Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Spodnje perilo za deklice


92 - 164 cm

Najboljše priložnosti je dobro imeti v bližini! Enako je s priljubljenimi risanimi junaki. To ve vsaka mama, ki išče otroško spodnje perilo v trgovinah PEPCO. Med našimi izdelki najdete perilo z znanimi risanimi junaki, ki jih lahko sestavite v komplete ali kombinirate z ostalimi modnimi kosi perila. Takšni kompleti bodo všeč dekletom, mame pa bodo zadovoljne, da lahko kupijo perilo ceneje, kot so sploh pričakovale. Pri nas boste našli pestro ponudbo nogavic in spodnjic, kot tudi udobne komplete, modrčke in pižame.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

Spodnje perilo za fante


92 - 164 cm

Kateri fant ne sanja o tem, da bi bil vedno blizu svojega najljubšega junaka? In katera mama ne bi želela izpolniti te želje? V podjetju PEPCO se zavedamo, kako pomembne so želje otrok, celo tiste najskromnejše. Zato smo poskrbeli, da v ponudbi spodnjega perila za novo sezono ne bi manjkalo modnega spodnjega perila z znanimi risanimi junaki. V naši ponudbi lahko najdete udobne komplete pižam, spodnjice, nogavice, kopalne plašče in spodnje majice. Poleg tega vam v naši široki ponudbi predstavljamo tudi perilo z zanimivimi vzorci in v najrazličnejših barvah, ki jih lahko poljubno kombinirate v priljubljene komplete. In to ceneje kot si mislite!

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

POGLEJ TUDI


Spodnje perilo odrasli

Moda 128 - 164

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina