Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Moda za deklice


98 - 128 cm

V novi kolekciji boste našli vse, kar je lahko všeč modni deklici! Glavna junakinja ene izmed linij oblačil je lama, ki se želi spoprijateljiti z vašo hčerkico! Na majicah in pajkicah kraljujejo elementi 3D – resice, cofi in vrvice, žive barve pa bodo hitro razživele vzdušje v turobnem vremenu! Učinkoviti, neonski poudarki oživijo oblačila v beli, temno modri in rožnati barvi. Za ljubiteljice romantičnega stila smo pripravili oblačila v pastelnih barvah: rožnati, metini, sivi in bež. Med njimi pa že čakajo gozdne živalce: zajčki, lisičke in srnice.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

V TEJ KOLEKCIJI BOSTE NAŠLI TUDI:

Dodatki

Dodatki

Dodatki

Moda za fante


98 - 128 cm

Prihajata mraz in čas, da vašega dečka zavijete v topel pulover in udobno majico z dolgimi rokavi. Naša kolekcija privablja avanturo v družbi gozdnih živalic in zabavnih sloganov. Prevladujoče barve v kolekciji so rumena, temno modra ter siva z zelenimi in modrimi poudarki.

Druga linija vas bo popeljala na dirkališče, kjer bodo med drugimi dirkali ... dinozavri! Poleg tega vam priporočamo še motoristične motive, s katerimi se vznemirjenje nikoli ne bo nehalo! Zaradi močnega tempa kolekcije so temu primerne tudi močne barve: modra, rdeča in črna.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

POGLEJ TUDI


Moda 62 - 92 cm

Moda 128 - 164 cm

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina