Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

Pepco e-novice Politika zasebnosti


1. KDO SMO

Kratka predstavitev

Pozdravljeni, smo PEPCO d.o.o. V nadaljevanju najdete podrobnosti za stik.

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke, lahko vedno kontaktirate našega uradnika za varovanje podatkov

Besedilo v celoti

1.1. Smo PEPCO d. o. o. registrirani v registru podjetij na okrožnem sodišču v Ljubljani, MŠ: 7176457000, SI 56 2900 0005 2180 619 otprtog v UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d., in SI56 3400 0101 7580 804 otprtog v Sparkasse d.d. ; temeljni kapital 25.000,00EUR

Za več informacij v zvezi s tem novičnikom nas lahko kontaktirate prek e-pošte na info.hrsi@pepco.eu ali po navadni pošti: Pepco d.o.o., Tržaška cesta 515 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija

1.2. Za učinkovito varstvo podatkov smo izbrali uradnika za varstvo podatkov (v nadaljevanju: »DPO«), ki odgovarja za nadzor in uvajanje strategije varstva podatkov, ter zagotavlja skladnost našega delovanja z zakonodajo. DPO lahko kontaktirate na: iodo@pepco.eu.

2. KATERE PODATKE OBDELUJEMO IN ZA KAKŠNE NAMENE

Kratek povzetek

Podatke, ki nam jih posredujete, zbiramo v obliki obrazcev na naši spletni strani in jih uporabljamo za pošiljanje vam prilagojenih novičnikov.

Besedilo v celoti

2.1. Za pošiljanje naših novičnikov obdelujemo podatke, ki nam jih naročniki neposredno navedejo, kot so:

– ime,

– naslov e-pošte,

– poštna številka,

– preference glede vsebine letaka.

2.2. Zgornje podatke zbiramo in jih obdelujemo izključno za namen pošiljanj novičnikov na navedene e-naslove.

2.3. Osebne podatke lahko profiliramo, kar pomeni, da lahko z zbranimi podatki, na primer vašo poštno številko in prijavljena zanimanja, uporabimo za pošiljanje vam prilagojenih sporočil, ki ustrezajo vašim zanimanjem. V tem primeru pa ne uporabljamo vaših podatkov za profiliranje, ki sestavljajo avtomatizirane odločitve, ki bi lahko vplivale na vaš pravni položaj (to pomeni, da ne uporabimo algoritmov za odločanja, ki vplivajo na vaše individualne pravice).

3. PRAVNA OSNOVA ZA OBDELAVO PODATKOV

Kratek povzetek

Osebne podatke obdelujemo po členu 6, del 1, pismo f) GDPR na osnovi legitimnih interesov Pepco Poland. Novičnik boste prejeli šele po vašem soglasju, kar lahko vedno spremenite.

Besedilo v celoti

3.1. Potrebne podatke obdelujemo po 6. členu, 1. dela, pisma f) Uredbe (EU) 2016/679 evropskega parlamenta in sveta, z dnem, 27. aprila 2016, o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in prostem pretoku takih podatkov, ter ob sklicevanju na Direktivo 95/46/EC (Splošna uredba o varstvu podatkov) (legitimni interes nadzornika). V tem primeru je legitimni interes PEPCA Poland predvsem v neposrednem trženju lastnih izdelkov in storitev.

3.2. Novičnik se po e-pošti pošilja ob nedvoumnem in dokumentiranem soglasju naročnika, po 10. členu Zakona o elektronskih storitvah.

3.3. Podatki se predložijo prostovoljno. Ni zakonske obveznosti za dajanje osebnih podatkov v tržne namene.

4. OBDOBJE SHRANJEVANJA PODATKOV

Kratek povzetek

Podatke shranjujemo tako dolgo, dokler ne umaknete vašega soglasja za prejemanje novičnika.

Besedilo v celoti

4.1. Podatke, ki jih posredujete v tržne namene, bomo obdržali, dokler ne umaknete vašega soglasja za prejemanje novičnika.

4.2. Vaše soglasje za prejemanje novičnikov od Pepca lahko vedno zlahka prekličete s klikom na povezavo na dnu letaka.

5. POSREDOVANJE PODATKOV DRUGIM PREJEMNIKOM

Kratek povzetek

Včasih podatke posredujemo zaupnim partnerjem, ki za nas skrbijo za obdelavo podatkov in podporo pri tržnih dejavnostih. Lahko se zgodi, da bomo morali nekatere osebne podatke razkriti pooblaščeni javnosti.

Besedilo v celoti

5.1. Vaše osebne podatke lahko posredujemo obdelovalcem, ki bodo obdelovali podatke za PEPCO d.o.o., med ponudnike IT storitev in tržnim agencijam. Ti so dolžni obdelovati podatke le v skladu s pogodbo s PEPCO d.o.o. in izključno po navodilih PEPCO d.o.o.

5.2. Vaše podatke lahko posredujemo tudi osebam, ki so pooblaščene za njihovo prejemanje po obstoječem zakonu, na primer organom kazenskega pregona na zahtevo, ki temelji na relevantni pravni osnovi (npr. za potrebe reševanje pravnih postopkov).

6. POSREDOVANJE PODATKOV IZVEN EVROPSKE GOSPODARSKE SKUPNOSTI

Kratek povzetek

Podatkov ne posredujemo izven evropske gospodarske skupnosti.

Besedilo v celoti

Vaših podatkov ne bomo posredovali izven evropskega gospodarskega območja.

7. VAŠE PRAVICE

Kratek povzetek

V skladu z ravnanjem in shranjevanjem vaših podatkov vam pripadajo določene pravice. Pravico imate do informacij o obdelavi podatkov, dostopa, spremembe ter zahteve za izbris ali za omejitev obdelave, ter za njihov prenos na tretje osebe. Vedno lahko pošljete e-pošto na info.hrsi@pepco.eu ali iodo@pepco.eu in naredili bomo vse v naši moči, da vam pri tem pomagamo.

Besedilo v celoti

7.1. Imate sljedeća prava vezana za obradu vaših osobnih podataka od strane tvrtke Pepco d.o.o.

* pravica do registracije podatkov, vključno s pridobivanjem kopije podatkov;

* pravica do spremembe podatkov;

* pravica do izbrisa podatkov;

* pravica do pritožbe pri pristojnih nadzornih organih za ravnanja z osebnimi podatki in varstva le-teh;

* pravica do omejene obdelave podatkov;

* pravica umakniti soglasje v obsegu, v katerem se podatki obdelujejo na tej podlagi; umik odobritve ne vpliva na izpolnjevanje pravice do obdelave, opravljene na podlagi privolitve pred odstopom;

* pravica do prenosa podatkov, tj. do prejemanja vaših osebnih podatkov od Pepco Poland v strukturirani obliki, ki se navadno uporablja, ter v strojno berljivem formatu; te podatke lahko pošljete drugemu nadzorniku.

7.2. Vaše pravice lahko uveljavljate po e-pošti na info.hrsi@pepco.eu.

7.3. Vaše soglasje za prejemanje novičnikov PEPCA lahko kadarkoli preprosto umaknete s klikom na povezavo na dnu strani.