Priljubljene (0)

Moja trgovina

0

Pravilnik o zasebnosti v povezavi z E-novicami podjetja

1. KDO SMO

Kratek povzetek

Živjo, smo Pepco na Poljskem. Naš sedež je v kraju Poznań na Poljskem. Tukaj boste našli naše podatke za stik.

Če imate kakršno koli vprašanje ali pomislek, se obrnite na našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov.

Celotno besedilo

1.1. Smo Pepco d.o.o. (v nadaljnjem besedilu: Pepco) s sedežem v Brezovici pri Ljubljani, datum vpisa subjekta v sodni register: 11. 11. 2016, ID za DDV: SI 35294515, registrska številka: 7176457000, osnovni kapital: 25.000 EUR, v celoti vplačan.

Za zadeve glede e-novic se obrnite na nas prek naslova info.hrsi@pepco.eu ali: Pepco d.o.o. Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Slovenija

1.2. Za učinkovito varstvo osebnih podatkov smo imenovali pooblaščeno osebo za varstvo podatkov (v nadaljnjem besedilu: pooblaščena oseba za varstvo podatkov), ki je odgovorna za nadziranje in izvajanje strategije za varstvo osebnih podatkov ter zagotavljanje skladnosti naših postopkov z zakonom. Na našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov se lahko obrnete prek naslova: dpo@pepco.eu.

2. KATERE PODATKE OBDELUJEMO IN ZA KATERE NAMENE

Kratek povzetek

Podatke, ki nam jih posredujete prek obrazca na našem spletnem mestu, uporabljamo za pošiljanje prilagojenih e-novic.

Celotno besedilo

2.1. Za pošiljanje naših e-novic obdelujemo podatke, ki nam jih neposredno posredujejo naročniki, kot so:

– ime,

– e-poštni naslov,

– poštna številka,

– preference glede vsebine e-novic.

2.2. Zgoraj navedene podatke zbiramo in jih obdelujemo izključno za pošiljanje naših e-novic na navedene e-naslove.

2.3. Na podlagi vaših osebnih podatkov lahko oblikujemo profil, kar pomeni, da lahko uporabimo zbrane informacije, kot so vaša poštna številka in navedeni interesi, da bi naša sporočila prilagodili vašim potrebam. V takšnih primerih vaših podatkov ne uporabljamo za oblikovanje profilov, ki so vključeni v sprejemanje avtomatiziranih odločitev, ki bi lahko vplivale na vašo pravno situacijo (npr. za sprejemanje odločitev, ki bi vplivale na vaše individualne pravice, ne uporabljamo algoritmov).

3. PRAVNA PODLAGA ZA OBDELAVO PODATKOV

Kratek povzetek

Osebne podatke obdelujemo skladno s točko f) prvega odstavka 6. člena uredbe GDPR na podlagi zakonitih interesov Pepca na Poljskem.

E-novice vam pošiljamo samo na podlagi vaše prostovoljno podane privolitve. Privolitev lahko kadar koli prekličete.

Celotno besedilo

3.1. Podatke, potrebne za pošiljanje e-novic, obdelujemo skladno s točko f) prvega odstavka 6. člena uredbe (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu podatkov) (zakoniti interesi upravljavca). V teh primeru zakonite interese Pepca na Poljskem sestavlja neposredni marketing njegovih izdelkov in storitev.

3.2. E-novice se pošiljajo po e-pošti po jasni in dokumentirani privolitvi naročnika skladno z 10. členom Zakona o zagotavljanju elektronskih storitev.

3.3. Podatki so posredovani prostovoljno. Zakonska obveznost za nudenje osebnih podatkov za marketinške namene ne obstaja.

4. OBDOBJE SHRANJEVANJA PODATKOV

Kratek povzetek

Podatke hranimo do vašega preklica privolitve za prejemanje e-novic.

Celotno besedilo

4.1. Podatke, posredovane za marketinške namene, bomo obdelovali, dokler ne boste preklicali privolitve za prejemanje naših e-novic.

4.2. Svojo privolitev za prejemanje e-novic podjetja Pepco lahko enostavno in kadar koli prekličete s klikom ustrezne povezave v nogi e-novic.

5. POSREDOVANJE PODATKOV DRUGIM PREJEMNIKOM

Kratek povzetek

Včasih podatke posredujemo partnerjem, ki jim zaupamo in ki nam nudijo orodja za obdelavo podatkov ter nas podpirajo pri naših marketinških dejavnostih.

Lahko se zgodi, da bomo določene osebne podatke morali razkriti pooblaščenim javnim organom.

Celotno besedilo

5.1. Vaši osebni podatki bodo morda posredovani obdelovalcem, ki obdelujejo podatke v imenu podjetja Pepco na Poljskem, med drugim ponudnikom IT-storitev in marketinškim agencijam. Takšni obdelovalci podatke obdelujejo skladno s pogodbo s Pepcom na Poljskem in izrecno po navodilih Pepca na Poljskem.

5.2. Vaši podatki bodo morda posredovani tudi subjektom, ki jih glede na veljavne zakone smejo prejeti, na primer organom za kazenski pregon, na njihovo zahtevo in skladno z veljavno pravno podlago (npr. za namen kazenskih postopkov v teku).

6. POSREDOVANJE PODATKOV ZUNAJ EVROPSKEGA GOSPODARSKEGA PROSTORA

Kratek povzetek

Vaših podatkov ne posredujemo zunaj Evropskega gospodarskega prostora.

Celotno besedilo

Vaši podatki ne bodo posredovani tretjim državam zunaj Evropskega gospodarskega prostora.

7. VAŠE PRAVICE

Kratek povzetek

V povezavi s svojimi podatki imate številne pravice. Pravico imate zahtevati informacije o tem, kako se podatki obdelujejo, pravico do dostopa in njihovega popravka, pravico zahtevati njihov izbris ali omejiti njihovo obdelavo in jih prenesti drugemu subjektu. Vedno nam lahko pošljete e-sporočilo na naslov info.hrsi@pepco.eu ali iodo@pepco.eu in naredili bomo vse, kar bo v naši pomoči, da bi vam pomagali.

Celotno besedilo

7.1. V povezavi s svojimi osebnimi podatki, ki jih obdeluje Pepco na Poljskem, imate naslednje pravice:

– pravico do dostopa do svojih podatkov, vključno s pridobitvijo kopije podatkov;

– pravico do popravka podatkov;

– pravico do izbrisa podatkov;

– pravico do vložitve pritožbe pri pristojnem nadzornem organu za varstvo osebnih podatkov;

– pravico do omejitve obdelave podatkov;

– pravico do preklica privolitve do obsega, do katerega se podatki obdelujejo na podlagi takšne privolitve. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave pred preklicem privolitve;

– pravico do prenosa podatkov, tj. do prejema svojih osebnih podatkov od Pepca na Poljskem v strukturirani, običajno uporabljeni in strojno berljivi obliki. Te podatke lahko prenesete drugemu upravljavcu.

7.2. Te pravice lahko uveljavljate s pošiljanjem e-sporočila na naslov info.hrsi@pepco.eu.

7.3. Svojo privolitev za prejemanje e-novic podjetja Pepco lahko enostavno in kadar koli prekličete s klikom ustrezne povezave v nogi e-novic.

Naše kolekcije

Kolekcija poletnih dodatkov

Počitnice polne dogodivščin

Tako veliko, tako poceni!

Poletni SUPER HITI

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.