Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Moda za deklice


128 - 164 cm

V tej sezoni moda za starejše deklice narekuje motive za prave upornice – rože v vseh oblikah, od potiskov na majicah do raztrganih kavbojk. Zelo trendi bo znova leopardji vzorec. Na vas čakajo tudi tople jopice iz pletenine, ki je izredno prijetna na dotik, puloverji s cofki in druga puhasta oblačila! Prevladujejo predvsem odtenek ovele vrtnice, siva in črna ter intenzivna temno modra barva. Naj iz vaše hčerke sije sreča ob nošenju lastnem mladinskem stilu!

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

Dodatki

Dodatki

Dodatki

Moda za fante


128 - 164 cm

Ko se spremeni vreme, se spremeni tudi naš izbor oblačil za mlade. V tej kolekciji bodo prevladovale zemeljske barve – svetlo rjava, temno siva in črna. Vseeno ne bo dolgočasno! Za to bo poskrbela neon oranžna barva, ki se bo pojavljala pri celotni liniji oblačil. Na policah se bo pojavila tudi barva kakija. Med vzorci bodo najbolj pogoste geometrijske oblike, ki jih bo dopolnjeval vojaški vzorec. Mestni stil ne obstaja brez široke izbire modnih raztrganih kavbojk in kavbojk s potiski, kot tudi udobnih casual hlač.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

POGLEJ TUDI


Moda 62 - 92 cm

Moda 98 - 128 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina