Moja trgovina
LOADER
Meni
Izdelki
30
EUR
Tabure
mehek zgornji del,
56 x 49 x 33 cm
7
EUR
Vzglavnik
z bombažno prevleko za vzglavnik,
35 x 50 cm

„Vsak slog je lep, a loft slog je najlepši!“

Odkrili smo način, kako opremiti stanovanje v loft slogu in združiti preprostost z oblikovanjem!

V naši novi kolekciji boste našli dodatke, s pomočjo katerih boste izpopolnili vsako notranjost. Industrijski videz ni le posledica dodatkov po nizkih cenah, temveč tudi umirjenih, modnih barv. Prevladujejo odtenki v bež in sivi barvi s pridihom bele in rjave. Črni odtenki dodajo elegantno izraznost, kovinski zaključki pa se zaradi svojega univerzalnega značaja prilegajo vsakemu prostoru. Za piko na i dodajte nekaj bujnih zelenih rastlin, mehkih blazin in lesenih okvirjev! Ti so brezčasni, ogreli bodo vzdušje vsake notranjosti in ji dodali karakter.

To jesen se osredotočamo na minimalizem v loft različici!

5
EUR
Košara
za sadje,
ø 25 cm
4
EUR
Deska za rezanje
za serviranje, bambus,
55,5 x 16 x 1,5 cm

»Najbolje je dan začeti v kuhinji s svojimi najdražjimi!«

Želite dobro začeti svoj dan? Vemo, kako to storiti! Skuhajte si jutranjo kavo v praktičnem kavnem aparatu french press ali izberite prikupno skodelico z vročo vodo, kjer pripravite svoj najljubši zeleni čaj.

V naših trgovinah boste našli mnogo dodatkov, ki bodo s svojo sodobnostjo in preprostostjo ustvarili prijetna jutra in hkrati vzdušje v loft slogu. Poleg tega so ti izdelki sami po sebi okras – le oglejte si nože iz nerjavečega jekla na elegantnem črnem stojalu! Pogrešate posodo s sadjem? Oglejte si našo ponudbo predlogov v modernističnem slogu. Za notranjost  v loft slogu so značilni tudi elementi iz lesa. Najdete jih med kuhinjskimi pripomočki z zaključkom iz bambusa ali med pločevinkami z lesenimi pokrovi. Zagotavljamo vam, da bo z novo kolekcijo dodatkov v loft slogu vaša kuhinja dobila svež in sodoben videz, razni prigrizki na leseni deski pa bodo videti izjemno okusno!

2
50EUR
Podstavek
kovinski,
20 x 20 cm
1
50EUR
Cedilo
z ročaji,
ø 7 cm
1
50EUR
Komplet cedil
z ročaji,
ø 3,5 cm i ø 4,5 cm
2
50EUR
Skleda
iz nerjavečega jekla,
ø 24 cm
6
EUR
Kuhinjska deska
iz bambusa, z utorom za obvladovanje vlage,
44,8 x 34 cm
12
EUR
Škatla
kovinska,
33 x 21 x 16 cm

„Spočijte se v svoji loft oazi!”

Izberite dodatke za kopalnico, značilne za loft slog, hkrati pa si pričarajte vzdušje domače sproščujoče oaze. Skrivnost je v podrobnostih, natančneje – v globoki črnini!

Izberite dozirnik za milo, posodo za kozmetične blazinice ali kovinsko ogledalo v črni barvi in vaša kopalnica bo dobila sodoben industrijski videz.

2
50EUR
Dozirnik
za milo,
8 x 8 x 8 cm
5
EUR
Košara
kovinska, z ročaji,
29 x 22 x 12.5 cm
7
EUR
Ogledalce
stoječe,
18,5 x 9,5 x 20 cm
10
EUR
Stojalo za brisače
stoječe,
58 x 31 x 92 cm
7
EUR
Preproga 100 % bombaž
za v kopalnico,
50 x 80 cm
25
EUR
Predalnik
iz bambusa in predaloma iz tkanine,
44 x 34 x 95,5 cm

Učinek domače sproščujoče oaze boste dosegli le z nekaj elementi! Oglejte si naše košare iz bambusa in mehke preproge, ki ne bodo le ogrele notranjosti, temveč tudi ustvarile pravo vzdušje. Moden obešalnik za brisače bo notranjosti dodal izgled luksuznega hotela.

Se to sliši industrijsko in hkrati prijetno domače? Popolno!


Predstavljeni izdelki so napovednik prihajajoče ponudbe, ki bo na voljo v trgovinah. Ponudba v posameznih trgovinah se lahko razlikuje glede na količino in dostopnost izdelkov. Prikazane fotografije so vzorčne narave in se lahko nekoliko razlikujejo od realnih izdelkov.

Ponudba velja do razprodaje zalog.

Morda vam bo všeč tudi: