Igrače – 50 % na drugi izdelek / promocija velja od 15. 5. do 2. 6. / Podrobnosti o promociji v pravilih

Priljubljene

Moja trgovina

0

Posode za hrano in pijačo

Dom
Otroci
Ženske
Moški
Igrače
Živali
Dojenčki

Cena

0 EUR
38 EUR

Posode za živila in pijače

Posode za živila so nujni pripomočki v vsakem domu, ki pomagajo pri shranjevanju in organizaciji živilskih izdelkov. Z njimi ostanejo živila dlje sveža, kuhinja pa postane bolj funkcionalna in estetska.

Posode za živila so nujen element vsake kuhinje, ki omogočajo shranjevanje izdelkov na higieničen in organiziran način. Oblikovane so z namenom zagotavljanja svežine in dolgotrajnega shranjevanja različnih živilskih izdelkov, od suhih sestavin do ostankov obrokov.

Posode za živila

Pomembno je, iz katerega materiala so narejene posode. Najbolj priljubljene so posode iz plastike, stekla in kovine. Vse so na voljo v trgovinah Pepco.

  • Plastične posode so lahke, enostavne za vzdrževanje čistoče in običajno cenejše, vendar so lahko manj trpežne kot tiste iz drugih materialov. Priljubljene so zaradi svoje lahkosti, enostavnosti vzdrževanja in nižje cene.
  • Steklo je trpežno, higiensko in ne vpliva na okus shranjene hrane, vendar je težje in se lahko zlahka zlomi. Steklene posode so idealne za shranjevanje živil, ki zahtevajo posebno zaščito pred vlažnostjo ali vonjavami.
  • Kovinske posode so trpežne, vendar morda niso primerne za shranjevanje določenih izdelkov, kot so kislo sadje ali zelenjava.
  • Keramika je estetska in trpežna, vendar je lahko težka in krhka.

Pomemben vidik so tudi velikost in oblika posod. Na voljo so različne velikosti in oblike, ki jih lahko prilagodite potrebam in prostoru v kuhinji. Dobro je izbrati posode za živila različnih velikosti, da lahko shranjujete različna živila, kot so sadje, zelenjava, meso, ribe ali suhi izdelki.

Pri izbiri posod za živila je treba upoštevati njihovo tesnenje. Tesno zaprte posode nudijo boljšo zaščito pred vlago, vonjavami ali insekti, kar prispeva k daljši svežini shranjene hrane. Še posebej pomembno je to pri shranjevanju suhih izdelkov, kot so moka, sladkor ali kaša.

Za shranjevanje zamrznjenih izdelkov je priporočljivo izbrati posode za živila za zamrzovalnik, ki so prilagojene nizkim temperaturam. Dodatni primeri posod za živila so posode za malice ali kosilo, ki jih je dobro imeti v svoji kuhinji. Z njimi lahko enostavno shranjujete in prevažate hrano, na primer v šolo ali na delo. Posode za malico za otroke imajo pogosto privlačne vzorce in oblike, ki spodbujajo otroke k uživanju zdravih obrokov.

Posode za pijače

Posode za pijače vključujejo posode z navojem in posode za sipke izdelke.

Posode z navojem so idealne za shranjevanje pijač, ki zahtevajo tesno zapiranje, kot so sokovi ali mleko. Zahvaljujoč zamašku so pijače zaščitene pred razlitjem in izgubo svežine. Plastične posode so primerne za shranjevanje suhih pijač, kot sta kava ali čaj. Pri teh posodah je pomembno tesnenje in enostavnost doziranja. Tesno zaprte posode za pijače so nujne, ko želimo shranjevati gazirane pijače ali pijače pod pritiskom. Zagotavljajo ustrezno zaščito pred puščanjem in ohranjajo lastnosti pijače.

Dobro je tudi razmisliti o nakupu kompleta posod za pijače, ki omogoča shranjevanje različnih vrst pijač na enem mestu. Ko gre za male posode za pijače, so te idealne za shranjevanje pijač za kratke izlete ali piknike. Zaradi manjših velikosti se zlahka prilegajo v torbo ali nahrbtnik, hkrati pa zagotavljajo ustrezno zaščito pred razlitjem.

Kolekcija posod za živila in pijače v Pepco ponuja praktične in elegantne rešitve za shranjevanje in prevoz vaših najljubših jedi in pijač. Od hermetičnih posod za kosilo, preko elegantnih steklenic za vodo, do posebnih posod za shranjevanje živil – vsak izdelek je zasnovan z namenom ohranjanja svežine in okusa vaših obrokov. Ne glede na to, ali potrebujete priročen način za nošenje kosila na delo ali iščete učinkovite rešitve za organizacijo prostora v kuhinji, naši izdelki združujejo funkcionalnost z estetskim dizajnom.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.