Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

MODA ZA DEKLICE IN DEČKE


68–98 CM

Malim pustolovcem bo zagotovo všeč kolekcija PEPCO, za katero smo navdih poiskali v naravi in živalih iz džungle. Pojavljajo se tudi njihovi priljubljeni super junaki. Hraber lev, ljubka zebra, morska favna in ladje so samo primer tega, kaj čaka otroke v naših trgovinah. Dečki se bodo lahko z oblačili v modri barvi, ki prevladuje v tej kolekciji, in z motivi vodnega sveta spremenili v male mornarje. Deklice se bodo zaljubile v pastelne odtenke in leopardji vzorec v različnih oblikah in barvah! Veliki potiski, bleščice, cofi in deli 3D jim bodo nadeli redek in edinstven videz!

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

SPODNJE PERILO ZA DOJENČKE


68–98 CM

Pomladno-poletna ponudba dekliškega spodnjega perila bo izredno barvno bogata. V trgovinah se bo pojavila nežna kolekcija v pastelnih barvah z ljubkim zajčkom in rožicami v glavni vlogi. V naslednjih mesecih bodo romantične vzorce zamenjali potiski s sadjem in sladoledom v poletnih, izrazitih neonskih barvah. Prevladovalo bo sadje – jagode, višnje in lubenice. Dečke pričakuje morska kolekcija, polna vodnih živalic. Pozabili nismo niti na ljubitelje piratov in male lovce na zaklade. Vsa oblačila se bodo predstavila v modri in rdeči barvi ter zeleni barvi.

POGLEJ TUDI


Moda 104- 134cm

Moda 134- 164 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina