Seznam vsebine:

  1. V trgovinah Pepco najdete popolno božično darilo za vsakogar
  2. Božična darila zanjo
  3. Božično darilo za gospodinjo
  4. Božično darilo za aktivne ženske
  5. Božično darilo za moškega
  6. Ideje za darilo za modne domoljube
  7. Božična darila za gamerje in navdušence
  8. Božično darilo za otroka
  9. Ideje za božična darila za predšolske otroke
  10. Božična darila za šolskega otroka
  11. Božična darila za najstnike
  12. Nočete kupovati darila? Naredite ga sami!

Božič je poseben čas, ob katerem želimo obdarovati ljubljene. Vendar pa lahko izbira pravega darila predstavlja težavo, zlasti če osebe, za katero ga kupujete, ne poznate dobro. V tem vodniku vam ponujamo nekaj predlogov za božična darila za ženske, moške in otroke.

Pomirjujoč vonj božične jelke, edinstven začinjen okus medenjakov, celotna družina, zbrana za mizo, obloženo z okusnimi božičnimi jedmi… Seznam stvari, zaradi katerih obožujemo božič, je res dolg! Poleg vseh čustvenih, duhovnih in družabnih doživetij so za nas izjemno pomembna tudi božična darila. Uživamo namreč tako v božičnih darilih, ki jih najdemo pod drevescem, kot v tistih, ki jih podarimo svojim najdražjim. Kakšna božična darila izbrati za svoje bližnje letos? Obiščite Pepco – za vas imamo kopico predlogov!

V trgovinah Pepco najdete popolno božično darilo za vsakogar

Katera božična darila obdarovancem pričarajo velik nasmeh na obraz in so vedno tista prava? Predvsem tista, ki so bila izbrana z veliko skrbnostjo ter ob upoštevanju okusov in interesov prejemnikov. Vsak od vaših bližnjih ima svoje strasti in interese. Otroci imajo morda radi barvne igrače ali knjige, medtem ko imajo odrasli raje praktična ali personalizirana darila. Pri pripravi božične ponudbe Pepco smo zato poskrbeli, da vključimo čim več izdelkov, ki izpolnjujejo ta merila!

Božična darila zanjo

Iščete idejo za božično darilo za sestro, mamo ali odraslo hčerko? Z veseljem vam bomo dali nekaj zanimivih predlogov. Najprej razmislite, ali je oseba, ki jo želite obdarovati, gospodinja ali ljubiteljica izzivov. Ali rada bere ali morda potuje? Če poznate njene interese, boste veliko lažje izbrali popolno darilo.

Moški podari darilo ženski nad mizo s posodo.

Božično darilo za gospodinjo

Kaj bi bilo popolno darilo za nekoga, ki svoj prosti čas najraje preživlja doma? Predvsem takšno, ki je povezano s sprostitvijo, počitkom in užitkom ter se odlično ujema s prazničnim vzdušjem – na primer komplet dišav!

Večer s takšnim darilom je prava paša za oči… Izbirate lahko med različnimi možnostmi po ugodnih cenah:

  • Komplet okrašen z božično vejico. Ta komplet vsebuje difuzor z oljem, ki ohranja vonj do 45 dni, palčke in 2 sveči v steklu s časom gorenja 9 ur. Na voljo sta dva zapeljiva vonja: sandalovina ali jabolčni cimet.
  • Komplet, ki ga sestavljajo steklena sveča s časom gorenja 9 ur, močan aromatični razpršilec in difuzor z dišavnim oljem, ki deluje do 45 dni, v treh različicah vonja: divje jagode, začimbe in ljubezen ter polnočni bezeg.

Druge dobre ideje za božična darila za mamo ali babico so lahko tudi udobni in mehki puloverji, halje ali nočna oblačila. Navsezadnje vsak od nas včasih sanja o lenobnem dnevu v udobni pižami. V praznični ponudbi Pepco najdete:

  • Toplo in na otip prijetno žensko haljo z reliefnim vzorcem in prostornimi žepi, na voljo v krem ali rdeči barvi (velikosti S/M, L/XL).
  • Ljubke ženske božične pižame z udobnimi karirastimi flanelastimi hlačami (ženske velikosti S-XXL) in drugimi vzorci pižam s prazničnimi motivi, kot so medenjaki ali božična drevesa.
  • Ženski puloverji z božičnim motivom in 3D elementi, kot je nos rdečega severnega jelena Rudolfa (velikosti S-XXL).

Čakajo vas tudi številne druge mehke in tople ideje, ki so kot nalašč za darilo za mamo, babico ali sestro!

Božično darilo za aktivne ženske

Ali vaša prijateljica, hči ali mati raje preživlja čas na izletih in druženjih, kot doma? Namesto da ji za božično darilo kupite copate ali okrasno blazino, izberite darilo, povezano z njeno strastjo! Izberite:

  • Knjigo – zbirateljica in ljubiteljica dobrih zgodb se bo takšnega darila zagotovo razveselila.
  • Darilni bon – na primer za njeno najljubšo trgovino ali kino, tako da lahko kot del darila sama izbere film, ki si ga želi ogledati.
  • Term skodelica – odlična ideja za darilo za ljudi, ki zelo pogosto hitijo. V času pred božičem lahko zlahka najdete termalno skodelico s prazničnim motivom. Razmislite lahko tudi o izdelavi skodelice po meri. Personaliziran tisk ali graviranje je lepo presenečenje.

To je le nekaj od številnih idej za darila za ženske, ki so vam blizu. Pri izbiri darila ne upoštevajte le njenih interesov, temveč tudi starost obdarovane osebe, in takoj razmislite o znesku, ki ga želite porabiti.

Božično darilo za moškega

Nimate ideje za darilo za očeta, moža ali brata? V trgovini Pepco vam priskočimo na pomoč. Tudi v primeru moških ne manjka izdelkov, ki so idealna božična darila. Ne glede na vaš okus boste zagotovo našli darilo, ki bo moškega obdarovanca razveselilo.

Ženska in moški sedita na kavču in odpirata darila.

Ideje za darilo za modne domoljube

  • Topli moški pleteni puloverji z mehkobo kašmirja. Na voljo v več modnih barvah (velikosti M-XXL).
  • Mehke pižame v prazničnih vzorcih s toplimi karirastimi flanelnimi hlačami (velikosti M-XXL).
  • Klasična modra karirasta srajca, ki je kot nalašč za pisarno in vsakdan.

To je le nekaj primerov daril za moške, ki bodo všeč moškim, ki so radi videti dobro v vseh okoliščinah. V trgovinah Pepco najdete še več idej za darila!

Božična darila za gamerje in navdušence

Če iščete idejo za božično darilo za moškega, ki ima rad računalniške ali konzolne igre, ali za ljubitelja potovanj in športa, imamo za vas nekaj namigov. Tu je par brezhibnih idej:

  • E-kartica za ponovno polnjenje za uporabo v najljubši storitvi za ogled filmov ali trgovini z igrami (npr. Netflix, Amazon, Steam ali PlayStation Store), ki bo razveselila vse ljubitelje filmov, iger in še več.
  • Pohodniška oprema – na primer prostoren nahrbtnik, steklenica za vodo ali termovka. To so predmeti, ki bodo razveselili vse ljubitelje potovanj.
  • Športna oblačila in dodatki – nekaj pravega za moške, ki ne le občudujejo napore športnikov s tribun ali kavča, temveč se tudi sami lotevajo najrazličnejših dejavnosti. Glede na svoj proračun lahko izberete športne odsevnike, majico, udobne čevlje za trening ali raztegljive kratke hlače.

Božično darilo za otroka

Za otroke je vrhunec božiča veselo pričakovanje lepo zavitih, sanjskih daril pod božično jelko. V široki božični ponudbi Pepco boste zagotovo našli nekaj pravega za svojega malčka. Z mislijo na najmlajše smo pripravili pestro ponudbo igrač in prazničnih oblačil.

Dekle uživa v darilu pod božičnim drevesom.

Ideje za božična darila za predšolske otroke

Darila za najmlajše morajo biti prilagojena njihovim interesom in starosti. Nekateri kupujejo igrače, ki so namenjene nekoliko starejšim otrokom, tako da jim bodo koristile ne le takoj po tem, ko bodo odvili darilo, temveč tudi nekaj mesecev pozneje. Vendar ne pozabite na varnost – za najmlajše otroke ni priporočljivo kupovati igrač za starejše, ki vsebujejo majhne dele. Ustrezne starostne oznake so vedno navedene na embalaži igrače.

Kaj kupiti za božič za svojega predšolskega otroka?

  • Lesena proga s tremi avtomobilčki pomaga razvijati motorično koordinacijo vašega malčka.
  • Lepa in mehka oblačila – na primer s podobami likov iz najljubših risank ali ljubke pižame za dečke in deklice v prazničnih vzorcih.
  • Dodatki za igro na prostem – žoga, lopata z vedrom, vrvica za skakanje, milni mehurčki in številni drugi predmeti.

Božična darila za šolskega otroka

Mladi učenec ali učenka se pogosto počutita skoraj odrasla, vendar v srcu ostajata otroci, ki se rada igrata z maskotami, avtomobilčki ali plastelinom. Pri izbiri darila za šolskega otroka upoštevajte njegove trenutne interese – če mu je všeč šola in določen predmet, lahko navdih poiščete tam.

Kaj lahko za božič kupite učencu ali učenki?

  • Proga Hot Wheels z dvema ovinkoma in vključenimi avtomobili ali garaža z diagnostično postajo in cesto, ki bo razveselila vsakega malega ljubitelja avtomobilov.
  • Punčka Barbie s kompletom Pekovske delavnice, ki bo sanjsko darilo za starejše deklice.
  • Dobro založena peresnica – po možnosti s kompletom barvnih markerjev in pisal z gelom.
  • Nov nahrbtnik – na primer s podobami najljubših junakov iz risank ali iger.
  • Knjige, pobarvanke, sestavljanke ali igre – z drugimi besedami, predmeti za zabavo, ki hkrati spodbujajo razvoj otroka in zapolnjujejo prosti čas.

Dekle uživa v darilu pod božičnim drevesom.

Božična darila za najstnike

Izbira popolnega darila za najstnika ali najstnico ni nujno težka. Upoštevajte značaj in strasti otroka ter izberite:

  • Modna oblačila – jopič, majico ali nove hlače. Druga možnost je nakup darilne kartice z izbranim zneskom
  • Kozmetika – najstnica, ki rada lepo diši in je videti privlačna, bo cenila dišeč losjon za kopanje ali dezodorant priznane blagovne znamke. Najstnik je lahko zadovoljen z izdelki za oblikovanje las ali kozmetičnim kompletom, ki ga oglašuje njegov najljubši športnik.
  • Igre in knjige – to je pravo darilo za ljudi vseh starosti, če radi berejo ali igrajo računalniške ali družabne igre. Preden se odločite za določen izdelek, se prepričajte, da je primeren za starostno skupino vašega otroka.

Nočete kupovati darila? Naredite ga sami!

Osebna in lastnoročno izdelana darila so odlična ideja za božično darilo praktično za vsakogar. Takšno darilo kaže na zelo visoko stopnjo predanosti, zato bi ga moral vsakdo ceniti.

Katera božična darila lahko naredite sami?

  • Fotoalbum – Fotografije lahko razvijete in jih shranite v album po svoji izbiri. Vanj lahko vključite napise, nekaj drobnih spominkov (na primer vstopnico za film, ki ste si ga ogledali skupaj) in posvetilo.
  • Recept za edinstveno jed – če poznate kulinarični okus osebe, ki jo želite presenetiti, grafično oblikujte recept za izbrano jed. Darilu priložite sestavine, ki so potrebne za njeno pripravo.
  • Okraski za dom – če znate šivati, vezati ali slikati, lahko izdelate sliko, prtiček, vezeno blazino ali drugo malenkost, ki bo zagotovo všeč vsem.

Ne pozabite, da je bolj kot sama božična darila pomembno preživljanje časa z bližnjimi. Če že izbirate darila zanje, si vzemite čas in se prepričajte, da ustrezajo njihovim interesom in strastem. Želimo vam vesel božič in … čim boljša darila!