Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

MODA ZA DEKLICE IN DEČKE


68–98 CM

Malim raziskovalcem bo vsekakor všeč nova kolekcija, ki kar prekipeva od počitniških barv in vam bo pomagala zajeti poletno vzdušje. Prisrčni dizajni in mehiško podnebje sta le ena izmed primerov, ki otroke čakajo v naših prodajalnah. Med drugim bodo našli tudi svoje najljubše superjunake. Zagotavljamo primerno kakovost naše ponudbe – izdelki narejeni iz bombaža, ki ne povzročajo draženja kože ali alergij. Poleg prikupnih oblačil za otroke ponujamo tudi raznolik nabor dodatkov, vključno s kapami s ščitnikom, klobučki in udobnimi čevlji. Vse kar potrebujete za svojo kepico veselja, lahko najdete v naših prodajalnah.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

SPODNJE PERILO ZA DOJENČKE


68–98 CM

Pomladno-poletna ponudba dekliškega spodnjega perila bo izredno barvno bogata. V trgovinah se bo pojavila nežna kolekcija v pastelnih barvah z ljubkim zajčkom in rožicami v glavni vlogi. V naslednjih mesecih bodo romantične vzorce zamenjali potiski s sadjem in sladoledom v poletnih, izrazitih neonskih barvah. Prevladovalo bo sadje – jagode, višnje in lubenice. Dečke pričakuje morska kolekcija, polna vodnih živalic. Pozabili nismo niti na ljubitelje piratov in male lovce na zaklade. Vsa oblačila se bodo predstavila v modri in rdeči barvi ter zeleni barvi.

POGLEJ TUDI


Moda 104- 134cm

Moda 134- 164 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina