Postanite del našega uspeha!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Sedež podjetja


Vse od ustanovitve podjetja je sedež podjetja Pepco v mestu Poznań na Poljskem. Tukaj se sprejemajo ključne odločitve. Prva trgovina je bila odprta leta 2004, v okviru dinamične rasti pa vsako leto odpremo približno ducat trgovin tako na Poljskem kot tudi v drugih evropskih državah. Na začetku je bilo na sedežu podjetja, ki se je nahajal poleg trgovine, zaposlenih 12 ljudi. Zdaj je tukaj zaposlenih več kot 300 ljudi, vključno s posamezniki, ki so pred več kot 15 leti položili temelj za ustanovitev podjetja ter z novimi zaposlenimi, ki se nam pridružujejo in delijo z nami svoje znanje. Zaradi mednarodne narave poslovanja podjetje Pepco nudi odlične karierne možnosti tistim, ki si želijo zaposlitve, s katero bodo lahko dosegli tudi osebni razvoj.

Več o naših oddelkih


Sedež v Poznańu sestavlja 11 specializiranih oddelkov, ki zaposlujejo najboljše strokovnjake z različnih področij. S pomočjo različnih sposobnosti, zbranih na enem mestu, lahko oblikujemo ekipe ljudi, ki si nudijo medsebojno podporo.

Več o vsakem od naših oddelkov

Naši oddelki

Zaposleni na tem oddelku vzpostavljajo verigo trgovin v vseh državah delovanja podjetja. Prav tako iščejo nove lokacije za naše trgovine.

Oddelek
za širitev

Zaposleni na tem oddelku so odgovorni za ocenitev in pripravo proračuna stroškov. Skrbijo za ustrezen tok plačil in bančne račune.

Oddelek
za finance

Zaposleni zagotavljajo IT-podporo v podjetju, upravljajo izredne dogodke in vzdrževanje. Prav tako zagotavljajo razvoj opreme in programske opreme.

IT-oddelek

Zaposleni na tem oddelku so odgovorni za učinkovit pretok blaga med dobavitelji, distribucijskim centrom in našimi trgovinami.

Logistični
oddelek

Zaposleni na tem oddelku so odgovorni za zagotavljanje prepoznavnosti blagovne znamke Pepco po Evropi , ter grajenje podobe in zaupanja v našo blagovno znamko.

Oddelek
za trženje

Zaposleni na tem oddelku so odgovorni za iskanje in zaposlovanje kadra. Prav tako pa skrbijo za osebnostni razvoj in izobraževanje, ter varnost pri delu.

Kadrovski
oddelek

Oddelek za načrtovanje pripravlja načrte za izdelke. Prav tako zagotavlja, da so izdelki strankam na voljo v želeni velikosti in količini.

Oddelek
za načrtovanje

Zaposleni na tem oddelku so odgovorni za nudenje pravnih storitev, ter podpore znotraj podjetja.

Oddelek
za pravne zadeve

Zaposleni na tem oddelku skrbijo za metodologijo, transparentnost projektov, doseganje ciljev ter ocenjevanje možnih tveganj.

Oddelek
za poslovne procese

Zaposleni na tem oddelku so odgovorni za prodajo izdelkov in želeno predstavljanje blaga. Spremljajo prodajne rezultate ter pripravljajo poročila o prodaji.

Oddelek
prodaje

Zaposleni na oddelku za nabavo izbirajo in razvrščajo linije izdelkov, ki bodo kasneje razstavljeni v trgovinah, se pogajajo o cenah ter količini za nabavo.

Oddelek
za nabavo

Prednosti


• Dinamična rast 

• Mednarodno podjetje 

• Evropski sedež podjetja v Poznańu

• Sprejemanje odločitev na lokalni ravni 

• Stabilnost

• Prijateljsko vzdušje in sodelovanje 

• Vrednote, ki spodbujajo razvoj

• Paketi izobraževanja, prilagojeni posameznim delovnim mestom 

• Individualna karierna pot

• Tečaji angleščine v času delavnika 

• Zagotavljanje zavarovanja

• Popusti za zaposlene za nakupe v trgovinah 

• Podpora novim zaposlenim 

Kako delamo


 

Zaposlovanje


V skladu z zahtevami delovnega mesta, za katerega se prijavljate, morate v postopku zaposlovanja opraviti nekaj  nalog, s katerimi želimo preveriti vaše ključne veščine. Prav tako preverjano kandidatovo znanje angleškega jezika. Pričakujte, da bo razgovor deloma potekal v angleščini.

Pridružite se nam!

https://pepco-doo.talentlyft.com/