Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Spodnje perilo


ženske

Tokrat bo pomladi in poleti prevladovalo žensko spodnje perilo, razlog za to pa se skriva v novi, sveži kolekciji PEPCO. Med predlogi ne bo zmanjkalo izredno elegantnih kompletov spodnjega perila s čipkastimi vstavki, kot tudi pižam, ki bodo zbudile misli na vroče dni! Izbirali boste lahko med izrazito rožnato barvo z ljubkim flamingom v glavni vlogi, potiski z učinkom starih vrvi in mornarskimi vzorci. Prvič se bo predstavil tudi nov kroj pižame z modnim vozlom! Se sliši zanimivo? Po našem mnenju zelo!

Spodnje perilo


moški

Ne upočasnjujemo tempa in vas peljemo na naslednje potovanje! Eksotične palme, morski valovi in ladje so tisto, kar vas čaka v novi kolekciji moškega spodnjega perila. Brezčasna modra in univerzalna siva sta naš recept za moško klasiko. Barve in vzorci se pri nas spajajo z udobjem pri nošenju. Vemo, kako pomembno je to! Zato gospodom ponujamo širok izbor udobnih rešitev tako, da bo lahko vsak našel nekaj zase. Med predlogi lahko najdete spodnje majice, nogavice, spodnje hlače, boksarice, pižame in še več!

POGLEJ TUDI


Moda odrasli

Otroško spodnje perilo

Poišči trgovino

Vnesite poštno številko/mesto


Vaša trgovina