Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

O PODJETJU


Smo evropska veriga diskontnih trgovin z oblačili za vso družino in gospodinjskimi izdelki po najnižjih cenah. Na Poljskem dinamično rastemo že več kot desetletje. Postali smo najbolj priljubljen ponudnik otroških oblačil in vodilni ponudnik dekorativnih izdelkov. Za ta uspeh so zagotovo zaslužni naši zaposleni in njihova prizadevanja.

NAŠE POSLANSTVO


Kupcem zagotavljamo najpreprostejši dostop do vseh izdelkov, ki jih potrebujejo dan za dnem – oblačil za družino, dekorativnih izdelkov ter drugih gospodinjskih izdelkov po najnižjih cenah.

NAŠA VIZIJA


Postati želimo največja, cenovno najugodnejša, najbolj prepoznavna in najboljša diskontna znamka oblačil ter gospodinjskih izdelkov v Evropi.

NAŠA STRATEGIJA


Naš namen je razvijati poslovanje na trajnostni način z osredotočanjem na tri ključna področja razvoja: na svoje zaposlene, svoje delovne procese in svoje izdelke.

PEPCO V ŠTEVILKAH


VEČ KOT 11 MILIJONOV KUPCEV NA MESEC

VEČ KOT 13 LET NENEHNE RASTI

VEČ KOT 11.000 ZAPOSLENIH V EVROPI

VEČ KOT 1.200 TRGOVIN V EVROPI

VEČ KOT 450 ZAPOSLENIH NA SEDEŽU PODJETJA V POZNANJU

VEČ KOT 1.200 PALET BLAGA,
DNEVNO DOSTAVLJENIH V 7 RAZLIČNIH DRŽAV

ZGODOVINA PODJETJA


2017

Hrvaški in slovenski kupci uživajo v Pepco trgovinah.

2016

V manj kot dveh letih nam je uspelo podvojiti število trgovin in odpreti tisočo prodajalno PEPCO.

2015

PEPCO odpre svoje trgovine v Romuniji in na Madžarskem.

2014

Praznovanje ob odprtju 500. trgovine PEPCO

od 2013

V trgovinah PEPCO je zdaj mogoče nakupovanje tudi na Češkem in Slovaškem.

2007

Odprtje 100. trgovine PEPCO

2004

Prvih 14 trgovin PEPCO je pričelo poslovati v večjih mestih, kot so Poznanj, Bidgošč in Gdansk.

1999

Postavitev temeljev za vzpostavljanje trgovinske verige

NAŠI ZAPOSLENI


Evropska veriga PEPCO zaposluje več kot 11.000 ljudi, od tega kar 450 na sedežu podjetja v Poznanju in 400 v distribucijskem središču. Pri nas še vedno delajo zaposleni, ki so leta 1999 pomagali pri razvoju našega podjetja. Kljub širokemu obsegu poslovanja je to eden od razlogov, da nam na delovnem mestu uspeva vzdrževati odprto in družinsko vzdušje. 

DRUŽBENA ODGOVORNOST PODJETJA


 

NAŠE PROSTOVOLJNO IN DOBRODELNO DELOVANJE


 

V podjetju PEPCO razumemo in cenimo družinske vrednote, spoštujemo drug drugega, komuniciramo na odprt način, obenem pa radi priskočimo pomoč. Zaposleni v podjetju PEPCO sodelujejo pri dobrodelnih projektih in prostovoljno pomagajo tistim najbolj potrebnim pomoči. V sklopu projekta »PEPCO pomaga pełną PACZKĄ« že več let sodelujemo pri projektu »Szlachetna Paczka«, v okviru katerega pripravljamo božična darila po vsej Poljski. Poleti se naši prostovoljci udeležujejo dogodka »Poznań Business Run« in zbirajo sredstva za fundacijo Jasiek Mela Foundation.