Igrače – 50 % na drugi izdelek / promocija velja od 15. 5. do 2. 6. / Podrobnosti o promociji v pravilih

Priljubljene

Moja trgovina

0

Sveče in Sveče in dišeče palčke

Dom
Otroci
Ženske
Moški
Igrače
Živali
Dojenčki

Cena

0 EUR
38 EUR
Razvrsti po:

Svečke in svečniki

V Pepco boste našli svečke v različnih velikostih, barvah in vonjih, ki so idealne za ustvarjanje sproščujočega vzdušja, dodajajo čar romantičnim večerom ali služijo kot lep dekorativni element. Prav tako bogata izbira svečnikov – od preprostih in minimalističnih do bogato okrašenih modelov – omogoča popolno prilagajanje vsakemu notranjemu dizajnu in slogu, dodajajoč eleganco in značaj.

Sveče in svečniki so odličen način za dodajanje atmosfere in sloga v vsak prostor. So nepogrešljiv element dekoracije notranjosti, ki vnaša prijetno vzdušje v prostore in dodaja čar in eleganco, kar se odlično prilega v vsako zasnovo notranjosti.

Dišeče in dekorativne svečke

Med razpoložljivimi svečami na trgu je treba biti pozoren na dišeče in dekorativne svečke, ki ne samo lepo izgledajo, ampak tudi napolnijo prostor s prijetnim vonjem. S tem postanejo odlična rešitev za tiste, ki želijo ustvariti sproščujoče vzdušje v svojem domu.

Dišeče sveče vplivajo na vzdušje v prostoru s sproščanjem različnih vonjev sveč. S tem je mogoče ustvariti sproščujoče, energizirajoče ali romantično vzdušje, odvisno od izbrane dišave. Primeri priljubljenih vonjev sveč vključujejo sivko, vanilijo, evkaliptus ali citruse, ki vplivajo na razpoloženje na različne načine. Sivka deluje sproščujoče, vanilija pomirjajoče, evkaliptus osvežujoče, citrusi pa poživljajoče.

Dekorativne svečke imajo pogosto zanimiv videz, na primer v obliki figurice, srčka ali zvezde, zaradi česar so privlačen element notranje opreme.

Svečke v kozarcih in svečniki

Aranžiranje sveč v kozarcih je vse bolj priljubljen način za lepo dekoracijo notranjosti. Obstaja veliko načinov uporabe kozarcev kot dekorativnih svečnikov, eden od njih je da vanje postavimo tanke sveče ali dekorativne svetilke. Glede na preference lahko izberete tradicionalne svečnike, okrasne svečnike ali steklene svečnike.

Pri izbiri svečnika je pomembno upoštevati njegovo stabilnost in način pritrjevanja sveče, da se zagotovi varnost med uporabo. Dobro je izbrati svečnik, ki se ujema s slogom notranjosti in drugimi dekorativnimi elementi. Lepi zlati svečniki dodajajo eleganco in sijaj vsaki zasnovi. Lahko se odločite tudi za preprost svečnik iz lesa ali kovine, ki bo v notranjost vnesel naraven in minimalističen pridih. Za ljubitelje nenavadnih dekoracij so odlična izbira dekorativne svetilke ali porcelanaste svetilke.

Svečke v kozarcih so znane po daljšem času gorenja in estetskem videzu. Kozarci ščitijo plamen pred pihanjem in hkrati predstavljajo zanimiv dekorativni element. Svečke v kozarcih so tudi enostavne za shranjevanje in prenašanje, kar jih naredi praktično izbiro.

Primeri čudovitih dekoracij z uporabo sveč v kozarcih vključujejo majhne dekorativne aranžmaje na pogrnjeni mizi, ki ustvarjajo prijetno vzdušje med večerjo ali nenavadne okraske na okenski polici, ki vnašajo toplo svetlobo sveče v notranjost. Svečke v kozarcih so odličen način za ustvarjanje edinstvenega vzdušja v domu, tako za začetnike, kot tudi za izkušene ljubitelje notranje opreme.

Kolekcija svečk in svečnikov v Pepco je idealen način za dodajanje toplote in vzdušja v vsak prostor. Od subtilnih dišečih sveč, ki napolnijo sobo z sproščujočim vonjem, do elegantnih svečnikov, ki postanejo stilski dekorativni element, ponujamo raznolike izdelke, da zadovoljimo vsak okus in potrebo. Svečke in svečniki niso le način za ustvarjanje prijetnega vzdušja, ampak tudi idealna rešitev za darila in okraske za posebne priložnosti.

V Pepco verjamemo, da lahko celo najmanjše podrobnosti močno vplivajo na vzdušje doma, zato skrbno izbiramo naše izdelke, da zagotovimo izjemno kakovost in slog. Vabimo vas, da odkrijete našo kolekcijo in najdete idealne svečke in svečnike, ki bodo vaš dom naredili še bolj prijeten in poseben.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.