Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

MODA ZA DEKLICE


134–164

V trendih za starejše deklice vlada romantični stil v družbi lepih metuljev. Pojavlja se veliko cvetličnih vzorcev in pastelnih barv, kot sta zasenčena rožnata in nežna modra barva. K temu smo dodali še moderne kroje oblek in kril. V kolekciji ne boste pogrešali niti stilskih očal in modnih dodatkov, npr. praktičnih pasnih torbic.
Ali so med nami ljubiteljice zgodb z Divjega zahoda? Zagotovo jim bodo v oči padli kaktusi na majicah ter hlače in majice s kavbojskimi resicami v modnih barvah – kaki, temno rožnata, črna in zasenčena rumena.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

MODA ZA DEČKE


134–164

Je kaj novega tudi za odraščajoče dečke? Seveda! V prvi liniji oblačil bo na potiskih kraljeval izrazit tiger v azijskem okolju. Za dečke bo zagotovo zanimiv tudi vojaški vzorec, ki se bo pojavil na majicah in hlačah. Kontrastne barve neonsko oranžne in svetlo modre bodo kolekciji dodale svežino in lahkotnost.
Nekaj zase bodo v trgovinah PEPCO našli tudi mladi ljubitelji glasbe in sproščenega, počitniškega vzdušja. Rolka, slušalke v ušesa in na pot! Zaradi barvne palete kolekcije bo zdaj vsak lahko izstopal v množici. Za to se lahko zahvalimo modri in rumeni barvi z nežnim odtenkom oranžne.

POGLEJ TUDI


Moda 68 - 98 cm

Moda 104 - 134 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina