Seznam vsebine:

  1. Kako hočete opremiti študentsko stanovanje? Dober načrt je osnova!
  2. Večnamensko pohištvo – rešitev za majhne prostore
  3. Oprema kuhinje – kaj v resnici potrebujete?
  4. Praktični in dekorativni dodatki za dom – personalizacija študentske sobe
  5. Bodite ustvarjalni! S Pepco je vaše študentsko stanovanje lahko elegantno in funkcionalno!
  6. Če greste po nakupih, pojdite v Pepco!

Eden prvih izzivov, s katerimi se moraš soočiti na začetku študentskega življenja, je… ureditev prvega stanovanja. Zaradi omejenega proračuna in pogostega pomanjkanja avtomobila je potovanje v velike trgovine s pohištvom nemogoče. Na srečo obstaja rešitev, ki ne zahteva tako zapletene logistike! To je pametno nakupovanje v lokalnih trgovinah Pepco.

Zahvaljujoč široki ponudbi izdelkov Pepco lahko svoje stanovanje opremite z vsem, kar potrebujete, za malo denarja, hkrati pa prostoru dodate tudi osebni pridih. V nadaljevanju najdete praktične nasvete, kako to storiti.

Kako hočete opremiti študentsko stanovanje? Dober načrt je osnova!

Preden se odpravite po nakupih, natančno razmislite, kaj resnično potrebujete in za kaj lahko najdete prostor v študentskem stanovanju. Razmislite, katero pohištvo in dodatki bodo nujni in katere lahko kupite pozneje. Glavno pravilo je, da se osredotočite na najnujnejše stvari, kot so postelja, pisalna miza in prostor za shranjevanje ter osnovni aparati in dodatki za kuhinjo.

Večnamensko pohištvo – rešitev za majhne prostore

Pri omejenem proračunu in prostoru je treba upoštevati večnamenske rešitve, ki vam bodo omogočile funkcionalno opremo stanovanja, ne da bi zapravili veliko denarja.

V majhnih študentskih stanovanjih je pomemben vsak centimeter prostora, zato pri izbiri pohištva bodite pozorni na njegovo funkcionalnost. Na primer, postelja s škatlo za posteljnino ni samo udoben prostor za spanje, ampak tudi dodaten prostor za shranjevanje. Zložljive mize in stoli bodo idealni za manjša srečanja s prijatelji, čez dan pa bodo prihranili prostor v sobi.

V najbližji trgovini Pepco najdete ponudbo pohištva, kot so zložljive police za čevlje, ki so kot nalašč za majhne prostore.

Oprema kuhinje – kaj v resnici potrebujete?

Kuhinjska oprema je še ena pomembna točka na nakupovalnem seznamu. Razmislite, katere naprave boste resnično potrebovali, zlasti če študentsko kuhinjo postavljate iz nule. Ali potrebujete veliko pečico ali bodo dovolj mikrovalovna pečica, električni namizni žar, majhen ali večnamenski opekač? Kaj in koliko elementov mora vsebovati vaš komplet za kuhanje in strežbo? V večini primerov zadostujeta en univerzalni lonec in ena srednje velika ponev. Poleg tega 2-3 krožniki, 2-3 skodelice in jedilni pribor. Vso to potrebno posodo in pribor lahko kupite v stacionarnih trgovinah Pepco!

V kategoriji  kuhinj v Pepco najdete široko ponudbo posode, ki vam bo olajšala vsakodnevno pripravo obrokov. Ponudba Pepco tudi dokazuje, da osnovna posoda: krožniki, skodelice, sklede ali jedilni pribor niso nujno dragi. Izberite izdelke dobre kakovosti in odličnega dizajna, ki vam bodo služili skozi celotno obdobje študija!

Praktični in dekorativni dodatki za dom – personalizacija študentske sobe

Personalizacija študentske sobe je proces, zahvaljujoč kateremu se boste v sobi počutili kot doma. Drobni dodatki in pripomočki za dom lahko popolnoma spremenijo prostor vaše študentske sobe in tudi majhno kuhinjo naredijo prijetno in funkcionalno. Izberite predmete, ki so 100 % skladni z vašo vizijo in se popolnoma prilegajo vašemu okusu, hkrati pa ne preobremenjujejo majhnega prostora.

Pepco je trgovina z dodatki za dom, v kateri najdete vse, kar potrebujete za opremo svojega stanovanja. Prepričajte se o raznolikosti ponudbe – od praktičnih izdelkov, kot so košare za perilo ali organizatorji za kopalnico, do okraskov, kot so pisane odeje, pregrinjala in blazine ali mehke preproge, ki bodo vaši notranjosti dodali udobje in individualnost. Ne pozabite na osvetlitevnočne svetilke, svečniki ali svetlobne girlande so elementi, ki bodo v vsak prostor vnesli prijetno vzdušje.

Nakupovanje v Pepco je odlična priložnost, da uresničite vse svoje zamisli za personalizacijo študentskega stanovanja po lastnih željah.

Bodite ustvarjalni! S Pepco je vaše študentsko stanovanje lahko elegantno in funkcionalno!

Ni vam treba zapraviti veliko denarja, da bi bili vaša kuhinja in soba videti modni in udobni. Včasih je potrebno le malo domišljije in ustvarjalnosti, da notranjosti vdahnete poseben pridih. Cenovno ugodne keramične lončke za cvetje  lahko uporabite kot posode za pisarniške potrebščine, polica za čevlje pa lahko zaživi novo življenje kot elegantna knjižna polica za učbenike in potrebščine. S temi rešitvami lahko ustvarite prostor, ki odraža vašo osebnost in slog, hkrati pa je praktičen in prijazen do denarnice.

V Pepco najdete tudi pripomočke DYI, s katerimi lahko ustvarite izvirno opremo in uredite prostor po svoje.

Če greste po nakupih, pojdite v Pepco!

Smart shopping je idealen za študente, ki želijo urediti svoje stanovanje, ne da bi se morali odpraviti v velike trgovine s pohištvom. Z nakupovanjem v Pepco prihranite ne le denar, ampak tudi čas. Z izbiro različnih dodatkov za dom ustvarite prostor, ki bo funkcionalen, eleganten in prijeten. Ne pozabite, da je ključ do uspeha načrtovanje nakupov in izbira večnamenskih izdelkov, ki maksimalno izkoristijo prostor v študentski sobi.