Seznam vsebine:

  1. Stenska dekoracija: slika, grafika, okvirji s fotografijami
  2. Skodelica ali kozarec
  3. Dekoracije za dom: sveče, lonci, rastline
  4. Šal, ruta, ogrinjalo
  5. Beležnica, planer, koledar
  6. Knjiga
  7. Komplet kozmetike za kopel
  8. Nakit
  9. Skupni obisk kina, koncentra, spa centra

Iščete primerno darilo za posebno priložnost za svojo prijateljico? Iskanje popolnega darila, ki jo bo razveselilo in spomnilo na vajino razmerje, je težak izziv. Predlagamo nekaj idej, ki bodo morda navdih za nenavadno darilo za vašo prijateljico.

Vaša najbližja prijateljica je posebna oseba in si zasluži darilo, ki ji bo prineslo veselje. Ne glede na to, ali vaša prijateljica obožuje elegantne dodatke, preživlja čas z ustvarjalnimi hobiji ali ceni praktična in osebna darila, smo za vas pripravili široko paleto navdihujočih predlogov – za vse priložnosti in za vse proračune.

Stenska dekoracija: slika, grafika, okvirji s fotografijami

Kolaž, slika, plakat – grafika po okusu vaše prijateljice lahko postane zanimiv dodatek njenemu bivalnemu prostoru. Poskrbite, da bo darilo odražalo njeno osebnost, interese in morda celo sanje. To je lahko na primer slika pokrajine, ki v njeno stanovanje vnese harmonijo in mir, ali dinamična abstrakcija, ki notranjosti doda energijo in sodoben pridih. Slika, stenska dekoracija ali grafika z najljubšim citatom ali motivacijskim sporočilom ne bo le zanimiv okras, temveč tudi vsakodnevni opomnik na vaše prijateljstvo in podporo.

Popularno darilo za prijateljico so okvirji s skupnimi fotografijami. Poskusite izbrati fotografije iz različnih trenutkov vašega prijateljstva – od smešnih selfijev do posnetkov s pomembnih dogodkov. Če jih vstavite v elegantne okvirje, ustvarite zbirko spominov, ki jo bo vaša prijateljica lahko obesila v svojem domu. To je posebno darilo, ki jo bo vsakič znova spomnilo na trenutke, ki ste jih preživeli skupaj, na smeh, dogodivščine in podporo, ki jo nudite drug drugemu.

Infografika Pepco o prednostih obdarovanja prijatelja.

Skodelica ali kozarec

Skodelica ali kozarec je izjemno praktično in hkrati osebno darilo za prijateljico, ki jo bo vsak dan spominjalo na vajino vez.

Pri izbiri skodelice ali kozarca poiščite takšno, ki odraža njene najljubše barve, vzorce ali interese (npr. motiv gora za popotnico, slika njenega hišnega ljubljenčka). Posoda z navdihujočim citatom ali zabavno grafiko lahko jutranji kavi ali čaju doda energijo. Elegantna dekorativna skodelica pa lahko dodatno postane privlačen izviren element notranje opreme stanovanja.

Da bo to darilo še bolj posebno, dodajte zavitek svoje najljubše kave ali čaja, čokolado, komplet pralin ali dišečo svečo. Tako ji podarite že pripravljen recept za sproščujoče in prijetne trenutke ob skodelici priljubljene pijače.

Nasmejana ženska podari darilo prijatelju.

Dekoracije za dom: sveče, lonci, rastline

Vaša prijateljica v prostem času lista kataloge notranje opreme in se rada obdaja z lepimi predmeti? Stenski okraski, skulpture, svečke in svečniki, gorilniki za dišave –  to je drobna oprema, ki v prostoru ustvari prijetno vzdušje. Izberite sveče prijateljičinega najljubšega vonja in jih dopolnite s kadilnimi palčkami. Aromaterapija z eteričnimi olji in gorilniki za dišave poskrbijo za prijetne trenutke sprostitve po napornem dnevu.

Če je vaša prijateljica ljubiteljica narave in ima doma urbano džunglo, ji lahko podarite rastlino, ki je še nima v svoji zbirki. Tudi darilo v obliki cvetličnega lončka, zlasti v izvirni obliki ali barvi, ki ni le praktičen, ampak tudi dekorativen dodatek, je zadetek v polno.

Šal, ruta, ogrinjalo

Šal, ruta ali ogrinjalo je elegantno, modno in praktično darilo za prijateljico. Z izbiro takšnega dodatka pokažete, da poznate in cenite njen okus in slog. Poskusite izbrati motiv, ki se ujema z njenimi najljubšimi barvami in se lepo podaja k njenim oblačilom. Takšno darilo je ne samo lep, ampak tudi praktičen dodatek k njeni garderobi, ki jo bo grel v hladnejših dneh. Rutko lahko uporabite tudi kot eleganten in izviren dodatek za lase. Vsak izmed teh kosov bo njeni vsakodnevni obleki dodal pridih razkošja, hkrati pa jo bo spominjal na vajino prijateljstvo.

Beležnica, planer, koledar

Je vaša prijateljicamojstrica organizacije? Ali pa jo, nasprotno, vsakodnevni seznam stvari, ki si jih mora zapomniti in opraviti, preobremenjuje? Pomagate ji lahko tako, da ji podarite lepo izdelan in uporaben planer ali koledar, ki ji bo olajšal upravljanje vsakdana in ji na dolgi rok pomagal pri doseganju ciljev.

Planer za prijatelja, poleg šopka suhega cvetja in nalivnega peresa.

Izberite beležnico ali planer, ki ni le funkcionalen, temveč tudi navdihujoč, še posebej če ga prilagodite prijateljičinemu življenjskemu slogu, interesom in potrebam. Elegantna beležnica, v katero bo lahko zapisovala svoje misli, ideje in načrte, bo postala njen vsakodnevni spremljevalec. Planer s premišljeno zasnovo in dodatnim prostorom za zapiske ji bo pomagal, da si uredi vsakodnevne naloge. Koledar, zlasti s čudovitimi grafikami ali motivacijskimi citati, pa ji ne bo le olajšal organizacije, temveč jo bo vsakič, ko bo segla po njem, tudi razveselil.

Knjiga

Knjiga je vedno primerno darilo za ljubitelja književnosti. Izbira pravega branja, pa naj bo to uspešnica ali roman iz žanra, ki ga obožuje, jo bo zelo razveselila. Knjiga je lahko tudi način za sprostitev in oddih, saj ji nudi trenutke pobega iz vsakdanjega življenja.

Priročnik za osebnostno rast, kuharska knjiga, enciklopedija rastlin, potopis  – poskusite najti temo, ki se ujema z interesi in hobiji vaše prijateljice. Takšno darilo lahko spodbudi odkrivanje novih izkušenj in navdihne k dejanjem. Če podarite knjigo, ne podarite le fizičnega predmeta.  Knjiga je zakladnica znanja in novih idej ter način, kako preživeti prijeten večer z najljubšim branjem.

Komplet kozmetike za kopel

Opažate, kako zaposlena je vaša prijateljica in kako ji primanjkuje časa zase? Zagotovo potrebuje trenutek sprostitve samo zase. Če ji podarite kompletom čudovito dišečih izdelkov za kopel, ji omogočite, da preživi sproščujoč večer v udobju svoje kopalnice.

Takšno darilo, sestavljeno iz aromatičnih olj, šumečih kopalnih kroglic, soli in losjonov, lahko vsakodnevno rutino spremeni v razkošen spa tretma. Pri izbiri izdelkov bodite pozorni na njene najljubše vonjave in sestavine, ki ne bodo le negovale njene kože, temveč bodo poskrbele tudi za njeno dobro počutje. Komplet kozmetike, dopolnjen z mehko krpico in dišečimi svečami, v elegantni embalaži ne bo samo lep – postal bo tudi simbol miru in sprostitve.

Nakit

Kot najboljša prijateljica natančno veste, kateri obeski, uhani in zapestnice bodo popolnoma ustrezali okusu vaše prijateljice in hkrati poudarili njen individualni slog in lepoto. Nakit je zelo osebno in elegantno darilo, katerega čustveni pomen je lahko veliko večji od dejanske finančne vrednosti.

Ko izbirate nakit za svojo prijateljico, najprej razmislite o tem, kaj najbolj ustreza njeni osebnosti – naj bo to nežna zapestnica, elegantni uhani ali stilska ogrlica. Za osebe, ki cenijo izvirnost in edinstven dizajn, poiščite nekaj z zanimivim vzorcem ali barvnim kamnom, ki so ga ustvarili rokodelci ali neodvisni umetniki.

Skupni obisk kina, koncentra, spa centra

Skupen obisk zdravilišča kot darilo za najboljšo prijateljico

Če težko najdete darilo za prijateljico, ji morda namesto fizičnega predmeta podarite vstopnico za koncert ali kino, bon za skupni obisk restavracije ali tretma v spa centru. Gre za darilo, ki ne prinaša le veselja zaradi izkušnje, temveč predvsem dragocen čas, ki ga preživita skupaj.

Izberite film, ki si ga vaša prijateljica že dolgo hotela ogledati. Poiščite koncert njenega najljubšega izvajalca, ki si ga je vedno želela videti v živo. Poiščite kozmetični salon, kjer lahko skupaj preživita popoldne ob sproščujočih tretmajih in masažah. Bon za doživetje je odličen način, da se odmakneta od vsakdanjega življenja, se sprostita in uživata skupaj. Takšno darilo ne bo le okrepilo vajine vezi, temveč bo postalo tudi nepozabno doživetje, ki se ga bosta še dolgo spominjali z nasmehom na obrazu.

Pepco je trgovina, v kateri lahko najdete veliko ugodnih in izvirnih daril za svoje prijateljice. Pri izbiri darila za prijateljico se je treba ravnati po njenem okusu in interesih. Če rada kuha, ji lahko podarite kuhinjski komplet ali kuharsko knjigo. Če je modna navdušenka, ji lahko kupite nov šal ali torbico. Če se pa ukvarja s športom, ji lahko podarite športno obleko ali športne pripomočke. Vse to lahko najdete v naših trgovinah. Obiščite jih še danes