Seznam vsebine:

  1. Kaj kupiti za dan otroka?
  2. Dan otroka – darila za najmlajše v trgovini Pepco
  3. Dan otroka – darila za predšolske otroke in šolarje.
  4. Kaj pa darilo za dan otroka za najstnike?
  5. Kaj kupiti najstniku za dan otroka?
  6. Kaj kupiti najstnici za dan otroka?
  7. Kaj kupiti odraslemu otroku za dan otroka?

Vsak starš dobro ve, da na svetu ni nič lepšega in dragocenejšega od otroškega nasmeha. Vsakodnevno se trudimo, da bi svojim otrokom zagotovili mirno in spokojno otroštvo, polno srečnih spominov. Vendar pa obstaja en poseben dan v letu, ki ga je vredno praznovati. To je seveda dan otroka! 

Dan otroka je tik pred vrati, vendar še vedno nimate ideje za darilo za svojega malčka? Tukaj smo, da vam pomagamo! V trgovini Pepco najdete izjemno široko ponudbo privlačnih otroških igrač, ki bodo kot nalašč za darila ob dnevu otroka.

Kaj kupiti za dan otroka?

Preden posežete po modni igrači, premislite, ali je to resnično prava izbira. Najboljša darila so tista, ki so prilagojena dejanskim interesom vašega otroka. Zato se odločite za predmet, ki:

  • je povezan s tem, kar vašega otroka najbolj zanima;
  • bo presenetil vašega otroka;
  • bo vašemu otroku všeč.

Skušnjava, da bi kupili darila, ki so praktična ali povezana z učenjem in ne z zabavo, je precejšnja. Vendar si velja zapomniti, da mora darilo za dan otroka predvsem razveseliti vašega otroka in biti prilagojeno njegovi starosti.

Dan otroka – darila za najmlajše v trgovini Pepco

Iščete darilo za malčka, ki praznuje enega prvih odlična v svojem življenju? V Pepcu najdete veliko izbiro idealnih idej za darila. Tukaj je le nekaj izmed njih:

  • Mehka odeja z motivom najljubših risank vašega otroka.
  • Ropotuljica, grizalo ali plišasta igrača.
  • Starostno primerne igrače  – na primer pliškoti ali izobraževalne igrače za najmlajše otroke. 
  • Barvite plastične posode za igrače, igrice in druge predmete.

Kot vidite, idej za nakup za dan otroka za najmlajše ne manjka. Kaj pa izbrati za šolarje ali najstnike?

Dan otroka – darila za predšolske otroke in šolarje.

Skupina nasmejanih otrok, ki se igrajo v parku

Čeprav se morda zdi mamljivo, da za darilo šoloobveznemu otroku kupite barvit nahrbtnik ali nov svinčnik, je bolje, da se odločite za kaj drugega, če to ni v skladu z otrokovimi trenutnimi sanjami. Dan otroka pade na prvega junija – tik pred koncem šolskega leta. Poleg tega je to priložnost, ki jo je vredno proslaviti z darilom, ki bo prineslo čisto veselje in ni nujno povezano z učenjem. 

Izjema je, če vaš otrok resnično sanja o novem svinčniku s podobo svojega najljubšega junaka ali modnem nahrbtniku. V trgovini Pepco na dan vašega predšolskega otroka ali šolarja čakajo najrazličnejše stvari:

  • Ustvarjalne igrače, prilagojene otrokovi starosti – na primer kocke ali druge sestavljanke.
  • Figurice za zbiranje ki jih navdihujejo risanke, filmi in tisto, kar imajo otroci najraje.
  • Lutke, avtomobili in številne druge igrače.
  • Sestavljanke in igre.

Je vaš otrok nenehno v gibanju in imate občutek, da ima neskončno veliko energije? Ko iščete popolno darilo za dan otroka, to nujno upoštevajte. Vaš malček bo najbolj vesel igrač in pripomočkov, ki mu bodo pomagali odkriti nove oblike gibanja ali razviti tiste, ki jih že pozna. V ponudbi smo pripravili nekaj predlogov, ki mu bodo zagotovo všeč: žoge, kolebnice, gumitwist in številne druge! 

Kaj pa darilo za dan otroka za najstnike?

Dneva otroka ne pričakujejo le najmlajši otroci. Če je vaš otrok že v najstniških letih, lahko vsekakor razširite nabor idej za darila. Tu ni več treba kupovati igrač, ampak lahko uporabite tudi predmete, povezane z otrokovimi interesi, ki so lahko že precej specifični. Pametni telefoni, tablični računalniki, brezžične slušalke ali zvočniki Bluetooth so priljubljena darila za najstnike. Če vaš najstnik uživa v telesni aktivnosti, razmislite o nakupu športne opreme, kot so košarkarska žoga, rolka ali skiro. 

Kaj kupiti najstniku za dan otroka?

To je odvisno od njegovih interesov! Marsikateri fant ne bo zadovoljen z računalniško igro ali novo rolko. Darilo prilagodite njegovim strastem. Če se pogosto spreminjajo ali niso posebej specifične, se lahko odločite za darilo iz kategorije oblačil. Zanimiva možnost za fanta so lahko modne jopice z motivom njegovih najljubših filmov ali televizijskih serij, pa tudi majice s potiskom.

Seveda lahko tudi te najdete v trgovinah Pepco! 

Infografika Pepco: Darilo za najstnika za dan otroka

Kaj kupiti najstnici za dan otroka?

Izbira darila za najstnico je lahko tudi izziv. Glede na njene interese in navade ji lahko podarite sanjsko obleko, hlače ali čevlje, lahko pa tudi osupljivo torbico, novo knjigo njenega najljubšega avtorja ali družabno igro. Darilo prilagodite interesom svoje najstnice in temu, ali se ji bo to dejansko zdelo koristno in ali bo v njem uživala. 

Veliko ljudi se sprašuje, kaj kupiti otroku za dan otroka, da se bo ta zabaval in bo presenečen. Kaj kupiti najstniku za dan otroka? Vendar nihče ne pozna vašega otroka bolje od vas, zato poiščite dodaten navdih v svojem vsakdanjem življenju. Razmislite, kaj vaš otrok rad počne v prostem času – morda igra igre ali gleda animirane filme? Otroške strasti so lahko začasne in spremenljive, a kljub temu vam njihovo spremljanje pomaga, da imate vedno pripravljeno idejo za darilo, in to ne le za dan otroka.

Kaj kupiti odraslemu otroku za dan otroka?

Je vaš otrok že zdavnaj poletel iz družinskega gnezda? Še vedno ostaja vaš otrok, zato se ga spomnite tudi na dan otroka. V Pepco imamo nekaj idej, kaj kupiti odraslim otrokom za dan otroka!

  • Dodatki za dom – če vaš otrok že živi samostojno, mu morda manjka še nekaj drobnarij: mehka odeja, okrasne blazine, svetilke ali vaza.
  • Posteljnina ali posoda – še eno praktično darilo. Komplet elegantne posteljnine bo prišel prav v vsakem domu – prav tako kot komplet krožnikov ali jedilnega pribora.
  • Vstopnica za skupno aktivnost – na primer v za kino, gledališče ali koncert. Koliko časa je minilo, odkar ste se nazadnje odpravili v mesto, razen po nakupih ali drugih opravkih? 

Namesto da se sprašujete, kaj lahko otroku kupite za dan otroka, ki je že odrasel, obiščite trgovino Pepco ali posezite po vstopnicah za izbrano doživetje in mu pripravite posebno presenečenje!