Priljubljene (0)

Moja trgovina

0

Pepco se je pridružil Better Cotton

Better Cotton je ena največjih neprofitnih organizacij na svetu, ki se ukvarja z izobraževanjem kmetov in jim nudi podporo pri trajnostni pridelavi bombaža. Samo v letih 2019–2020 so v okviru Better Cotton po vsem svetu naučili 2,4 milijona kmetov bolj trajnostnih kmetijskih praks, ki prispevajo k manjši porabi vode, večji skrbi za zemljo in naravne habitate, zmanjšani uporabi pesticidov ter večji skrbi za dobro počutje in pravice delavcev.

Na prodajnih policah Pepca boste kmalu našli tudi izdelke z logotipom Better Cotton. Vendar logotip Better Cotton ne pomeni nujno, da je izdelek v celoti izdelan iz Better Cotton bombaža. To pa zato, ker se bombaž, pridobljen v iniciativi Better Cotton, meša z drugim bombažem na poti od polja do končnega izdelka. Better Cotton temu pravi sistem masne bilance. Enako je tudi pri nakupu energije iz obnovljivih virov, kjer z nakupom zelene energije prispevate k razvoju proizvodnje čistejše energije, ne da bi zagotovili, da bo skozi vašo vtičnico vsakič tekla samo ta energija.

Cilj podjetja je poskrbeti, da bo do leta 2025 kar 25 odstotkov bombaža, ki ga kupimo, pridobljenega iz trajnostnih načinov proizvodnje

Pepco z nabavo bombaža prek Better Cotton prispeva k dvigu standardov proizvodnje bombaža, kar prinaša pozitivne spremembe za kmete in lokalno okolje (za več informacij obiščite bettercotton.org).

Deli:

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.