Priljubljene

Moja trgovina

0

O nas

Pepco pomeni nenehni razvoj

Smo evropska veriga trgovin, ki nudi oblačila za vso družino ter izdelke za dom po nizkih cenah.

Svoj razvoj smo začeli na Poljskem pred več kot dvajsetimi leti. Danes smo prisotni v prek desetih evropskih državah. Uvrščamo se tudi med najbolj priljubljene prodajalce otroških oblačil ter med vodilne dobavitelje okrasnih izdelkov. Uspešni smo zahvaljujoč ljudem in njihovi zavzetosti.

Želimo pomagati vsakomur

Vsako leto v povprečju odpremo tristo novih trgovin in vstopimo v vsaj dve novi evropski državi. Samo v zadnjem desetletju se je število zaposlenih v Pepco povečalo desetkratno.
Osredotočamo se ne le na zagotavljanje karseda dobre cenovne dostopnosti izdelkov, temveč tudi na čim širšo geografsko pokritost ponudbe.

Število trgovin v posameznih državah:

Poljska
1302
Češka
297
Slovaška
148
Romunija
449
Madžarska
250
Slovenija
39
Hrvaška
126
Litva
85
Latvija
60
Estonija
37
Bolgarija
159
Italija
178
Srbija
131
Španija
214
Nemčija
57
Grčija
27
Portugalska
14
Bosna in Hercegovina
26

 

 

Pepco kot maloprodajna blagovna znamka spada v Pepco Group. Podjetje se zavezuje, da bo svojim strankam – zlasti družinam s poudarkom na proračunskih prihrankih – ponudilo vse, kar potrebujejo za dokončanje in izboljšanje svojega doma v ključnih splošnih kategorijah potrošniškega blaga, oblačil in potrošniških izdelkov.

Ne glede na to, ali gre za Pepco, Poundland ali Dealz, so majhne do srednje velike trgovine, ki se nahajajo na lahko dostopnih lokacijah v več kot 4000 lokalnih nakupovalnih središčih, glavnih ulicah in maloprodajnih parkih na 20 evropskih trgih. Skupina Pepco je maja 2021 debitirala na Varšavski borzi.

Postani del našega uspeha še danes!

Ugodnosti zaposlenih
Poklicni izzivi
Možnost za razvoj
Sistem dodatnih usposabljanj
Mednarodno okolje
Prijazno vzdušje
Popusti za zaposlene
Kafeterija ugodnosti
… in še mnogo drugega!