Igrače – 50 % na drugi izdelek / promocija velja od 15. 5. do 2. 6. / Podrobnosti o promociji v pravilih

Priljubljene

Moja trgovina

0

Vprašanja in odgovori

Imate vprašanje in niste našli odgovora na našem spletnem mestu? Oglejte si spodnji seznam.

Vračila, pritožbe, garancija

Vse naše trgovine zagotavljajo jamstvo vračila denarja: Kupec lahko v 30 dneh vrne izdelek, nedotaknjen in v stanju »kot nov«, skupaj z dokazilom o nakupu – računom in nedotaknjeno cenovno oznako. Več informacij o jamstvu vračila denarja najdete tukaj.

Da, izdelke lahko vrnete v katero koli trgovino Pepco. Več o tem lahko preberete tukaj.

To žal ni mogoče. Račun potrebujemo, da lahko razveljavimo stanje izdelka kot prodanega in ga vrnemo v zalogo.

Vrniti ni mogoče nekaterih izdelkov za osebno uporabo. Celoten seznam je naveden tukaj.

Garancijsko obdobje za izdelke, kupljene v trgovinah Pepco, je dve leti. Če se v garancijskem obdobju pokaže kakšna napaka blaga (neskladnost blaga), vam priporočamo, da podate ustrezni zahtevek v kateri koli trgovini. Več informacij lahko najdete tukaj.

Zahtevke potrošnikov v zvezi z neskladnim blagom (blago s stvarno napako) sprejemamo v vseh trgovinah Pepco. Preprosto prinesite neskladno blago (blago s stvarni napako), dokazilo o nakupu (račun, bančni izpisek), in izpolnite obrazec. Vašo zahtevo bomo obravnavali v predpisanem 30-dnevnem obdobju. Več informacij lahko najdete tukaj.

Če je bil vaš zahtevek za uveljavljanje pravic v  zvezi z neskladnostjo blaga (stvarna napaka) zavrnjen in se ne strinjate z odločitvijo, se lahko pritožite v trgovini Pepco. Postopek je enak kot pri podaji zahtevka iz naslova uveljavljanja pravic zaradi neskladnosti blaga.

Vračilo brezhibnega in funkcionalnega izdelka je mogoče izvesti v 30 dneh od nakupa izdelka z originalno cenovno oznako in računom. Po drugi strani lahko kupec vloži zahtevek zaradi neskladnosti blaga (stvarna napaka) za (rabljeni) izdelek z napako v dveh mesecih od ugotovitve napake, če se napaka (neskladnost) blaga pokaže v dveh letih od nakupa. Zahtevke zaradi neskladnosti blaga (stvarne napake) je mogoče vložiti na podlagi računa, bančnega izpiska. Tako vračila kot uveljavljanje zahtevkov zaradi neskladnosti blaga so mogoče v kateri koli trgovini Pepco.

Pritožbe in pohvale lahko posredujete prek obrazca za stik, ki je na voljo na našem spletnem mestu, tako da pošljete sporočilo na:  info.hrsi@pepco.eu, ali pa neposredno v trgovini izpolnite anketni obrazec za kupce, ki je na zahtevo na voljo na blagajni.

Trgovine

Predlagamo vam, da uporabite naš iskalnik trgovin. Tam najdete zemljevid vseh trgovin Pepco po vsej državi.

Naše trgovine nimajo linije za kupce. Če imate kakšno vprašanje, pojdite v zadevno trgovino ali se obrnite na našo službo za pomoč kupcem: info.hrsi@pepco.eu

Uporabite naš iskalnik trgovin Pepco. Tam najdete zemljevid z lokacijami vseh naših trgovin v državi, njihove naslove in odpiralne čase.

Podjetje Pepco prodaja samo v fizičnih trgovinah. Od samega začetka se osredotočamo na ustvarjanje popolno lociranih in opremljenih tradicionalnih trgovin. Naša maloprodajna veriga je dovolj velika, da lahko največji možni skupini kupcev zagotovimo neposredni dostop do širokega nabora izdelkov.

Hočemo ostati povezani s svojimi kupci, ki nas lahko najdejo v mestnih ter nakupovalnih središčih, kjer poleg trgovin z živili in restavracij s hrano zagotavljamo celovito ponudbo.

Ves čas širimo svojo verigo fizičnih trgovin. Želimo si biti kar najbližje svojim kupcem. Upamo, da bomo kmalu praznovali odprtje nove trgovine Pepco tudi na vaši lokaciji.

V zgornji vrstici menija najdete spustni seznam z vsemi državami z našimi trgovinami. Angleška različica spletnega mesta vključuje iskalnik trgovin Pepco. Uporabite jo, da najdete vse lokacije trgovin za vse države, v katerih poslujemo.

Izdelki

Cenimo zanimanje za naše izdelke, vendar trenutno nimamo podatkov o dobavljivosti izdelkov po posameznih trgovinah. Opravičujemo se za nevšečnosti.

Rezervacija izdelka v trgovini Pepco trenutno ni mogoča.

Izdelki iz letaka so na voljo v vseh trgovinah od začetka promocije pa do razprodaje zalog.

Spletna ponudba (ne ponudba iz letaka) se lahko razlikuje od zaloge dane trgovine (nekateri izdelki na določenih lokacijah morda niso na voljo). Upoštevajte, da fotografije na spletnem mestu predstavljajo primere izdelkov in da se lahko izdelki delno razlikujejo od dejanskih.

Blago dostavljamo v naše trgovine tri- ali štirikrat tedensko. Dnevi dostave se lahko razlikujejo glede na trgovino.

Naše izdelke lahko najdete v papirnati letakih in na spletu, spletnem mestu, našem uradnem Facebook profilu, Instagramu ali v e-glasilu.

Informacije o trenutnih razprodajah lahko najdete v papirnati letakih in na spletu, spletnem mestu, našem uradnem Facebook profilu, Instagramu ali v e-glasilu.

Storitve in plačila

Žal trenutno ne prodajamo darilnih kartic. 

Da, več informacij o storitvi je na voljo tukaj.

Račun z obračunanim DDV-jem za kupljene izdelke lahko dobite v vsaki trgovini Pepco. Računi se izdajajo glede na veljavno zakonodajo v 7 dneh od datuma nakupa, izključno na podlagi fiskalnega računa.

Da, pojdite v trgovino, kjer ste kupili izdelek, ali se obrnite na našo službo za pomoč kupcem: info.hrsi@pepco.eu

Ne, računi se natisnejo le v trenutku nakupa in se ne morejo podvojiti ali razmnoževati.

Da, v naši trgovini je na voljo zaboj za baterije.

Sodelovanje

Za to uporabite obrazec, ki je na voljo na našem spletnem mestu. Poiščite naslov »Sodelovanje na področju najema«.

Za to uporabite obrazec, ki je na voljo na našem spletnem mestu. Poiščite naslov »Sprejem«. Vaše sporočilo bo poslano ustreznemu oddelku ili na info.hrsi@pepco.eu

Vsa trenutna prosta delovna mesta so na voljo na našem spletnem mestu, v zavihku Kariera. Prijavo lahko pošljete prek spletnega mesta ali oddate neposredno v trgovini, v kateri bi se radi zaposlili.

Vsa trenutna prosta delovna mesta na sedežu so na voljo na našem spletnem mestu, v zavihku Kariera. Prijave lahko pošljete prek našega spletnega mesta. Če imate kakršno koli podrobno vprašanje glede zaposlitvenega postopka, izpolnite naš obrazec za stik, ki je na voljo na našem spletnem mestu.

Vsa trenutna prosta delovna mesta v distribucijskem centru so na voljo na našem spletnem mestu, v zavihku Kariera. Prijave lahko pošljete prek spletnega mesta ali oddate neposredno v skladišču, v katerem bi se radi zaposlili. Če imate kakršno koli podrobno vprašanje glede zaposlitvenega postopka, izpolnite naš obrazec za stik, ki je na voljo na našem spletnem mestu. Poiščite naslov »Zaposlovanje«.

Obiščite zavihek Kariera. Tam boste našli vse osnovne informacije o delu na različnih področjih in oddelkih našega podjetja.

Obiščite zavihek Kariera. Tam boste našli informacije o vajeništvu in pripravništvu v podjetju Pepco ter prosta mesta za ta dva programa.

Če imate kakršno koli podrobno vprašanje glede zaposlitvenega postopka, izpolnite naš obrazec za stik, ki je na voljo na našem spletnem mestu. Poiščite naslov »Zaposlovanje«.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.