Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

DEKLIŠKO SPODNJE PERILO


92–164

Najboljše priložnosti je dobro imeti v svoji bližini! Tako kot priljubljene pravljične junake. O tem ve vsaka mama, ki po dekliško spodnje perilo zavije v PEPCO. Iz naših izdelkov lahko sestavite licenčne komplete ali jih združite z ostalimi modeli, ki pa so prav tako zelo modni. Takšni kompleti bodo všeč vsem deklicam. Še posebno zato, ker je v trgovinah PEPCO na voljo široka ponudba izdelkov: od nogavic in spodnjih hlač, do udobnih kompletov, modrčkov in pižam.
Vse deklice vabimo, da obiščejo skrivnostni vrt! Tam kraljujejo cvetlični vzorci in ljubki zajčki. Kot nasprotje pa se predstavlja še športna kolekcija z izrazitimi napisi in intenzivnimi barvami.

SPODNJE PERILO ZA DEČKE


92–164

Kateri deček ne sanja o tem, da bi bil vedno blizu svojega priljubljenega junaka? In katera mama mu ne bi teh sanj uresničila? Pri PEPCO vemo, kako pomembne so želje otrok, celo te najmanjše. Ravno zato smo poskrbeli, da v naši ponudbi za novo sezono ne bi zmanjkalo modnih licenčnih izdelkov. Med izdelki lahko najdete udobne komplete za spanje, spodnje hlače, nogavice, kopalne plašče in spodnje majice. Za najmlajše smo pripravili tudi kolekcijo z motivom morskih psov. V njej prevladujejo bela in siva barva ter različni odtenki modre. Starejši dečki lahko izbirajo med: športnim stilom, kjer vladajo rolka in grafiti, v sivi, rdeči, zeleni in beli barvi ali v s soncem osvetljenih barvah tropov in toplih plaž v poletnih barvah, kot so modra in oranžna barva, zelena brava ter barva limone.

POGLEJ TUDI


Spodnje perilo odrasli

Moda 134 - 164

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina