Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

MODA ZA DEKLICE


134–164

Trende starejših deklet narekujejo barve! V naših trgovinah je veliko neonskih predlogov v živahnih odtenkih rožnate, rumene in turkizne barve. Glavna tema kolekcije bo temeljila na duhovitih skicah najljubših prigrizkov najstnic! Na voljo bodo kratke majice, kratke hlače, krila in lahkotne obleke za idealno poletje. Ta stil bo uravnotežen z bolj dekliško linijo, ki je usmerjena na majhne romantike. Združuje udobne dizajne in naborke, ki so to sezono zelo moderni. Ta kolekcija vključuje tudi stilska očala in modne dodatke, na primer praktične in prostorne hip torbe.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

MODA ZA DEČKE


134–164

Nekaj novega za najstniške fante? Poglejte tukaj! Ko se približujejo počitnice bomo rolko zamenjali za jadralno desko in se podali na valove ali pa uživali v senci dreves. Celotna kolekcija bo potekala na temo plaže. Glavne barve bodo živahna svetlo modra in neonsko rumena, kombinirana z vojaško modro in belo. To naredi linijo zelo dosledno, posamezne modele pa je mogoče enostavno združevati. Kmalu bodo naše trgovine pozdravile tudi absolutno novost: Simpsonove!

POGLEJ TUDI


Moda 68 - 98 cm

Moda 104 - 134 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina