Postanite del našega uspeha!

Ta spletna stran uporablja piškotke po Pravilniku o Piškotkih. Pogoje shranjevanja in uporabe piškotkov lahko urejate preko vašega brskalnika.

Distribucijski center


Naš distribucijski center se nahaja v mestu Rawa Mazowiecka, kjer imamo 50.000 m2 veliko skladišče. Naše osrednje skladišče ima 400 zaposlenih, ki so odgovorni za distribucijo izdelkov v več kot 800 trgovinah na Poljskem in po Evropi.

DELOVNA MESTA


Izvedite več o prostih delovnih mestih v našem distribucijskem centru.

Zadolžitve zaposlenega v skladišču med drugim vključujejo ustrezno vodenje logističnega postopka, tj. sprejem blaga, zaključevanje naročil, ter distribucija blaga.

Zaposleni v skladišču

Vodja izmene zagotavlja dobro organizacijo in učinkovito timsko delo v skladišču ter preverja, ali je postopek skladiščenja izveden v skladu z veljavnimi standardi.

Vodja izmene

Vodja skladišča skrbi za tekočo in učinkovito oskrbo. Njegove odgovornosti so med drugim nadzorovanje dela v skladišču, sprejem blaga, transport, skladiščenje, zaključevanje naročil ter zagotavljanje optimalnih zalog.

Vodja skladišča

Strokovnjak za logistiko zagotavlja učinkovito vodenje procesa skladiščenja, pripravlja dokumente, poročila, ter analize dobave.

Strokovnjak za logistiko

Ta oseba vodi delo v skladišču ter logistične procese.

Vodja logistike

Prednosti


• Stabilna zaposlitev 

• Dinamični razvoj 

• Prijateljsko vzdušje in sodelovanje v utečeni ekipi 

• Redno spoznavanje z modernimi tehnologijami

• Delo v izmenah v stabilni ekipi

Kako delamoPridružite se nam!

Poglejte naša aktualna razpisana delovna mesta v distribucijskem centru PEPCO.