Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Spodnje perilo


ženske

Zapeljivo, mogoče pa raje športno? Ne glede na vaš izbor, nekaj je zagotovo – v trgovinah PEPCO boste našli pestro ponudbo ženskega spodnjega perila, v katerem se boste počutili udobno vsak dan. Za vas smo pripravili širok izbor modelov in barv – od živih barv do takih, ki s svojim mirnim odtenkom prikličejo misel na hladnejše dni. Ali je to vse? Ne! V naših novih kolekcijah boste našli modrčke, spodnje hlače, nogavice, spodnje majice, pižame in spalne srajce. In vse to po cenah, ki so prijazne vaši denarnici.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

Spodnje perilo


moški

Niso samo ženske tiste, ki jim je pomembno, kakšno spodnje perilo nosijo. Nova moška kolekcija predstavlja številne udobne modele spodnjega perila in zagotovo bo vsak moški našel nekaj zase. Med izdelki v naši ponudbi lahko najdete spodnje majice, nogavice, spodnje hlače, boksarice, pižame in še več! Naši izdelki predstavljajo skupni imenovalnik za moderne barve, zanimive vzorce in udobje pri nošenju. Vemo, kako pomembno je to! Še več, z nakupovanjem v trgovinah PEPCO si lahko privoščite več za manj... vsak dan.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

POGLEJ TUDI


Moda odrasli

Otroško spodnje perilo

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina