Več za manj... vsak dan!

Ta spletna stran uporablja piškotke po Pravilniku o Piškotkih. Pogoje shranjevanja in uporabe piškotkov lahko urejate preko vašega brskalnika.

O PODJETJU


Smo evropska veriga diskontnih trgovin z oblačili za vso družino in gospodinjskimi izdelki po najnižjih cenah. Na Poljskem dinamično rastemo že več kot desetletje. Postali smo najbolj priljubljen ponudnik otroških oblačil in vodilni ponudnik dekorativnih izdelkov. Za ta uspeh so zagotovo zaslužni naši zaposleni in njihova prizadevanja.

NAŠE POSLANSTVO


Kupcem zagotavljamo najpreprostejši dostop do vseh izdelkov, ki jih potrebujejo dan za dnem – oblačil za družino, dekorativnih izdelkov ter drugih gospodinjskih izdelkov po najnižjih cenah.

NAŠA VIZIJA


Postati želimo največja, cenovno najugodnejša, najbolj prepoznavna in najboljša diskontna znamka oblačil ter gospodinjskih izdelkov v Evropi.

NAŠA STRATEGIJA


Naš namen je razvijati poslovanje na trajnostni način z osredotočanjem na tri ključna področja razvoja: na svoje zaposlene, svoje delovne procese in svoje izdelke.

PEPCO V ŠTEVILKAH


VEČ KOT 11 MILIJONOV KUPCEV NA MESEC

VEČ KOT 13 LET NENEHNE RASTI

VEČ KOT 11.000 ZAPOSLENIH V EVROPI

VEČ KOT 1.000 TRGOVIN V EVROPI

VEČ KOT 450 ZAPOSLENIH NA SEDEŽU PODJETJA V POZNANJU

VEČ KOT 1.200 PALET BLAGA,
DNEVNO DOSTAVLJENIH V 7 RAZLIČNIH DRŽAV

ZGODOVINA PODJETJA


2017

Hrvaški in slovenski kupci uživajo v Pepco trgovinah.

2016

V manj kot dveh letih nam je uspelo podvojiti število trgovin in odpreti tisočo prodajalno PEPCO.

2015

PEPCO odpre svoje trgovine v Romuniji in na Madžarskem.

2014

Praznovanje ob odprtju 500. trgovine PEPCO

od 2013

V trgovinah PEPCO je zdaj mogoče nakupovanje tudi na Češkem in Slovaškem.

2007

Odprtje 100. trgovine PEPCO

2004

Prvih 14 trgovin PEPCO je pričelo poslovati v večjih mestih, kot so Poznanj, Bidgošč in Gdansk.

1999

Postavitev temeljev za vzpostavljanje trgovinske verige

SKUPINA


V poljski maloprodajni trg vlagamo že od leta 1999, sprva pod blagovno znamko Poundstretcher. Prvo trgovino PEPCO smo odprli leta 2004, ko smo postali del južnoafriške investicijske in holdinške družbe Pepkor. Deset let pozneje družba Pepkor postane del večje mednarodne skupine Steinhoff International Holdings Limited, ki ima v lasti 42 maloprodajnih blagovnih znamk v 44 državah po celotni Evropi, Afriki in Avstraliji.

Skupina povezanih podjetij, ki izdelujejo, dostavljajo in prodajajo pohištvo, gospodinjske izdelke ter oblačila v Afriki, Evropi in Avstraliji.

Podjetje je ustanovil Bruno Steinhoff v Nemčiji leta 1964. Kotira na johannesburški borzi, od leta 2015 pa tudi na frankfurtski borzi. Je drugi največji (za skupino Ikea) predstavnik pohištvene industrije v Evropi.

NAŠI ZAPOSLENI


Evropska veriga PEPCO zaposluje več kot 11.000 ljudi, od tega kar 450 na sedežu podjetja v Poznanju in 400 v distribucijskem središču. Pri nas še vedno delajo zaposleni, ki so leta 1999 pomagali pri razvoju našega podjetja. Kljub širokemu obsegu poslovanja je to eden od razlogov, da nam na delovnem mestu uspeva vzdrževati odprto in družinsko vzdušje. 

NAGRADE IN PRIZNANJA


Pepco je eden najbolj priznanih podjetij med strankami in tržnimi strokovnjaki, kar po eni strani dokazuje več milijonov kupcev, po drugi strani pa nagrade ter priznanja za kakovost, priljubljenost, zaupanje in zanesljivost. Ponosni smo na prav vsa priznanja, ki nas spodbujajo k rasti in delovanju v skladu z željami ter potrebami naših kupcev in zaposlenih.

AI Excellence Award 2017

Prestižna nagrada za najboljšega trgovca v Europi za leto 2017, katero podeljuje Al Global Media. Dobitniki smo tudi Al Excellence nagrade za največji dosežek v letu 2017: otvoritev 1000-te trgovine.

SUPERBRAND 2017

Podjetje Pepco je že tretjič dobitnik SUPERBRAND priznanja katero se dodeljuje najbolj rastočim in najbolj prepoznavnim blagovnim znamkam na poljskem tržišču. Nagrado smo prejeli za kvaliteto, zaupanje in ugled podjetja Pepco.

Quality Service Star 2017

Na osnovi raziskave o zadovoljstvu potrošnikov , katero izvaja Polish Quality Service Program je v letu 2017 podeljena nagrada podjetju Pepco za visoko kvaliteto storitev , katero podjetje Pepco ponuja svojim kupcem.. Raziskava katera je bila izvedena že desetič jasno dokazuje, da kupci Pepco smatrajo kot prijazno in zaupanja vredno blagovno znamko.

Forbes Diamonds 2017

Že desetič je podjetje Bisonde Poljska v sodelovanju z uredništvom Forbes Magazine ocenjevalo katero je najhitreje rastoče poljsko podjetje, ki je v zadnjih treh letih najbolj povečalo svojo vrednost. Pepco je na dosegel prvo mestu nagrajenih podjetij v Wielkopolski regiji.

DRUŽBENA ODGOVORNOST PODJETJA


 

NAŠE PROSTOVOLJNO IN DOBRODELNO DELOVANJE


 

V podjetju PEPCO razumemo in cenimo družinske vrednote, spoštujemo drug drugega, komuniciramo na odprt način, obenem pa radi priskočimo pomoč. Zaposleni v podjetju PEPCO sodelujejo pri dobrodelnih projektih in prostovoljno pomagajo tistim najbolj potrebnim pomoči. V sklopu projekta »PEPCO pomaga pełną PACZKĄ« že več let sodelujemo pri projektu »Szlachetna Paczka«, v okviru katerega pripravljamo božična darila po vsej Poljski. Poleti se naši prostovoljci udeležujejo dogodka »Poznań Business Run« in zbirajo sredstva za fundacijo Jasiek Mela Foundation.