Priljubljene (0)

Moja trgovina

0

Brisače

Dom
Otroci
Ženske
Moški
Igrače
Živali
Dojenčki

Cena

0 EUR
38 EUR

Brisače: majhne, velike, kopalne

Brisače so nepogrešljiv element vsake kopalnice. So nepogrešljive pri kopanju, umivanju rok in obraza. V Pepcu so na voljo v širokem razponu velikosti, barv in materialov, tako da boste zagotovo našli idealno brisačo za svoje potrebe. Vsaka brisača v naši ponudbi je izdelana iz najkakovostnejših materialov, kar zagotavlja njihovo vzdržljivost in dolgotrajno ohranjanje lepote. Naša zavezanost kakovosti pomeni, da je vsaka brisača mehka in trpežna tudi po večkratnem pranju. V Pepcu najdete koži prijazne brisače, idealne tudi za ljudi z občutljivo kožo ali alergijami.

Vrste brisač

Brisače lahko razdelimo na tri glavne kategorije: majhne, velike in kopalne.

  • Majhne brisače so idealne za brisanje rok in obraza. Na voljo so v različnih velikostih, od 30×30 cm do 50×50 cm.
  • Velike brisače so idealne za brisanje celega telesa. Na voljo so v različnih velikostih, od 70×140 cm do 100×150 cm. Zaradi svojih velikosti so odlične tako za pokrivanje telesa po kopeli kot tudi za podlogo na ležalnik ali plažo.
  • Kopalne brisače so velike in mehke, zaradi česar zagotavljajo udobje med kopanjem. Na voljo so v različnih velikostih, od 70×140 cm do 100×180 cm. Taka velikost kopalne brisače omogoča udobno ovijanje telesa, hkrati pa ne zavzema preveč prostora v kopalnici ali torbi za plažo.

Izbira brisače je odvisna od njenega namena. Če iščete brisačo za vsakodnevno uporabo, izberite brisačo iz bombaža ali frotirja. Če iščete brisačo za kopanje, izberite tisto iz bombažnega frotirja ali bambusa. Če iščete brisačo za potovanja, izberite izdelek iz mikrovlaken.

Barvite kopalne brisače

Med različnimi vrstami brisač so kopalne brisače na posebnem mestu. Niso le nepogrešljiv element vsake kopalnice, ampak lahko tudi vplivajo na udobje in užitek povezan s kopanjem.

Barvite kopalne brisače so odličen način za dodajanje življenja in energije v kopalnico. Odvisno od preferenc lahko izbirate med različnimi barvami. Da bi uskladili barvo brisače s slogom kopalnice, je pomembno upoštevati prevladujoče barve v prostoru in dodatke ter kopalniške pripomočke. S tem boste dosegli skladnost in harmoničen videz notranjosti.

Poleg barv je pomembno upoštevati tudi kopalne brisače z vzorci, ki lahko dodajo značaj in originalnost kopalnici. Odvisno od okusa lahko izbirate med različnimi vzorci, kot so geometrijski, cvetlični ali abstraktni. Da bi brisačo uskladili s slogom kopalnice, je pomembno upoštevati prevladujoče motive in oblike v prostoru. S tem boste dosegli učinkovit in skladen videz notranjosti. Pomembno je tudi upoštevati enobarvne vzorce, ki lahko dodajo eleganco in stil kopalnici.

Kompleti kopalnih brisač so odlična izbira za tiste, ki cenijo skladnost in estetiko v svoji kopalnici. Nakup kompleta kopalnih brisač prihrani čas in denar, saj vam ni treba iskati posameznih brisač, ki se med seboj ujemajo. Poleg tega komplet kopalnih brisač zagotavlja enoten videz kopalnice, kar vpliva na njeno estetiko. Pomembno je tudi upoštevati, da je komplet kopalnih brisač lahko odlična ideja za darilo, na primer za mladoporočence.

Od majhnih brisač, idealnih za vsakodnevno uporabo in priročnih na potovanjih, do velikih kopalnih brisač, ki zagotavljajo udobje in razkošje po vsaki kopeli. Brisače v Pepcu so na voljo v številnih barvah in vzorcih, kar omogoča enostavno usklajevanje z slogom vaše kopalnice.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.