Moja trgovina
LOADER
Meni
Izdelki
15
EUR
Tabure
zložljiv, z mehkim pokrovom
7
EUR
Vzglavnik
s prevleko iz 100 % bombaža,
45 x 45 cm

Etno OAZA

Obkrožen z etno vzorci, prijetnimi teksturami in umirjenimi barvami, naš um najbolj počiva. Zato kolekcija “Etno oaza” črpa navdih za oblikovanje iz naravnih bogastev zemlje.

Ustvarite prijazen, pomirjujoč prostor v svojem domu z lesenimi dodatki – okvirji, škatlami in posodami. Popestrili bodo vsako notranjost in vdihnili svežino tistim, urejenim v modernem slogu. Tekstili v mirnih, a hkrati zanimivih in svežih barvah, bodo dodali udobje vsaki sobi. Notranjost v etno slogu bo dopolnjevala namizna posoda, ki spominja na glinene obrti prvobitnih plemen. Krožniki in sklede v peščeni barvi bodo postali edinstveni za vsako jed. Občutite moč narave … danes!

4
EUR
Krožnik
globok
2
50EUR
Slika
na platnu,
35 x 40 cm
5
EUR
Okvir za sliko
za 6 fotografij,
42,7 x 42,7 x 2,5 cm
7
EUR
Verigla LED luči
20 lučk
Košare iz bambusa se bodo izkazale kot praktičen dodatek za organiziranje drobnarij, predstavljale bodo tudi naravno vzdušje v notranjosti in vam pomagale ustvariti etno pridih.

Predstavljeni izdelki so napovednik prihajajoče ponudbe, ki bo na voljo v trgovinah. Ponudba v posameznih trgovinah se lahko razlikuje glede na količino in dostopnost izdelkov. Prikazane fotografije so vzorčne narave in se lahko nekoliko razlikujejo od realnih izdelkov.

Ponudba velja do razprodaje zalog.

Morda vam bo všeč tudi: