Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Spodnje perilo


ženske

Zapeljivo ali športno? Ne glede na to, kaj vam je bližje – v trgovini PEPCO najdete veliko izbiro ženskega spodnjega perila, v katerem se boste vsak dan počutili prijetno. Za vas smo pripravili različne kombinacije in barve – od bolj vpadljivih do tistih, ki s svojimi odtenki spominjajo na poletje. Je to vse? Seveda, da ni! V novih kolekcijah boste našli spodnje hlačke, nedrčke, nogavice, spodnje majice, pižame in spalne srajce. Vse to dobite po ugodnih cenah, prilagojenih vaši denarnici. Ne pozabite, da v poletni sezoni v naših trgovinah najdete tudi moderne kopalke.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

Spodnje perilo


moški

Spodnje majice, nogavice, spodnje hlače, boksarice, pižame in še več! Nova kolekcija PEPCO ponuja veliko izbiro udobnih oblačil, med katerimi vsak moški najde nekaj zase. Pri nas se priljubljene barve in modeli kombinirajo z udobjem. Zavedamo se, kako pomembno je to! Če kupujete v trgovini PEPCO, si lahko privoščite več za manj … vsak dan. Ne pozabite, da v poletni sezoni v naših trgovinah najdete tudi moderne kopalke po odličnih cenah.

Na fotografijah so prikazani vzorčni izdelki, njihova razpoložljivost pa je odvisna od posamezne trgovine.

POGLEJ TUDI


Moda odrasli

Otroško spodnje perilo

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina