Moja trgovina
LOADER
Meni
Izdelki

Ste na lovu za krasnimi jeans hlačami, ki bodo služile kot osnova za vaše vsakdanje modne kombinacije? Jeans nikoli ne gre iz mode, zato ga v trgovinah Pepco zdaj najdete po izjemno privlačnih cenah.

Oglejte si kolekcijo iz jeansa za vso družino in izberite kose, ki jih boste lahko kombinirali na najrazličnejše načine in oblekli za različne priložnosti.

Ste na lovu za krasnimi jeans hlačami, ki bodo služile kot osnova za vaše vsakdanje modne kombinacije? Jeans nikoli ne gre iz mode, zato ga v trgovinah Pepco zdaj najdete po izjemno privlačnih cenah. Oglejte si kolekcijo iz jeansa za vso družino in izberite kose, ki jih boste lahko kombinirali na najrazličnejše načine in oblekli za različne priložnosti.

Oprijete jeans hlače, ki lepo poudarijo boke in pas, klasičen raven kroj z odrgninami ali morda mom kroj z visokim pasom? Odločitev je vaša. V novi PEPCO kolekciji vas čakajo številni modni kosi za ženske, moške in otroke. Izberite model jeans hlač, v katerih boste izgledale in se počutile odlično ter jih oblecite za različne priložnosti!


Predstavljeni izdelki bodo na voljo v prihajajoči ponudbi in se bodo v trgovinah pojavljali občasno. Ponudba v posameznih trgovinah se lahko razlikuje glede na količino in dostopnost izdelkov. Prikazane fotografije so vzorčne narave in se lahko nekoliko razlikujejo od realnih izdelkov. Ponudba velja do prodaje zalog.

Podjetje Pepco d.o.o. si prizadeva, da so informacije o izdelkih na tem spletnem mestu točne, popolne in posodobljene, vendar si pridržuje pravico do napak pri navajanju cen ali razpoložljivosti izdelkov zaradi tehničnih pomanjkljivosti v sistemu ali nenamernih tipkarskih napak, ki jih bo v najkrajšem možnem času popravilo.

Morda vam bo všeč tudi: