Igrače – 50 % na drugi izdelek / promocija velja od 15. 5. do 2. 6. / Podrobnosti o promociji v pravilih

Priljubljene

Moja trgovina

0

Kopalnica

Dom
Otroci
Ženske
Moški
Igrače
Živali
Dojenčki

Cena

0 EUR
38 EUR

Oprema za kopalnico

Kopalnica ni več samo uporaben prostor – postala je prostor sprostitve in obnove. Ključno postane opremljanje kopalnice, ki določa funkcionalnost in udobje vsakodnevne uporabe. Široka paleta izdelkov Pepco omogoča izvajanje osnovnih higienskih opravil.

Širok izbor izdelkov, od elegantnih kopalniških dodatkov, kot so dozirniki za milo, lončki za zobne ščetke, do praktičnih in stilskih kopalniških preprog, zaves za tuš in košev za smeti. Vsak element je skrbno izbran, da zagotovi trajnost in visoko kakovost, hkrati pa doda vaši kopalnici poseben značaj.

Opremljanje kopalnic ni samo pohištvo in armature, ampak tudi praktični dodatki, ki olajšajo vsakodnevno uporabo tega prostora. Kopalniški dodatki, kot so dozatorji, posode ali milniki, so lahko ne samo praktični, ampak tudi estetski, vplivajo na udobje in funkcionalnost prostora.

Primerno izbrani kopalniški dodatki lahko spremenijo običajen prostor v kraj z značajem, ki izžareva toplino in mir. To so prav ti ključni elementi tradicionalnega sloga kopalnice, kjer ima vsak element svoje mesto in pomen.

Ključno v vsaki kopalnici so funkcionalne rešitve za shranjevanje. Police, košare, omarice ali organizatorji pod umivalnikom pomagajo ohranjati red in zagotavljajo, da so potrebni predmeti vedno pri roki. Idealne so preproste, a stilne možnosti, ki združujejo funkcionalnost z estetiko. Iščite izdelke, ki maksimizirajo prostor, še posebej v majhnih kopalnicah.

Kopalniški dodatki

Kopalniški izdelki, kot so dozirniki za milo, posode za zobne ščetke in milniki, so nujni elementi opreme vsake kopalnice. Olajšajo vsakodnevna opravila, hkrati pa vplivajo na estetiko in funkcionalnost prostora. Hkrati milnik, eleganten dozirnik za milo ali celo običajna ščetka za WC lahko postanejo majhna umetniška dela, ki obogatijo estetiko prostora.

Kopalniška polica lahko služi ne le kot praktičen, ampak tudi kot dekorativen element, kopalniške brisače so lahko mehak barvni poudarek, majhno ogledalo pogosto dodaja globino, kopalniška preproga zagotavlja udobje in varnost – vsak od teh predmetov ima svoj pomen. To niso samo uporabni predmeti, ampak premišljeni detajli, ki ustvarjajo koherentno celoto in v kopalnico vnašajo dušo.

Vsi ti elementi ustvarjajo harmonično celoto, ki nas nagovarja s svojo koherentnostjo in eleganco. Ključ do doseganja brezčasnega videza je skrbnost – usklajevanje barv in materialov dodatkov, ki skupaj ustvarjajo edinstveno kompozicijo.

Majhne dekoracije, kot so sveče, rastline ali dekorativne figure, lahko dodajo kopalnici osebni značaj. Vendar pa se spomnite ohraniti ravnovesje in ne pretiravati s količino okraskov, da ohranite estetiko in funkcionalnost prostora.

Kolekcija kopalniške opreme v Pepcu ponuja širok izbor izdelkov, ki združujejo praktičnost, slog in visoko kakovost izdelave. Od funkcionalnih dodatkov, kot so preproge ali dozirniki za milo, do elegantnih dekoracij in praktičnih rešitev za shranjevanje – vse, kar potrebujete, da svojo kopalnico naredite ne samo funkcionalno, ampak tudi stilsko in udobno. Verjamemo, da primerno izbrana oprema lahko popolnoma spremeni značaj kopalnice, in jo naredi ne samo v prostor za vsakodnevna opravila, ampak tudi prostor za sprostitev in počitek.

V Pepcu si prizadevamo, da so naši izdelki dostopni vsakomur, združujejo privlačne cene z visoko kakovostjo in dizajnom. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo in izberete te elemente kopalniške opreme, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam in okusu, da bo vsak trenutek, preživet v vaši kopalnici, še bolj prijeten.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.