Postanite del našega uspeha!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

SPOZNAJTE NAS


Smo mednarodni akter, prisoten na Poljskem in v Evropi. Od leta 2004 sodelujemo z južnoafriško investicijsko in holdinško družbo Pepkor. Podjetje Pepco je že od svojih začetkov povezano z mestom Poznanj, kjer sta poljski in evropski sedež podjetja. Zaposlujemo več kot 9.000 posameznikov, upravljamo več kot 700 trgovin na Poljskem in več kot 1.000 trgovin drugod po Evropi. Naše trgovine vsak mesec obišče več kot 6 milijonov strank, ki kupujejo oblačila za vso družino in gospodinjske izdelke po najnižjih cenah. Za ta uspeh so zagotovo zaslužni naši zaposleni in njihova prizadevanja.

KLIKNI IN SE NAM PRIDRUŽI!

NAŠE VREDNOTE


Pomagajo nam opredeliti cilj naših vsakodnevnih dejavnosti.

ZAVZEMAMO SE ZA RAZVOJ


Razvoj naših zaposlenih nam veliko pomeni, zato jih podpiramo na vsaki stopnji njihove poklicne poti. Zaposlenim ponujamo edinstven program usposabljanja, ki je prilagojen potrebam posameznih funkcij, s čimer zagotavljamo nenehen razvoj in pridobivanje novih veščin. Vsak nov zaposleni je usposobljen za opravljanje novih nalog. Naš program usposabljanja med drugim vključuje prakso v trgovini, sodelovanje v Akademiji Pepco, tečaje iz vodenja in drugih strokovnih dejavnosti ter tečaje angleškega jezika. Zagotavljamo poklicni napredek na različnih področjih.

Zaposlene spodbujamo na vsaki stopnji njihovega napredka in jim s tem omogočamo nenehen razvoj. 

DEJAVNOSTI ZUNAJ DELOVNEGA ČASA


Skupaj praznujemo majhne in velike uspehe. Skupaj obeležujemo tudi praznike in se vključujemo v prostovoljne projekte. Družimo se tudi zunaj delovnega časa, saj se v odprtem vzdušju podjetja PEPCO stke marsikatero prijateljstvo. Pred božičnimi prazniki se tradicionalno udeležimo projekta Szlachetna Paczka. Odprti smo za pobude svojih zaposlenih in jih podpiramo tudi zunaj delovnega časa.