovite natise Miki Miške. Druga linija je oblikovana za dekleta, ki že pogrešajo počitnice. Glavna barva je turkizna, ki jo spremljajo odtenki sive in barva zrele breskve, kot tudi natisi, ki nas popeljejo na najbolj oddaljene počitniške destinacije. Ti vzorci bodo kaj hitro pritegnili pozornost.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

MODA ZA DEČKE


104–134

Pozdrav dogodivščinam? Vsekakor! Poletje je čas, ko otroci vneto odkrivajo svet. Tako ni presenetljivo, da je PEPCO oblikoval kolekcijo za naše majhne raziskovalce. Ljubitelji velikih valov bodo našli kratke majice, majice brez rokavov in kratke hlače, okrašene z oceanskimi in surferskimi temami. V ospredju so različni odtenki modre, rumene in rdeče. Kaj pa za tiste, ki se navdušujejo nad pustolovščinami na drugih celinah? Kolekcija bo vključevala tudi živali iz savan in razigrane kaktuse. Pričakuje jih omamna paleta barv v zeleni, turkizni in oranžni v neonski različici.

POGLEJ TUDI


Moda 68 - 98 cm

Moda 134 - 164 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina