Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

O PODJETJU


Smo evropska veriga diskontnih trgovin z oblačili za vso družino in gospodinjskimi izdelki po najnižjih cenah. Na Poljskem dinamično rastemo že več kot desetletje. Postali smo najbolj priljubljen ponudnik otroških oblačil in vodilni ponudnik dekorativnih izdelkov. Za ta uspeh so zagotovo zaslužni naši zaposleni in njihova prizadevanja.

NAŠE POSLANSTVO


Kupcem zagotavljamo najpreprostejši dostop do vseh izdelkov, ki jih potrebujejo dan za dnem – oblačil za družino, dekorativnih izdelkov ter drugih gospodinjskih izdelkov po najnižjih cenah.

NAŠA VIZIJA


Postati želimo največja, cenovno najugodnejša, najbolj prepoznavna in najboljša diskontna znamka oblačil ter gospodinjskih izdelkov v Evropi.

NAŠA STRATEGIJA


Naš cilj je zgraditi podjetje na trajnosten način z osredotočanjem na več pomembnih področij razvoja, in sicer na naše sodelavce, kupce, dobavno verigo in podporno infrastrukturo.

PEPCO V ŠTEVILKAH


VEČ KOT 15 MILIJONOV KUPCEV NA MESEC

VEČ KOT 15 LET NENEHNE RASTI

VEČ KOT 16.000 ZAPOSLENIH V EVROPI

VEČ KOT 1.700 TRGOVIN V EVROPI

VEČ KOT 500 ZAPOSLENIH NA SEDEŽU PODJETJA V POZNANJU

VEČ KOT 2.500 PALET BLAGA,
DNEVNO DOSTAVLJENIH V 11 RAZLIČNIH DRŽAV

DRUŽBENO ODGOVORNO POSLOVANJE


V PEPCU se zavedamo vpliva naše dinamično rastoče verige na naravno in družbeno okolje. Glede na to si prizadevamo, da v vseh naših aktivnostih dosegamo vsa pričakovanja in izpolnjujemo najvišje standarde poslovanja - dolgoročna kakovost izdelkov, storitve za stranke, odnos zaposlenih in pozitivna družbena odgovornost. Predani smo k izboljšanju kakovosti življenja naših zaposlenih, naših strank in lokalnih skupnosti, ter uvajamo spremebe in nove prakse v korist sedanjih in prihodnjih generacij.

Verjamemo, da se pomembne spremembe začnejo z majhnimi ukrepi, ki v veliki meri prinašajo impresivne rezultate. V PEPCU sprejemamo strateške odločitve, ki upoštevajo vpliv na okolje in pozitivne učinke recikliranja in energetske učinkovitosti.

Vse novo odprte PEPCO trgovine so opremljene z LED razsvetljavo. V obstoječih trgovinah se starejša, manj učinkovita razsvetljava nadomešča z novejšo, okolju prijaznejšo tehnologijo.

V vseh naših trgovinah smo postavili zabojnike za odpadne baterije. Zabojniki se nahajajo zraven blagajne, kjer kupci lahko pustijo baterije.

Ločujemo odpadke.

Vse nakupovalne torbe, ki se prodajajo v PEPCU, so ecoLoop vrečke iz recikliranih plastičnih odpadkov. Na ta način prispevamo k zmanjšanju emisij CO2 za kar 40% v primerjavi s tradicionalnimi plastičnimi nakupovalnimi vrečkami.

Naši avtomobili ustrezajo najbolj restriktivnemu evropskemu standardu o emisijah, Euro 6, ki velja od leta 2014

V PEPCU so družbeni programi večinoma namenjeni otrokom in izboljšanju kakovosti njihovega prostega časa, njihovem razvoju in izobraževanju ter jim zagotavljajo enake možnosti za življenje. Sodelujemo z javnimi dobrodelnimi organizacijami, razvijamo lastne programe pomoči in se vključujemo kot prostovoljci. V vsaki od naših držav delovanja spodbujamo različne programe, namenjene otrokom. Vse projekte financiramo v celoti iz dobička od prodaje vrečk v naših trgovinah.

ZGODOVINA PODJETJA


2019

Bolgarija se pridruži PEPCO družini.

2018

Potrošniki iz Latvije in Estonije dobijo prve PEPCO trgovine.

2017

Prve PEPCO trgovine v Sloveniji, Litvi in na Hrvaškem.

2016

V manj kot dveh letih nam je uspelo podvojiti število trgovin in odpreti tisočo prodajalno PEPCO.

2015

PEPCO odpre svoje trgovine v Romuniji in na Madžarskem.

2014

Praznovanje ob odprtju 500. trgovine PEPCO

od 2013

V trgovinah PEPCO je zdaj mogoče nakupovanje tudi na Češkem in Slovaškem.

2007

Odprtje 100. trgovine PEPCO

2004

Prvih 14 trgovin PEPCO je pričelo poslovati v večjih mestih, kot so Poznanj, Bidgošč in Gdansk.

1999

Postavitev temeljev za vzpostavljanje trgovinske verige

NAŠI ZAPOSLENI


Evropska veriga PEPCO zaposluje več kot 16.000 ljudi, od tega kar 500 na sedežu podjetja v Poznanju in 500 v distribucijskem središču. Pri nas še vedno delajo zaposleni, ki so leta 1999 pomagali pri razvoju našega podjetja. Kljub širokemu obsegu poslovanja je to eden od razlogov, da nam na delovnem mestu uspeva vzdrževati odprto in družinsko vzdušje.