Seznam vsebine:

  1. Praktično darilo ob vselitvi – kaj lahko pride prav v novem stanovanju? 
  2. Elegantno darilo ob vselitvi - dekoracije, okraski, majhni pripomočki 
  3. Personalizirano darilo – izvirno darilo za vselitev

Selitev v novo stanovanje je pomemben dogodek v življenju vsakega človeka. Če ste povabljeni na vselitveno zabavo, velja razmisliti o primernem darilu, ki bo praktično in prijetno za gostitelje. Tukaj je nekaj idej za darila ob vselitvi, ki bodo zagotovo razveselila vse, ki pravkar začenjajo novo poglavje v svojem življenju.

Praktično darilo ob vselitvi – kaj lahko pride prav v novem stanovanju? 

Ko izbirate darilo za vselitveno zabavo, se je vredno odločiti za nekaj praktičnega, kar bo olajšalo vsakdanje življenje v novem stanovanju. Novi stanovalci pogosto potrebujejo osnovne pripomočke, ki jim bodo pomagali pri postavitvi in organizaciji prostora. Praktična darila za vselitveno zabavo ne bodo samo razveseljevala, ampak bodo tudi vsakodnevno uporabna, saj obdarovancu bodo olajšala življenje v novem stanovanju.

Kakšno darilo za vselitev lahko podarite?.

  • Kuhinjski pripomočki – novo stanovanje pogosto pomeni, da v njem manjkajo številni nujni kuhinjski pripomočki. Komplet kakovostnih kuhinjskih pripomočkov, kot so noži, deske za rezanje, merilne skodelice ali lopatke, bo praktično darilo, ki bo zagotovo prišlo prav.
  • Komplet brisač – komplet mehkih in razkošnih brisač je vedno dobrodošlo darilo. Izberite nevtralne barve, da se bodo ujemale z opremo kopalnice. Alternativa brisačam je lahko komplet posteljnine, univerzalno pregrinjalo ali topla odeja.
  • Komplet za shranjevanje – komplet elegantnih posod za shranjevanje hrane bo pomagal urediti kuhinjo. Izberite varne in praktične steklene ali plastične posode brez BPA. To je darilo, ki se bo zagotovo uporabljalo vsak dan!

Kaj pa kozarci, čaše in vrče? To je odlična ideja za darilo za zabavo ob vselitvi! Preverite trenutno ponudbo Pepco in pripravite popolno darilo. 

Infografika Pepco o darilu za vselitev

Elegantno darilo ob vselitvi – dekoracije, okraski, majhni pripomočki 

Dekorativni pripomočki so odličen način, kako pomagati gostitelju pri opremljanju novega stanovanja, dodajanju individualnega značaja in prijetnosti. Elegantno darilo za vselitev ga lahko nasmeji in postane spominek za dolgo časa. Tukaj je nekaj idej za elegantna darila, ki se bodo obnesla v vsaki notranjosti.

  • Rastline v lončkih vnesejo življenje in svežino v vsak interier. Izberite rastline, za katere je enostavno skrbeti, kot so sukulente, aloe vera ali praproti, ki ne potrebujejo veliko pozornosti. Izberete lahko tudi elegantne lonce za cvetje, ki se ujemajo z opremo stanovanja
  • Dišeče sveče ustvarijo prijetno vzdušje in v stanovanje vnesejo prijeten vonj. Izberite sveče z nežnimi, sproščujočimi aromami, kot so sivka, vanilija ali evkaliptus. Sveče v elegantnih kozarcih bodo služile tudi kot dekoracija.
  • Slike in plakati so odličen način za personalizacijo novega stanovanja. Izberite motive in velikosti, ki ustrezajo slogu in okusu vaših gostiteljev. Odločite se lahko tudi za okvirje, v katere lahko gostitelji vstavijo svoje najljubše fotografije.

Oglejte si slike, okvirje in druge stenske okraske, ki so na voljo v ponudbi Pepco 

Personalizirano darilo – izvirno darilo za vselitev

Ženska drži škatlo s ključem in srcem kot darilo za novo stanovanje

Personalizirana darila za novo stanovanje so odličen način, da pokažete svojo skrb in predanost. Tovrstna darila niso le praktična, ampak imajo tudi edinstven osebni pridih, zaradi katerega bodo za dolgo ostala v spominu. Zakaj? S personalizacijo namreč običajni predmeti dobijo edinstveno podobo in postanejo resnično dragoceni.

  • Komplet graviranih kozarcev za vino ali šampanjec je elegantno darilo, ki bo obdarovanca spominjalo na posebno priložnost selitve v novo stanovanje. Personalizacija darilu doda edinstven pridih in ga naredi nepozabnega.
  • Deska za rezanje z graviranim imenom ali posvetilom je praktično darilo, ki se bo uporabljalo vsak dan. Izberite deske iz trpežnih materialov, kot sta hrastov ali bambusov les, in zdržale bodo več let.
  • Personaliziran stenski koledar je praktično in izvirno darilo, ki bo vse leto spominjalo na posebne trenutke. Izberete lahko fotografije iz družinskih počitnic, skupnih izletov ali drugih pomembnih dogodkov, ki jih postavite na vsak mesec. Takšen koledar ni le uporaben predmet, temveč tudi čudovit okras.
  • Personaliziran zemljevid sveta z možnostjo označitve krajev, ki so jih gostitelji obiskali ali bi jih radi obiskali – edinstveno darilo za ljubitelje potovanj. Dodate lahko personalizacijo v obliki imen lastnikov ali posebnega napisa. Takšen zemljevid ne bo le navdih za načrtovanje naslednjih potovanj, ampak bo tudi eleganten dekorativni element v novem stanovanju.

Izbira pravega darila za vselitveno zabavo je odličen način, da družini, prijateljem ali znancem pokažete svoje veselje ob novem življenjskem obdobju. Ne glede na to, ali se odločite za praktične kuhinjske pripomočke, okrasne dodatke ali personalizirana darila, je pomembno, da je darilo premišljeno in prilagojeno okusu gostitelja ali gostiteljev. Tako boste zagotovili, da bo vaše darilo tako funkcionalen predmet kot tudi potreben predmet za novo stanovanje vaših bližnjih ter lepa gesta pozornosti in spomina.