Moja trgovina
LOADER
Meni
Izdelki

Kaj nas žene?

V središču naše pozornosti so vedno naši kupci. Razvijamo se tako, da se odzivamo na njegova pričakovanja in potrebe. Naše največje prednosti so: široka paleta izdelkov po dostopnih cenah, priročne trgovine in prijazno prodajno osebje.
01

Imamo poslanstvo

Našim strankam zagotavljamo najlažji dostop do vseh izdelkov, ki jih potrebujejo vsakodnevno, ter jim pomagamo pri njihovih željah obleči svojo družino ter si urediti in okrasiti svoj dom po najnižjih cenah.
02

Imamo vizijo

Naša ambicija je postati največja, najboljša, najcenejša in najbolj znana veriga trgovin za družino in dom v Evropi.
03

Imamo strategijo

Želimo voditi svoje poslovanje trajnostno ter se osredotočati na nekaj glavnih razvojnih področij, v tem na zaposlene in stranke, dobavne verige ter razvoj infrastrukture, podpirajoče poslovanje.

Naše številke
govorijo same zase!

Podjetje se vse od leta 1999 nenehno dinamično razvija. Prve trgovine PEPCO so bile na Poljskem odprte leta 2004. Danes jih imamo v Evropi več kot 2000!

Zahvaljujoč velikemu obsegu naše dejavnosti in nenehni skrbi za nizke obratovalne stroške lahko nudimo kakovostne izdelke po dostopnih cenah na vedno več lokacijah.

> 20 milijonov

kupcev mesečno

> 600

ljudi v centrali na Poljskem

> 20 000

ZAPOSLENIH V 14 EVROPSKIH DRŽAVAH

> 2 000

TRGOVIN V 14 EVROPSKIH DRŽAVAH

> 20 let

NENEHNEGA RAZVOJA

> 200 000 m2

SKLADIŠČNIH POVRŠIN V EVROPI


Želimo pomagati vsakomur

Vsako leto v povprečju odpremo tristo novih trgovin in vstopimo v vsaj dve novi evropski državi. Samo v zadnjem desetletju se je število zaposlenih v PEPCO povečalo desetkratno.

Osredotočamo se ne le na zagotavljanje karseda dobre cenovne dostopnosti izdelkov, temveč tudi na čim širšo geografsko pokritost ponudbe.

Število trgovin v posameznih državah:

Poljska
1092
Češka
241
Slovaška
131
Romunija
356
Madžarska
210
Slovenija
33
Hrvaška
94
Litva
67
Latvija
47
Estonija
29
Bolgarija
91
Italija
28
Srbija
50
Španija
17
Avstrija
13

Skupno število PEPCO trgovin v Evropi: *

2499

PEPCO kot maloprodajna blagovna znamka spada v Pepco Group. Podjetje se zavezuje, da bo svojim strankam – zlasti družinam s poudarkom na proračunskih prihrankih – ponudilo vse, kar potrebujejo za dokončanje in izboljšanje svojega doma v ključnih splošnih kategorijah potrošniškega blaga, oblačil in potrošniških izdelkov.

Ne glede na to, ali gre za PEPCO, Poundland ali Dealz, so majhne do srednje velike trgovine, ki se nahajajo na lahko dostopnih lokacijah v več kot 3200 lokalnih nakupovalnih središčih, glavnih ulicah in maloprodajnih parkih na 16 evropskih trgih. Skupina Pepco je maja 2021 debitirala na Varšavski borzi.

Več informacij o Pepco Group najdete na

Naša zgodba je zgodba o uspehu!

2021

Odpiramo tudi vrata naših trgovin v Španiji in Avstriji.

2020

Odpiramo trgovine v Italiji in Srbiji.

Na Poljskem praznujemo odprtje 1000. trgovine PEPCO
2019

Družini PEPCO se pridruži Bolgarija.

2018

Pojavimo se v Latviji in Estoniji.

2017

Odpiramo trgovine na Hrvaškem, v Sloveniji in v Litvi.

2016

V manj kot dveh letih smo podvojimo število trgovin - odpremo 1000. trgovino PEPCO v Evropi.

2015

Wrzesień

V trgovinah PEPCO je že možno kupovati tudi v Romuniji in na Madžarskem.

2014

Maj

Proslavljamo odprtje 500. trgovine PEPCO.

od leta 2013

Naše trgovine služijo tudi strankam izven Poljske.

PEPCO odpira trgovine na Češkem in Slovaškem.
2007

Odprli smo stoto trgovino PEPCO.

2004

Odprli smo prvih 14 trgovin PEPCO v poljskih mestih, kot so Poznanj, Bidgošč in Gdansk.

1999

Začetek postavljanja temeljev za mrežno poslovanje.

Naši zaposleni so izkaznica znamke PEPCO!

Podjetje se dinamično razvija zahvaljujoč svojim zaposlenim, ti pa se skupaj z njim učijo ter, sledeči svojim željam, napredujejo.

Evropska mreža PEPCO zaposluje več kot 20 000 zaposlenih, od tega več kot 600 na sedežu v ​​Poznanju in več kot 1 000 v distribuciji. Med sedanjimi zaposlenimi so še vedno ljudje iz skupine nekaj desetih oseb, ki so leta 1999 začele postavljati temelje našemu podjetju. To je eden od razlogov, da nam kljub obsegu naše dejavnosti uspeva ohranjati odprto družinsko vzdušje.

Prej sem bil pet let odgovoren za en trg, danes pa kot direktor prodaje za južnoevropsko regijo vodim osem različnih držav. To je odlična izkušnja, saj se kljub dosledni organizacijski kulturi še vedno imam priložnost naučiti novega vedenja in nekoliko drugačnega pristopa do vsakdanjega življenja.
Ko nas ljudje izven PEPCO sprašujejo o skrivnostih uspešnega razvoja podjetja že več kot 20 let, vedno odgovorim nekako tako: odlični zaposleni in delovno vzdušje, temelječe na petih vrednotah, ki vodijo podjetje - spoštovanje, poštenost, sodelovanje, navdušenje in samoizpopolnjevanje. S svojim delom v PEPCO že od prvega dne njegovega obstoja sam doživljam to vsakodnevno.
PEPCO je podjetje, temelječe na mednarodnem sodelovanju. Tu delajo zaupanja vredni ljudje, ki vsakodnevno kažejo neverjetno zavzetost in pripravljenost za doseganje uspehov. V IT oddelku vedno čakajo novi izzivi in ​​novi projekti. Vlada kultura učenja na napakah, v kateri neuspeh obravnavamo kot priložnost za učenje in razvoj.
Delo v podjetju, ki ne skopari s sredstvi, ko gre za skrb za razvoj in izobraževanje najmlajših, ki zaposlenim omogoča uresničevanje njihovih lastnih idej za socialne projekte, je uresničitev sanj vseh, ki želijo delovati na področju družbene odgovornosti podjetij.

Postani del našega uspeha še danes!

Ugodnosti zaposlenih
Poklicni izzivi
Možnost za razvoj
Sistem dodatnih usposabljanj
Mednarodno okolje
Prijazno vzdušje
Popusti za zaposlene
Kafeterija ugodnosti
… in še mnogo drugega!

Karitativna dejavnost

Na področju prosocialnih dejavnosti so prioritete delovanja PEPCO otroci ter organiziranje njihovega prostega časa, razvoj, izobraževanje in izenačevanje življenjskih možnosti. Sodelujemo z javnokoristnimi organizacijami, ustvarjamo lastne programe pomoči, sodelujemo kot prostovoljci. V vsaki državi, v kateri delujemo, sprožamo različne pobude, namenjene otrokom.

Trdo delo prinaša rezultate!

PEPCO je med kupci in tržnimi strokovnjaki ena najbolj cenjenih blagovnih znamk!

Dakaz tega so razen milijonov kupcev v naših trgovinah tudi panožne nagrade in priznanja za kakovost, priljubljenost, zaupanje in ugled. Ponosni smo na vse prejete pohvale, ki nas spodbujajo k nadaljnjemu razvoju v dobro naših kupcev in zaposlenih.

Naše nagrade:

Zvezda leta 2020 za kakovost storitev

Z odlikovanjem se nagrajujejo podjetja za visoko kakovost odnosov s potrošniki, ki jih ocenjuje Poljski program kakovosti storitev, ki skozi celo...
Preberite več
Z odlikovanjem se nagrajujejo podjetja za visoko kakovost odnosov s potrošniki, ki jih ocenjuje Poljski program kakovosti storitev, ki skozi celo leto analizira ravni zadovoljstva potrošnikov in vsako leto obdela na milijone podatkov. Vsakoletna raziskava vedno znova jasno pokaže, da nas stranke PEPCO prepoznavajo kot prijazno in zaupanja vredno podjetje.

Super znamka 2020

Odlikovanje za najbolj razvijajoče se, najbolj prepoznavne in inovativne trgovske znamke, ki so prisotne na poljskem trgu. Trgovska znamka PEPCO je...
Preberite več
Odlikovanje za najbolj razvijajoče se, najbolj prepoznavne in inovativne trgovske znamke, ki so prisotne na poljskem trgu. Trgovska znamka PEPCO je ponovno prejela nagrado SUPER ZNAMKA 2020 za kakovost, zaupanje in ugled. Ocenjujejo se: tržni položaj posameznih znamk in njihov napredek, kakovost izdelkov ali storitev ter stopnja zaupanja strank.

Znamka desetletja

Posebno odlikovanje, podeljeno znamki PEPCO v okviru jubilejne izdaje programa „Dobra znamka - kakovost, zaupanje, ugled“ za redno udeležbo v natečajih...
Preberite več
Posebno odlikovanje, podeljeno znamki PEPCO v okviru jubilejne izdaje programa „Dobra znamka - kakovost, zaupanje, ugled“ za redno udeležbo v natečajih v letih 2009–2019. PEPCO je edina znamka diskontnih trgovin, ki se že deset let uvršča med taka podjetja, ki so nabolj cenjena med potrošniki in tržnimi strokovnjaki!

Zvezda leta 2019 za kakovost storitev

Z odlikovanjem se nagrajujejo podjetja za visoko kakovost odnosov s potrošniki, ki jih ocenjuje Poljski program kakovosti storitev, ki skozi celo...
Preberite več
Z odlikovanjem se nagrajujejo podjetja za visoko kakovost odnosov s potrošniki, ki jih ocenjuje Poljski program kakovosti storitev, ki skozi celo leto analizira ravni zadovoljstva potrošnikov in vsako leto obdela na milijone podatkov. Vsakoletna raziskava vedno znova jasno pokaže, da nas stranke PEPCO prepoznavajo kot prijazno in zaupanja vredno podjetje.

Super znamka 2019

Odlikovanje za najbolj razvijajoče se, najbolj prepoznavne in inovativne trgovske znamke, ki so prisotne na poljskem trgu. Trgovska znamka PEPCO je...
Preberite več
Odlikovanje za najbolj razvijajoče se, najbolj prepoznavne in inovativne trgovske znamke, ki so prisotne na poljskem trgu. Trgovska znamka PEPCO je ponovno prejela nagrado SUPER ZNAMKA 2019 za kakovost, zaupanje in ugled. Ocenjujejo se: tržni položaj posameznih znamk in njihov napredek, kakovost izdelkov ali storitev ter stopnja zaupanja strank.

Forbesovi diamanti 2018

To je lestvica najbolj dinamično razvijajočih se podjetij na Poljskem. V dogovoru z uredništvom mesečnika "Forbes" in na podlagi podatkov, ki...
Preberite več
To je lestvica najbolj dinamično razvijajočih se podjetij na Poljskem. V dogovoru z uredništvom mesečnika "Forbes" in na podlagi podatkov, ki jih zbira anketna agencija Bisnode Polska, se oblikuje baza podjetij s pozitivno bonitetno oceno. PEPCO je ponovno zmagal na tem natečaju.

Zvezda leta 2018 za kakovost storitev

Z odlikovanjem se nagrajujejo podjetja za visoko kakovost odnosov s potrošniki, ki jih ocenjuje Poljski program kakovosti storitev, ki skozi celo...
Preberite več
Z odlikovanjem se nagrajujejo podjetja za visoko kakovost odnosov s potrošniki, ki jih ocenjuje Poljski program kakovosti storitev, ki skozi celo leto analizira ravni zadovoljstva potrošnikov in vsako leto obdela na milijone podatkov. Vsakoletna raziskava vedno znova jasno pokaže, da nas stranke PEPCO prepoznavajo kot prijazno in zaupanja vredno podjetje.

Super znamka 2018

Odlikovanje za najbolj razvijajoče se, najbolj prepoznavne in inovativne trgovske znamke, ki so prisotne na poljskem trgu. Trgovska znamka PEPCO je...
Preberite več
Odlikovanje za najbolj razvijajoče se, najbolj prepoznavne in inovativne trgovske znamke, ki so prisotne na poljskem trgu. Trgovska znamka PEPCO je ponovno prejela nagrado SUPER ZNAMKA 2018 za kakovost, zaupanje in ugled. Ocenjujejo se: tržni položaj posameznih znamk in njihov napredek, kakovost izdelkov ali storitev ter stopnja zaupanja strank.

AI Excellence Award 2017

Prestižna nagrada Best Retailer of the Year 2017 in nagrada AI Excellence Award za največji dosežek v letu 2017: odprtje 1000....
Preberite več
Prestižna nagrada Best Retailer of the Year 2017 in nagrada AI Excellence Award za največji dosežek v letu 2017: odprtje 1000. trgovine. Nagrade podeljuje AI Global Media.

SUPER ZNAMKA 2017

Priznanje za najbolj razvijajoče se in prepoznavne znamke, prisotne na poljskem trgu.
Priznanje za najbolj razvijajoče se in prepoznavne znamke, prisotne na poljskem trgu.

Zvezda leta 2017 za kakovost storitev

Z odlikovanjem se nagrajujejo podjetja za visoko kakovost odnosov s potrošniki, ki jih ocenjuje Poljski program kakovosti storitev.
Z odlikovanjem se nagrajujejo podjetja za visoko kakovost odnosov s potrošniki, ki jih ocenjuje Poljski program kakovosti storitev.

Forbesovi diamanti 2017

Podjetje Bisnode Polska je po dogovoru z uredniki mesečnika Forbes že desetič pripravilo seznam najbolj dinamično razvijajočih se podjetij v državi....
Preberite več
Podjetje Bisnode Polska je po dogovoru z uredniki mesečnika Forbes že desetič pripravilo seznam najbolj dinamično razvijajočih se podjetij v državi. Tistih, ki so v zadnjih treh letih najhitreje povečevali svojo vrednost. Na lestvici najbolje ocenjenih podjetij iz Velikopoljske je PEPCO zasedel prvo mesto.

Retailers' Awards 2016

Retail Awards je eden največjih dogodkov na Poljskem, ki vsako leto združi nekaj sto najpomembnejših investitorjev in razvojnih podjetij v srednji...
Preberite več
Retail Awards je eden največjih dogodkov na Poljskem, ki vsako leto združi nekaj sto najpomembnejših investitorjev in razvojnih podjetij v srednji in vzhodni Evropi. PEPCO je zmagal v kategoriji Best Expansion, naš operativni direktor Marcin Stańko pa je bil nominiran za nagrado Best Manager of the Year.

Dobra znamka 2016

To priznanje se podeljuje najbolj inovativnim, razvijajočim se in prepoznavnim poljskim znamkam. Podjetja se ocenjuje na podlagi: tržnega položaja posameznih znamk...
Preberite več
To priznanje se podeljuje najbolj inovativnim, razvijajočim se in prepoznavnim poljskim znamkam. Podjetja se ocenjuje na podlagi: tržnega položaja posameznih znamk in njihovega napredka, kakovosti izdelkov ali storitev ter stopnje zaupanja kupcev. PEPCO je osvojil naslov "Dobra znamka" že tretjič zapored.

Forbesovi diamanti 2016

To je lestvica najbolj dinamično razvijajočih se podjetij na Poljskem. Na podlagi anketnih podatkov se oblikuje baza podjetij s pozitivno bonitetno...
Preberite več
To je lestvica najbolj dinamično razvijajočih se podjetij na Poljskem. Na podlagi anketnih podatkov se oblikuje baza podjetij s pozitivno bonitetno oceno. PEPCO je ponovno zmagal na tem natečaju.

Poslovni gepardi 2015

Seznam nagrajencev je sestavljen glede na povečanje tržne vrednosti. Za analizo so izbrana podjetja, ki so v določenem obdobju dosegla ustrezne...
Preberite več
Seznam nagrajencev je sestavljen glede na povečanje tržne vrednosti. Za analizo so izbrana podjetja, ki so v določenem obdobju dosegla ustrezne prihodke in dobiček, vrednost njihovega kapitala pa je bila pozitivna. Finančne rezultate poljskih podjetij analizira Inštitut za evropsko poslovanje.

Retailers' Awards 2014

Gala CEE Retail Awards je eden največjih dogodkov v panogi komercialnih nepremičnin na Poljskem, ki vsako leto združi nekaj sto najpomembnejših...
Preberite več
Gala CEE Retail Awards je eden največjih dogodkov v panogi komercialnih nepremičnin na Poljskem, ki vsako leto združi nekaj sto najpomembnejših investitorjev in razvojnih podjetij v srednji in vzhodni Evropi. PEPCO je zmagal v kategoriji Discount Retailer of the Year 2014.