Posode in škatle za shranjevanje - 50% popusta na drugi izdelek / Promocija velja od 16. 07 to 29. 07. 2024 / Preverite podrobnosti

Priljubljene (0)

Moja trgovina

0

O nas

Pepco pomeni nenehni razvoj

Naše stranke obožujejo Pepco, saj tu lahko svoje najljubše visokokakovostne izdelke kupijo po zelo ugodnih cenah. In mi v Pepcu imamo radi naše stranke.

Ponujamo izdelke, s katerimi lahko vsi družinski člani izrazijo svoj slog in polepšajo svoje notranje prostore. Po več kot 20 letih trdega dela je Pepco postal najbolj priljubljen prodajalec otroških oblačil in vodilni dobavitelj izdelkov za dekoracijo doma v večini evropskih držav, kjer poslujemo. Zato naše trgovine vsak mesec obišče več deset milijonov kupcev.

Želimo priti do vsakega kupca

Naš cilj je odpreti poslovalnice po vsej Evropi, da postanejo naše trgovine dostopne še več ljudem. Postanite del te misije.
Osredotočamo se ne le na zagotavljanje karseda dobre cenovne dostopnosti izdelkov, temveč tudi na čim širšo geografsko pokritost ponudbe.

Število trgovin v posameznih državah:

Poljska
1339
Češka
302
Slovaška
151
Romunija
460
Madžarska
252
Slovenija
40
Hrvaška
126
Litva
87
Latvija
60
Estonija
37
Bolgarija
165
Italija
197
Srbija
135
Španija
231
Nemčija
63
Grčija
33
Portugalska
15
Bosna in Hercegovina
32

 

 

Pepco je maloprodajna znamka v lasti Skupine Pepco. Podjetje si vedno prizadeva svojim kupcem, zlasti družinam z omejenim proračunom, zagotoviti vse, kar potrebujejo za opremljanje in okraševanje svojih domov, v glavnih kategorijah izdelkov za dom in oblačil.

Ne glede na to, ali gre za Pepco, Poundland ali Dealz, majhne in srednje velike trgovine Skupine najdete v več kot 4.000 lokalnih nakupovalnih središčih, na glavnih ulicah in v prodajnih parkih po vsej Evropi.
Skupina Pepco od maja 2021 kotira na Varšavski borzi.

Postani del našega uspeha še danes!

Ugodnosti zaposlenih
Poklicni izzivi
Možnost za razvoj
Sistem dodatnih usposabljanj
Mednarodno okolje
Prijazno vzdušje
Popusti za zaposlene
Kafeterija ugodnosti
… in še mnogo drugega!