Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

DOJENČKI


Na policah z oblačili za dečke se veselo igrajo gozdne živalce – medvedek in njegovi prijatelji. Najdete jih lahko v družbi zabavnih napisov in barv: od sive in modre do oranžne. Drugo linijo oblačil predstavljajo veseli zmajčki. Za to linijo so značilne naslednje barve: barva limone, siva in modra.

Za majhno romantično dušo smo pripravili prečudovito kolekcijo, v kateri so glavni junaki gozdne živalce, obdane s temnejšimi barvami: temno modro in zasenčeno rožnato. Oblačila so popestrena z bleščicami. Med našimi izdelki najdete tudi linijo z veselimi sovicami in zajčki. Linija se od drugih razlikuje po izvirnih krojih in živih barvah: neonske barve ali temno rožnata, bela in siva.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

Dodatki

Dodatki

Dodatki

SPODNJE PERILO ZA DOJENČKE 


V kolekciji spodnjega perila za malčke boste našli odtenke modre, temno modre in sive ter žive odtenke rumene barve. Glavna tema so gozdni prijatelji – medvedek in njegovi kompanjoni. To je odlična družba za malega raziskovalca.

Za malčice smo pripravili linijo spodnjega perila v nežnih odtenkih rožnate, bele in kremne barve z dodatkom močnejših barv, kot sta temno modra in temno rožnata. V tej liniji spodnjega perila se predstavljajo vesele živalce – miške, mucki in zajčki, prav tako pa ne manjka niti pravljičnih motivov. Pri nas boste našli bodije, pajkice, pajace, spalne vreče in seveda obvezne zimske modne dodatke – kapice, nogavice in rokavice!

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

POGLEJ TUDI


Moda 98 - 128 cm

Moda 128 - 164 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina