Igrače – 50 % na drugi izdelek / promocija velja od 15. 5. do 2. 6. / Podrobnosti o promociji v pravilih

Priljubljene

Moja trgovina

0

Slike, okvirji in stenske dekoracije

Dom
Otroci
Ženske
Moški
Igrače
Živali
Dojenčki

Cena

0 EUR
38 EUR

Okvirji za slike in slike

Okvirji za slike in slike so neločljiv element notranje opreme, ki omogoča razstavljanje priljubljenih spominov in umetniških del. Glede na potrebe in okus lahko izbirate med različnimi vrstami okvirjev, ki se bodo popolnoma ujemali z opremo prostora.

Verjamemo, da je dekoriranje sten več kot le obešanje slik ali fotografij. To je način izražanja sebe in dajanja osebnega značaja svojemu okolju. Zato je naš asortiman zasnovan z mislijo na raznolikost in personalizacijo.

Okvirji za slike in slike, namenjeni obešanju na steno, so odličen način za okrasitev notranjosti in razstavljanje priljubljenih spominov. Glede na potrebe in okus lahko izbirate med različnimi vrstami okvirjev, ki se bodo popolnoma ujemali z opremo prostora.

Okvirji za slike za steno

Izbira okvirja, ki ustreza sliki ali fotografiji, je ključni element notranje dekoracije. Pomembno je uskladiti barvo okvirja s sliko ali fotografijo in slog okvirja z opremo prostora.

Prav tako je dobro posvetiti pozornost velikosti okvirja in uporabi paspartuja, ki je posebna kartonska obloga, ki doda eleganco fotografiji in poudarja njeno vrednost. Okvir naj bo 2-3 centimetre širši in višji od slike ali fotografije, da zagotovi ustrezno zaščito in kar najbolje poudari sliko.

Okvirji so lahko izdelani iz različnih materialov, vključno z lesom, kovino, plastiko in steklom:

  • leseni so najbolj priljubljena izbira, ker so trajni in enostavni za vzdrževanje;
  • kovinski so bolj trajni kot leseni okvirji in lahko prenesejo težke razmere;
  • plastični so najcenejša izbira in so enostavni za vzdrževanje;
  • stekleni dajo slikam in fotografijam eleganten in stilski videz.

Galerija slik in fotografij na steni

V trgovinah Pepco boste našli tako nežne abstraktne kompozicije, idealne za sodobne prostore, kot tudi bolj klasična, pokrajinska ali portretna dela, ki bodo v vaš dom prinesla eleganco in plemenitost. Vsaka slika je skrbno izbrana, da navdihuje, obogati estetsko izkušnjo in ustvari edinstveno vzdušje v vsakem prostoru.

Ustvarjanje galerije s fotografijami na steni je odličen način za okrasitev notranjosti in razstavljanje priljubljenih spominov. To lahko storite z uporabo večdelnega okvirja, ki omogoča obešanje več fotografij drugo ob drugi in tako ustvarja skladno in estetsko kompozicijo. Prav tako je dobro posvetiti pozornost ustrezni razporeditvi okvirjev na steni in usklajevanju barv in slogov okvirjev z opremo notranjosti.

Dekoracija stene z okvirji za slike je odličen način za okrasitev notranjosti in razstavljanje priljubljenih spominov. Lahko eksperimentirate tudi z različnimi postavitvami okvirjev in tako ustvarite priljubljene trenutke in subtilne dekoracije. V okvirjih za slike se dobro predstavljajo različne vrste fotografij, kot so plakati, večje slike, črno-bele podobe.

Kolekcija okvirjev za slike in fotografije v Pepco ponuja širok spekter stilov, velikosti in barv, ki vam bodo omogočili razstavljanje vaših najdragocenejših spominov in umetniških del. Od minimalističnih okvirjev, ki poudarjajo sodobnost notranjosti, do bolj okrašenih modelov, idealnih za klasične aranžmaje – imamo nekaj, kar se bo popolnoma ujemalo z vsakim okusom in potrebami. Okvirji niso le način za zaščito in predstavitev fotografij ali slik, ampak tudi odličen dekorativni element, ki dodaja osebni značaj in toplino vsakemu prostoru.

V Pepco si prizadevamo, da naši izdelki združujejo funkcionalnost, kakovost in privlačen dizajn, kar jih naredi idealno izbiro za vsakogar, ki želi poživiti svoj interier. Vabimo vas, da se seznanite z našo ponudbo okvirjev za slike in fotografije, da lahko ustvarite svojo galerijo spominov, ki bo razveseljevala oči in srce.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.