Seznam vsebine:

  1. Modni in zračni kompleti iz viskoze
  2. Popolni kompleti za vroče dni? 4 predlogi iz naše zbirke!
  3. Komplet št. 1: casual look
  4. Komplet št. 2: klasični poletni komplet
  5. Komplet št. 3: elegantne hlače in telovnik
  6. »Oversize« majice in kolesarske hlače – must-have za poletje 2024

Poletje 2024 ne prinaša le težko pričakovanega sončnega vremena, temveč tudi nove modne trende. V tej sezoni ima Pepco za vas zbirko, ki odlično združuje lahkotnost, udobje in popoln slog. Gre za modne komplete iz viskoze za ženske in najstnice, ki lahko postanejo osnova vaše poletne garderobe. Preberite, kako ustvariti popolne komplete za vroče dni ter kateri dodatki in obutev se najbolje ujemajo z vašimi poletnimi oblačili.

Modni in zračni kompleti iz viskoze

Viskoza je tkanina, ki je zaradi svojih edinstvenih lastnosti vedno bolj priljubljena, zato je idealna izbira za tiste, ki cenijo udobje in eleganco. Čeprav gre za sintetično tkanino, je ta izdelana iz naravnih celuloznih surovin, zato je izredno mehka, lahka in zračna, idealna za tople dni. Viskoza se odlično obnese na telesu, nežno obdaja postavo in poudarja njene prednosti. Njena sposobnost vpijanja vlage bistveno presega sposobnosti bombaža, kar povečuje udobje oblačila, zlasti v vročih razmerah. Poleg tega ima viskoza čudovit polmaten zaključek, ki oblačilom iz tega materiala daje eleganten pridih, zato so primerna tako za vsakdanje kot za bolj formalne priložnosti.

Naša kolekcija za poletje 2024 vključuje široko paleto oblačil iz tega lahkega in zračnega materiala, ki predstavlja kombinacijo mešanice bombaža, viskoze in elastana. Gre za lahkotne majice in kratke hlače, ki jih lahko mešate in kombinirate, da ustvarite večbarvne komplete. Vse to je vsestransko uporabno, tako pri ustvarjanju vizualno privlačnih in udobnih kompletov zagotovo ne boste imeli večjih težav.

Športni videz s Pepco! - infografika

Popolni kompleti za vroče dni? 4 predlogi iz naše zbirke!

Poletna zbirka Pepco 2024 ponuja širok izbor modnih in zračnih kompletov iz viskoze, ki so kot nalašč za vroče dni.

Komplet št. 1: casual look

Kaj menite o roza kompletu? Majica s kratkimi rokavi in kratke hlače, ki prijetno oprijemajo telo – vse iz mehke mešanice bombaža in viskoze, kar je odlična izbira za poletne sprehode ali srečanja s prijatelji. Komplet lahko nosite z belimi supergami za vsakdanji videz ali s sandali s peto, ki stilu dodajo pridih elegance.

Komplet št. 2: klasični poletni komplet

Bež majica in bež kratke hlače so klasičen poletni komplet, ki nikoli ne gre iz mode. Oba kosa sta lahka in zračna, kot nalašč za vroče dni. Ta komplet lahko nosite za vsak dan z espadrilami ali japonkami.

Komplet št. 3: elegantne hlače in telovnik

Elegantne kratke hlače sive barve v kombinaciji z majico in oprijetim  telovnikom ustvarijo prefinjen poletni videz. So odlična izbira za poletne zabave ali poslovne sestanke v manj formalnem okolju. Kombinirate jih lahko z elegantnimi sandali s peto in minimalističnim nakitom, ki poudarja elegantno naravo obleke.

Izberite svoje najljubše komplete iz Pepco, kombinirajte jih po želji in uživajte v poletju v modnem slogu!

»Oversize« majice in kolesarske hlače – must-have za poletje 2024

Med najzanimivejšimi modnimi izbirami za poletje 2024 so nedvomno »oversize« majice in kolesarske kratke hlače. Te ohlapne, udobne majice in funkcionalne kolesarske hlače so kombinacija, ki zagotavlja udobje in svobodo gibanja v vročih dneh, hkrati pa ponuja veliko možnosti za oblikovanje. S ponudbo trgovine Pepco lahko te kose enostavno prilagodite svojemu osebnemu slogu in ustvarite različne komplete za vsako priložnost.

Tukaj je nekaj idej, kako to poletje nositi »oversize« majice in kolesarske hlače.

  • Ohlapno in sproščeno – »oversize« majice so izjemno udobne, zaradi ohlapnega kroja pa vam omogočajo enostavno oblikovanje vašega videza. Najlažje in najbolj udobno je, da jih nosite ohlapne, brez kakršnih koli dodatkov. Združite „oversize“ majico s kolesarskimi kratkimi hlačami in ustvarite sproščen, športen komplet, ki je kot nalašč za vsak dan. Dodajte še par udobnih superg in to je to – dobili ste komplet, ki je primeren tako za sprehode kot za nakupovanje.
  • S pasom za poudarjanje silhuete – če želite svojemu videzu dodati bolj ženstven pridih, lahko „oversize“ majico povežete s pasom. Če majico povežete v pasu, s tem ne poudarite le svoje siluete, temveč tudi poskrbite za eleganten videz. Tovrsten komplet je kot nalašč za poletna srečanja s prijatelji ali večerno zabavo. Videz dopolnite z lahkimi sandali in nežnim nakitom.
  • Majica, spredaj zvezana na vozel – še ena ideja za oblikovanje »oversize« majiceje, da jo spredaj zavežete na vozel. Ta preprosta rešitev omogoča skrajšanje majice in ji daje bolj definirano obliko, ki se odlično ujema z oprijetimi kolesarskimi hlačami. Takšen komplet ni le moden, temveč tudi zelo udoben, kot nalašč za na plažo ali vikend izlet zunaj mesta. Videzu dodajte slamnati klobuk in modna sončna očala.
  • Majica z vozlom na hrbtu – namesto vozla spredaj lahko majico zavežete na hrbtu. To je nekoliko bolj diskretna, a enako učinkovita rešitev, ki daje videzu sodoben pridih. Majica, ki jo zavežete na hrbtu, se odlično kombinira s kolesarskimi hlačami in tvori usklajen in eleganten komplet. Dodajte lahkotne espadrile ali sandale za poletni casual look.

Z izbiro »oversize« majic in kolesarskih hlač iz najnovejše kolekcije Pepco ste lahko prepričani, da vaša oblačila ne bodo le modna, ampak tudi udobna. Eksperimentirajte z različnimi načini nošenja teh kosov in to poletje odkrijte svoj edinstven slog!