Igrače – 50 % na drugi izdelek / promocija velja od 15. 5. do 2. 6. / Podrobnosti o promociji v pravilih

Priljubljene

Moja trgovina

0

Pravilnik o zasebnosti

Pepco d.o.o.
Različica, veljavna od 17. 2. 2020

Ta pravilnik o zasebnosti opredeljuje podrobna pravila obdelave osebnih podatkov, ki jih zbira družba Pepco Poland Sp. z o.o. od uporabnikov svojih spletnih mest.

1. Skrbnik

Pepco d.o.o. s sedežem v Brezovici pri Ljubljani, Tržaška cesta 515.

2. Pooblaščena oseba za varstvo podatkov skupine Pepco in njeni kontaktni podatki

Vse družbe skupine Pepco so imenovale pooblaščeno osebo za varstvo podatkov, s katero se lahko posvetujete o vseh zadevah v zvezi z obdelavo osebnih podatkov in uveljavljanjem pravic v zvezi z obdelavo podatkov.

Če se želite obrniti na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov skupine Pepco, uporabite naslednje kontaktne podatke:
Naslov: Daniel Wieszczycki
Pooblaščena oseba za varstvo podatkov (Inspektor Ochrony Danych Osobowych)
Pepco Poland Sp. z o.o., ul. Strzeszyńska 73A, Poznań
E-poštni naslov: iodo@pepco.eu

3. Za katere namene se obdelujejo vaši osebni podatki?

3.1 Na splošno obisk naših spletnih mest ne zahteva, da posredujete svoje osebne podatke.

3.2 Ko uporabljate naša spletna mesta, zbiramo podatke o interakcijah uporabnikov s spletnimi mesti in vsebino, vključno s/z: podatki o napravi in ​​beleženjem, tj. sistemskimi dnevniki, ki vključujejo datum in čas obiska ter IP številko naprave, s katere je bila povezava izvedena, kot tudi statistiko ogledov spletnih mest, prometom na in s posameznih strani. Zgornji ukrepi so namenjeni izboljšanju spletnih mest. Podatki, shranjeni v strežniških dnevnikih, niso povezani s posameznimi osebami, ki uporabljajo spletno mesto ali sistem, in jih skrbnik ne uporablja za identifikacijo uporabnika.

3.3 Na podlagi vaše izrecne privolitve lahko uporabljamo tudi tehnologije, kot so piškotki, in lahko obdelujemo osebne podatke, kot so naslovi IP in ID-ji piškotkov, da prilagodimo prikazano vsebino in oglase glede na vaše interese, merimo učinkovitost oglasov in vsebine, in pridobimo podatke o prejemnikih, ki so si ogledali oglase in vsebino.

3.4 Poleg tega se lahko vaši podatki z vašo izrecno privolitvijo obdelujejo tudi za namene neposrednega trženja prek e-novic. Za več informacij si oglejte Pravilnik o zasebnosti e-novic družbe Pepco.

4. Kako dolgo bodo vaši osebni podatki shranjeni?

4.1 Za namene upravljanja botov in zlorab ter za statistične namene in izboljšave storitev se bodo vaši podatki

obdelovali, dokler ne vložite ugovora ali dokler ne prenehate uporabljati storitev skrbnika.

4.2 Podatki, uporabljeni za personalizacijo prikazane vsebine in oglasov, merjenje učinkovitosti oglasov in vsebine ter pridobivanje informacij o prejemnikih, ki so si ogledali oglase in vsebino, se bodo obdelovali do preklica vaše privolitve za tako obdelavo.

4.3 E-novice vam bomo pošiljali, dokler ne prekličete svoje privolitve za prejemanje.

5. Kakšna je pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov?

5.1 Za namene upravljanja botov in zlorab ter za statistične namene in izboljšanje storitev ter v nekaterih primerih za namene trženja se bodo vaši podatki obdelovali na podlagi točke (f) prvega odstavka člena 6 Uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (»Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov oz. GDPR«) (zakoniti interesi, za katere si prizadeva skrbnik). Zakoniti interes skrbnika je zagotavljanje varnosti njegovih storitev, nenehno izboljševanje skrbnikovih produktov in izvajanje statističnih raziskovanj.

5.2 V primeru obdelave podatkov z namenom personalizacije prikazanih vsebin in oglasov, merjenja uspešnosti oglasov in vsebin ter pridobivanja informacij o prejemnikih, ki so si ogledali oglase in vsebine, je pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov točka (a) prvega odstavka člena 6 GDPR – vaša prostovoljna privolitev.

5.3 Pravna podlaga za pošiljanje e-novic je ravno tako vaša prostovoljna privolitev.

6. Zahteva po predložitvi podatkov

6.1 Za namene upravljanja botov in zlorab v okviru skrbnikovih storitev ter za statistična merjenja in izboljšanje skrbnikovih storitev je obdelava podatkov nujna za zagotavljanje visoke kakovosti skrbnikovih storitev. Neizvedeno zbiranje vaših osebnih podatkov za te namene lahko prepreči pravilno izvajanje storitev.

6.2. V primeru obdelave podatkov z namenom personalizacije prikazanih vsebin in oglasov, merjenja uspešnosti oglasov in vsebin ter pridobivanja informacij o prejemnikih, ki so si ogledali oglase in vsebine, se ti podatki ne bodo zbirali brez vaše izrecne privolitve.

6.3 Posredovanje osebnih podatkov za namene trženja (e-novice) je prostovoljno.

7. Katerim prejemnikom bodo posredovani vaši osebni podatki?

7.1 Vaši podatki se lahko posredujejo subjektom, ki na zahtevo skrbnika obdelujejo osebne podatke, vključno s ponudniki IT storitev in marketinškimi agencijami, s pridržkom, da ti subjekti obdelujejo podatke na podlagi pogodbe s skrbnikom in le v skladu s skrbnikovimi navodili.

7.2 Na podlagi vaše izrecne privolitve se lahko vaši podatki posredujejo tudi drugim subjektom, ki analizirajo spletni promet in prilagajajo prikazano vsebino in oglase ter merijo njihovo učinkovitost.

7.3 Vaši podatki se lahko posredujejo tudi subjektom, ki so pooblaščeni za njihovo pridobitev v skladu z veljavno zakonodajo, npr. organom pregona, če organ vloži ustrezno zahtevo na ustrezni pravni podlagi (npr. za namene kazenskega postopka v teku).

7.4. Spletna mesta skrbnika lahko uporabljajo tako imenovane družbene vtičnike za družbene medije, kot so Facebook, Google+, Twitter, Pinterest. Z uporabo funkcij, ki jih ponujajo ti vtičniki, lahko priporočite določeno vsebino ali jo delite na določenem družbenem omrežju. Ne pozabite, da z uporabo teh vtičnikov izmenjujete podatke med seboj in tem družbenim omrežjem. Skrbnik teh podatkov ne obdeluje niti ne ve, kateri podatki se zbirajo. Zato vam priporočamo, da pred uporabo vtičnika preberete pogoje uporabe in pravilnike o zasebnosti, ki jih uporabljajo lastniki takšnih družbenih medijev.

8. Prenos podatkov izven Evropskega gospodarskega prostora

Vaši osebni podatki se lahko prenesejo v tretje države zunaj Evropskega gospodarskega prostora. Podatki se lahko na primer prenesejo družbam skupine Google na podlagi izjave o zasebnostnem ščitu, v kateri Google izjavlja, da deluje skladno z načeli, ki jih je določilo Ministrstvo za trgovino Združenih držav v okviru EU-U.S. Privacy Shield (zasebnostni ščit EU-ZDA) in Swiss-U.S. Privacy Shield (zasebnostni ščit Švica-ZDA), ki urejata zbiranje, uporabo in shranjevanje osebnih podatkov iz držav članic EU oziroma Švice.

Če uporabljate naša orodja za zaposlovanje, se lahko podatki prenesejo tudi na podjetja skupine SAP, katerih storitve in sisteme uporabljamo v procesu zaposlovanja.

Podatki bodo posredovani drugim subjektom le, če bodo zagotavljali ustrezne zaščitne ukrepe in če so na voljo učinkovita pravna sredstva v zvezi z osebnimi podatki.

9. Kakšne so vaše pravice v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov?

Glede na to, na kakšen način obdelujemo vaše osebne podatke, imate naslednje pravice:

pravico do dostopa do vaših podatkov, vključno s pridobitvijo njihovih kopij,
pravico do popravka podatkov,
pravico do izbrisa podatkov (v določenih situacijah),
pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu, ki se ukvarja z varstvom osebnih podatkov,
pravico do omejitve obdelave.

V kolikor se vaši podatki obdelujejo na podlagi privolitve ali kot del opravljene storitve (podatki so potrebni za opravljanje storitve), lahko dodatno uveljavljate naslednje pravice:
pravico do preklica privolitve v obsegu, v katerem se podatki obdelujejo na tej podlagi. Preklic privolitve ne bo vplival na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem.
pravico do prenosljivosti podatkov, tj. do prejema vaših osebnih podatkov od skrbnika, v strukturirani, pogosto uporabljeni in strojno berljivi obliki. Prav tako imate pravico posredovati te podatke drugemu skrbniku.
Za uveljavljanje teh pravic se obrnite na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na iodo@pepco.eu.

10. Piškotki

10.1 Ko uporabljate spletna mesta skrbnika, ostanete anonimni, dokler se ne odločite drugače. Spletne strani skrbnika uporabljajo informacije, vključene v sistemske dnevnike, ki izhajajo iz splošnih pravil internetnih povezav (npr. naslov IP) za tehnične namene, povezane z administracijo strežnika. Poleg tega se naslovi IP uporabljajo za zbiranje splošnih, statističnih demografskih informacij (npr. regija, iz katere je povezava izvedena).

10.2 Vaš spletni brskalnik lahko shrani besedilne datoteke (»piškotke«) v vaš računalnik. Piškotki vsebujejo informacije, potrebne za pravilno delovanje spletne strani, zlasti na področjih, ki zahtevajo avtorizacijo.

10.3 Upraviteljeva spletna mesta shranjujejo piškotke na računalnike uporabnikov za naslednje namene:

za boljše prilagajanje spletnih mest potrebam uporabnikov; npr. za prikaz seznama trgovin na vašem območju;
za ustvarjanje statistike ogledov;
za prikazovanje spletnih oglasov z vsebino, ki najbolj ustreza interesom uporabnika.

10.4 Zaradi življenjske dobe piškotkov in drugih podobnih tehnologij uporabljamo dve bistveni vrsti piškotkov:

sejni piškotki – začasne datoteke, shranjene na končni napravi uporabnika, dokler se ne odjavi, zapusti spletno mesto in aplikacijo ali onemogoči programsko opremo (spletni brskalnik);
trajni piškotki – shranjeni v končni napravi uporabnika za čas, določen v parametrih piškotkov ali dokler jih uporabnik ne izbriše.

10.5 Zaradi namena piškotkov in drugih podobnih tehnologij, uporabljamo naslednje vrste:

datoteke, ki se uporabljajo za zagotavljanje varnosti, npr. za obvladovanje zlorab
izvedbeni piškotki – omogočajo zbiranje informacij o tem, kako se spletna mesta uporabljajo;

Ime piškotka

Ponudnik

Namen

Čas trajanja

rc::a

Google

Uporablja se za razlikovanje med ljudmi in (ro)boti.

Trajni

rc::c

Google

Uporablja se za razlikovanje med ljudmi in (ro)boti.

Seja (čas obiska spletnega mesta)

test_cookie

Google

Uporablja se za preverjanje, ali uporabnikov brskalnik podpira piškotke.

1 dan

CONSENT

YouTube

Uporablja se za zaznavanje, ali je uporabnik sprejel tržno kategorijo na pasici s piškotki. Ta piškotek je potreben za skladnost spletne strani z GDPR.

2 leti

pepco_cookies

Pepco

 

1 mesec

funkcionalni piškotki – omogočajo »zapomnitev« uporabnikovih izbranih nastavitev in personalizacijo uporabniškega vmesnika, na primer glede na izbrani jezik ali regijo, kjer ima uporabnik sedež, velikost pisave, postavitev spletne strani itd.;

Ime piškotka

Ponudnik

Namen

Čas trajanja

YSC

YouTube

Registrira enolično identifikacijsko številko za beleženje statistike o ogledih Youtube posnetkov uporabnika.

Seja (čas obiska spletnega mesta)

_ga 

Google

Piškotek registrira enolično identifikacijsko številko, ki se uporablja za ustvarjanje statističnih podatkov o uporabnikovemu načinu uporabe spletne strani.

2 leti

_gat 

Google

Uporablja ga Google Analytics za omejevanje števila zahtev.

1 dan

_gid

Google

Piškotek registrira enolično identifikacijsko številko, ki se uporablja za ustvarjanje statističnih podatkov o uporabnikovemu načinu uporabe spletne strani.

1 dan

collect

Google

Uporablja se za pošiljanje podatkov o napravi uporabnika ter njegovemu vedenju.

Seja (čas obiska spletnega mesta)

_dc_gtm_

Google

Uporablja se za hrambo števila zahtev za storitev.

1 minuta

AMP_TOKEN

Google

Uporablja se za hrambo enolične identifikacijske številke uporabnika.

od 30 sekund do 1 leta

__utma

Google

Uporablja se za razlikovanje med uporabniki in sejami.

2 leti

__utmt

Google

Uporablja se za omejevanje števila zahtev.

10 minut

__utmb

Google

Uporablja se za ugotavljanje novih sej/obiskov.

30 minut

__utmz

Google

Uporablja se za hrambo virov prometa ali kampanj, ki pojasnjujejo kako je uporabnik prišel na vašo spletno stran.

6 mesecev

__utmv

Google

Uporablja se za hrambo spremenljivih podatkov na ravni uporabnika.

2 leti

OTZ

Google

Nudi skupno analizo obiskovalcev spletne strani.

14 dni

oglaševalni piškotki – omogočajo zagotavljanje oglaševalske vsebine, ki se bolje ujema z interesi uporabnikov; spletna mesta uporabljajo ponovno ciljanje, ki je oblika spletnega trženja. To našim partnerjem omogoča prikazovanje oglasov uporabnikom na podlagi njihove interakcije s spletnim mestom. Na primer, uporabnikom, ki so si ogledali informacije o oblačilih na spletnem mestu, se lahko pri uporabi drugih spletnih mest prikaže oglas, ki predstavlja gledane izdelke.
statistični piškotki – uporabljajo se za ustvarjanje statistike spletnih mest in aplikacij.

Ime piškotka

Ponudnik

Namen

Čas trajanja

_gac

Google

Uporablja se za hrambo in sledenje doseženega občinstva.

90 dni

_gcl

Google

Uporablja se za hrambo in sledenje pogovorov.

Trajni

c_user

Facebook

Uporablja se za hrambo enolične identifikacijske številke uporabnika.

30 dni

presence

Facebook

Uporablja se za ohranitev stanja uporabnikovega klepeta.

Seja (čas obiska spletnega mesta)

_js_datr

Facebook

Uporablja se za hrambo nastavitev uporabnika.

2 leti

_fbc

Facebook

Uporablja se za hrambo zadnjega obiska.

2 leti

fbm*

Facebook

Uporablja se za hrambo podrobnosti računa.

1 leto

xs

Facebook

Uporablja se za hrambo enolične identifikacijske številke seje.

3 mesece

wd

Facebook

Uporablja se za hrambo dimenzij okna brskalnika.

1 teden

fr

Facebook

Uporablja se za ponovno ciljanje in prikaz oglasov.

3 mesece

act

Facebook

Uporablja se za hrambo prijavljenih uporabnikov.

90 dni

_fbp

Facebook

Uporablja se za hrambo in sledenje obiskov na spletnih straneh.

3 mesece

LOGIN_INFO

YouTube

Omogoča sledenje ogledov Youtube posnetkov.

Od 6 mesecev do 10 let

PREF

YouTube

Uporablja se za hrambo nastavitev uporabnika.

8 mesecev

VISITOR_INFO1_LIVE

YouTube

Uporablja se za oceno uporabnikove internetne hitrosti na spletnih straneh, z vdelanimi Youtube posnetki.

179 dni

APISID

Google

Uporablja se za personalizirano oglaševanje.

 

SID

Google

Pomaga preprečevati prevare in nepooblaščeni dostop.

2 leti

AID

Google

Uporablja se za povezovanje podatkov uporabnika med napravami, koordiniranje oglasov in merske pretvorbe.

2 leti

NID

Google

Uporablja se za hrambo informacij o uporabniku in personalizirano oglaševanje.

6 mesecev

IDE

Google

Uporablja ga Google DoubleClick za registracijo uporabniške interakcije in merjenje učinkovitosti oglaševanja.

1 leto

SAPSID

Google

Uporablja se za hrambo informacij o uporabniku in personalizirano oglaševanje.

2 leti

HSID

Google

Pomaga preprečevati prevare in nepooblaščeni dostop.

2 leti

VSC

YouTube

Omogoča sledenje ogledov Youtube posnetkov.

Seja (čas obiska spletnega mesta)

remote_sid

YouTube

Omogoča sledenje ogledov Youtube posnetkov.

Seja (čas obiska spletnega mesta)

llbcs

YouTube

Omogoča sledenje ogledov Youtube posnetkov.

Seja (čas obiska spletnega mesta)

wide

YouTube

Omogoča sledenje ogledov Youtube posnetkov.

Seja (čas obiska spletnega mesta)

10.6. V nastavitvah brskalnika lahko preprečite shranjevanje piškotkov, zlasti tistih, ki se uporabljajo v tržne namene, na trdi disk vašega računalnika. V brskalniku lahko tudi popolnoma onemogočite shranjevanje piškotkov na trdem disku vašega računalnika.

10.7 Več informacij o piškotkih in drugih tehnologijah je na voljo na npr. wszystkoociasteczkach.pl ali v razdelku Pomoč v meniju vašega spletnega brskalnika.

Naše kolekcije

Energična kolekcija za dom

Exotic Patio

Dodatki in igrače

Pomlad na vrtu

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.