Seznam vsebine:

  1. Spoznajte Liv Lee!
  2. Kaj odlikuje novo zbirko Pepco by Liv Lee?
  3. Botanični motivi v sodobni opremi neposredno od Pepco!
  4. Oživite svoje prostore z zbirko dekoracij Pepco od Liv Lee

Vabljeni v svet, kjer se narava sreča z ustvarjalnostjo, v novi čudoviti zbirki Pepco, ki jo je oblikovala Liv Lee. Živahne barve in naravni motivi vsakega kosa iz te zbirke v vaš dom privabljajo lepoto narave in spreminjajo vsakdanje prostore v impresivna, umetniška zatočišča. Odkrijte, kako ta edinstvena zbirka združuje funkcionalno obliko z divjo privlačnostjo narave.

Spoznajte Liv Lee!

Liv Lee je avstralska umetnica, ki s svojim delom dokazuje, da je umetnost v uporabni izdaji lahko sveža in izvirna. Liv Lee črpa navdih iz lokalnih pokrajin in flore, njena dela pa so polna izrazitih barv in edinstvenih oblik ter na izjemno pristen in nekonvencionalen način odražajo lepoto narave.

Slog Liv Lee zaznamuje sproščen, skoraj igriv pristop k upodabljanju rastlin, cvetja in sadja. Na njenih delih najdemo nenavadno ukrivljene banane, povešene tulipane ali deformirane melone, ki po eni strani pričarajo nasmeh na obraz, po drugi strani pa spodbujajo k spoštovanju nepopolnosti narave. Umetnica ustvarja dela, zaradi katerih se gledalci počutijo radostno in nostalgično.

Po končanem študiju trženja, odnosov z javnostjo in komunikacij se je Liv odločila, da se vrne k svojim ustvarjalnim koreninam. Leta 2020 je zapustila hrupni Sydney in se nekaj let pozneje vrnila v domače mesto Port Macquarie, kar je še okrepilo njeno umetniško občutljivost in ji omogočilo, da se je še bolj potopila v umetnost. Vpliv očeta, prav tako umetnika, je bil neprecenljiv pri oblikovanju njenih zgodnjih umetniških interesov.

Liv Lee s svojim edinstvenim slogom in predanostjo skupnostnim projektom dokazuje, da je umetnost lahko lepa in uporabna. Njena dela ne krasijo le platen, temveč tudi predmete vsakdana, kot so blazine, brisače, posteljnina, torbe, majice ter vrči, kozarci in krožniki.

Umetnica nenehno išče nove načine, da bi bila njena dela privlačna za širše občinstvo, hkrati pa bi ohranila globoko osebno noto. Za Liv Lee je sodelovanje s PEPCO priložnost, da pride do širokega občinstva, za nas pa je to preprosto užitek sodelovanja z umetniško dušo in priložnost, da našim strankam ponudimo popolnoma edinstvene dekoracije za dom.

Infografika o Liv Lee in njenem delu

Kaj odlikuje novo zbirko Pepco by Liv Lee?

Nova zbirka Pepco by Liv Lee izstopa med ostalimi zaradi navdiha, ki ga črpa neposredno iz avstralske narave. Odkrijte, kako se edinstvene značilnosti avstralske pokrajine odražajo v tej edinstveni zbirki dekoracij za dom!

  • Botanična raznolikost – zbirka temelji na bogastvu avstralske flore in uporablja cvetlične motive, kot so evkaliptusi in banksije. Te edinstvene rastline se ponovno interpretirajo v obliki vzorcev in aplikacij na tekstilu, keramiki in steklu ter ustvarjajo edinstvene in prepoznavne zasnove.
  • Pokrajine – od puščavskega outbacka in vlažnih deževnih gozdov do očarljivih obal, vsak kos v zbirki odraža barve in teksture, ki jih navdihujejo avstralske pokrajine, kar dodaja globino in raznolikost še drugim kosom.
  • Intenzivna sončna svetloba – uporaba svetlih, živahnih barvnih palet v zbirki odraža vpliv naravne svetlobe na zaznavanje barv v Avstraliji ter ponuja drzne in izrazite barvne kombinacije.
  • Okoljska ozaveščenost – zbirka Pepco by Liv Lee se pridružuje dialogu o varstvu okolja in trajnostnem razvoju, kar odraža zavezanost Liv Lee k spodbujanju globalne okoljske ozaveščenosti prek mode.

Vsak kos iz zbirke Pepco by Liv Lee ni le odsev avstralske kulture in narave, temveč tudi zavestna izbira za tiste, ki cenijo umetnost, vpleteno v vsakdanje življenje, in ekološki pristop k modi.

Botanični motivi v sodobni opremi neposredno od Pepco!

Očarljiva zbirka Liv Lee, ki jo je umetnica ustvarila za Pepco, je pravi hvalospev naravi, vpleteni v vsakdanje gospodinjske predmete.

Umetničino delo, potopljeno v barvite botanične motive, se odraža v široki paleti izdelkov, ki vsak interier spremenijo v prostor poln življenja. Izrazito cvetje na posteljnini spominja na poletne vrtove, dinamični vzorci na skodelicah in krožnikih pa vsak obrok spremenijo v majhno praznovanje. Steklo in keramika, okrašena z umetničino roko, nista le funkcionalna posoda, temveč tudi majhna umetniška dela, ki poživijo mizo in dodajo čar kuhinjskim aranžmajem.

Infografika Pepco, ki opisuje novo zbirko, je nastala v sodelovanju z Liv Lee

Tekstil za dom iz zbirke Liv Lee je predlog za vse, ki želijo v svoj dom vnesti elemente narave, ne da bi se pri tem odrekli sodobnosti. Blazine, okrašene z vzorci, ki jih navdihuje avstralska flora, so popoln okras za dnevno sobo, saj se harmonično ujemajo z brezskrbnim in sproščenim ambientom prostora. Visokokakovostna posteljnina, ki jo je okrasila Liv Lee, pa je izvirna dekoracija za spalnico, ki zagotavlja, da bo vsak spanec podoben sprehodu med eksotičnimi rastlinami.

Z dodajanjem kosov iz zbirke Liv Lee v svoj dom lahko vsak prostor preprosto preobrazite v oazo miru in sprostitve z eksotičnim pridihom. Njen edinstven »wonky« slog, v katerem ima vsak list in cvetni list svojo edinstveno obliko, spominja na lepoto nepopolne narave ter dom naredi bolj prijeten in oseben. To je več kot le še ena zbirka dodatkov za dom! Gre za povabilo v svet, kjer se narava srečuje s funkcionalnostjo in estetiko, kar vam daje prostor za vsakodnevno veselje in pomiritev.

»Wonky« slog, ki ga predstavlja Liv Lee, je estetski koncept, ki poudarja lepoto preprostosti, skromnosti in nepopolnosti. Cenijo se ekološke, surove in izjemno pristne stvari. Za ta slog je značilen minimalističen pristop, ki vrednoti neokrnjeno lepoto vsakdanjih predmetov in naravnih materialov, kot so les, kamen ali keramika. Pomembno je tudi, da se pozornost nameni podrobnostim in edinstvenim značilnostim vsakega predmeta ali površine. Slog »wonky« kaže na globljo življenjsko filozofijo, ki spodbuja sprejemanje spremenljivosti, nepopolnosti in minljivosti.

Oglejte si vse dekoracije za dom, ki so na voljo v trgovinah Pepco.

Oživite svoje prostore z zbirko dekoracij Pepco od Liv Lee

Nova zbirka dekoracij Pepco, ki jo je oblikovala Liv Lee, je pravi užitek za čute in poživljajoči vdih ustvarjalne energije naravnosti iz srca avstralske celine. Vsak kos iz te zbirke je sinonim za ustvarjalnost in izvirnost. Živahne barve in organske oblike, ki krasijo Pepcov tekstil in dekoracije za dnevno sobo, spalnico,  kuhinjo in jedilnico, bodo v vaš dom vnesle edinstvenost in umetniško svežino.

Ni boljšega načina za preoblikovanje domačih prostorov, kot da vanje vnesemo poudarke, ki vizualno spominjajo na naravo. Kolekcija Liv Lee je namenjena ljubiteljem lepote, narave in sodobne umetnosti, ki hkrati cenijo ekološki pristop. Ustvarjeni za različne okuse in potrebe, dodatki iz zbirke Liv Lee so idealni za vse ljubitelje oblikovanja, ki se želijo obdati z lepoto, ne da bi pri tem sklepali kompromise glede kakovosti.

Če se boste obdali z dodatki iz zbirke Liv Lee, bo to izraz osebnega sloga in zavestnih oblikovalskih izbir. Praznujte vsak dan obkroženi z umetniškimi predmeti, ki pripovedujejo zgodbo o naravi – viru neprestanega navdiha. Naj se vaši prostori razcvetijo z nami!