Več za manj... vsak dan!

Spletno mesto uporablja piškotke v namen oglaševanja in statistike, predvsem pa za vašo boljšo uporabniško izkušnjo. Izbrane nastavitve lahko kadarkoli spremenite v vašem brskalniku. Če jih ne prilagodite drugače, bomo piškote uporabili in shranili. Več informacij najdete v naši Politiki zasebnosti.

INFORMACIJE ZA STRANKE


OBVESTILO: 

Spoštovane stranke,

V ponedeljek, 18. 5. vse trgovine PEPCO odpirajo svoja vrata.

Ker sta zdravje in varnost naših zaposlenih in strank naši največji prioriteti, Vas prosimo, da upoštevate nujne varnostne ukrepe.

VARNOSTNI UKREPI V FIZIČNIH TRGOVINAH

Vstop v trgovino je možen le z uporabo zaščitne maske (ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela, kot je na primer ruta, šal ali podobne oblike zaščite). Pred vstopom si je potrebno obvezno razkužiti roke. Razkužilo je na voljo pri vhodu.

Vljudno Vas prosimo, da upoštevate varnostno razdaljo vsaj 2 metra in da se v trgovini dotikate samo tistih artiklov, ki jih boste potem tudi kupili.

Zaradi varnosti omejujemo tudi število strank v naših trgovinah. Glede na strokovna izhodišča se priporoča, da posamezen poslovni prostor zagotavlja 20 m2 površine na posamezno stranko, v kolikor je v poslovnem prostoru naenkrat prisotnih več strank. O maksimalnem številu strank v posamezni poslovalnici Vas bo informirala vsaka poslovalnica posebej s temu namenjenim letakom pred vhodom.

Za vsa vprašanja smo Vam na voljo od:

Ponedeljek – petek: 09:00 – 15:00

info.hrsi@pepco.eu

Hvala za razumevanje in dobrodošli nazaj!

OBVESTILO:

Spoštovane stranke,

zaradi situacije s pandemijo in posledično daljšega zaprtja trgovin, podaljšujemo rok za vračilo nepoškodovanih izdelkov kupljenih pred zaprtjem iz 30 na 90 dni.

Pogoj za vračilo ostaja dokazilo o nakupu (račun ali kartično potrdilo) + brezhiben in nepoškodovan izdelek z etiketami.