Igrače – 50 % na drugi izdelek / promocija velja od 15. 5. do 2. 6. / Podrobnosti o promociji v pravilih

Priljubljene

Moja trgovina

0

Razsvetljava

Dom
Otroci
Ženske
Moški
Igrače
Živali
Dojenčki

Cena

0 EUR
38 EUR
Razvrsti po:

Dekorativna razsvetljava

Dekorativna razsvetljava in svetilke niso le praktična rešitev, ampak tudi način poudarjanja značaja notranjosti in ustvarjanja prijetnega ambienta. Pozornost je vredno nameniti barviti in učinkoviti razsvetljavi, ki je na voljo v trgovinah Pepco, modernim in oblikovalskim svetilkam ter LED razsvetljavi, ki je energetsko varčna in trpežna.

Od subtilne, ambientalne razsvetljave do elegantnih stoječih svetilk, pa vse do sodobnih in kreativnih svetlobnih instalacij, vsak izdelek je bil zasnovan tako, da služi kot praktičen vir svetlobe in kot edinstven dekorativni element. Odkrijte z nami, kako pravilno izbrani element razsvetljave lahko spremeni notranjost, dodaja stil, toploto in osebni značaj.

Dekorativna razsvetljava

Dekorativna razsvetljava ni le praktičen vir svetlobe, temveč tudi pomemben element notranje opreme, ki prostorom daje značaj in vzdušje. S pomočjo širokega spektra razpoložljivih stilov, materialov in barv, lahko dekorativna razsvetljava služi kot osrednja točka dekoracije v dnevni sobi, spalnici, jedilnici ali hodniku.

Ena od ključnih značilnosti dekorativne razsvetljave je njena sposobnost ustvarjanja vzdušja. Topla, razpršena svetloba lahko ustvari prijetno in sproščujoče vzdušje, medtem ko svetlejša, usmerjena svetloba lahko poudari določen dekorativni element ali delovno področje. Poleg tega se lahko razsvetljava uporablja za poudarjanje prostora, tekstur sten, umetniških del ali pohištva.

Razsvetljava v dnevni sobi je eden od ključnih elementov notranje opreme. V dnevni sobi je dobro uporabiti več virov svetlobe, kot so stropne svetilke, stenske svetilke ali talne svetilke. S tem dosežemo učinkovito in prijetno razsvetljavo, ki nam omogoča sprostitev in počitek. Razsvetljava mize je pomemben element opreme jedilnice. Dobro izbrana viseča svetilka nad mizo nam bo omogočila udobno uživanje obrokov, hkrati pa bo dodala notranjosti eleganco in stil.

Izbira prave dekorativne razsvetljave mora upoštevati tako funkcionalnost kot estetiko. Razmisliti je treba o tem, kako bo svetloba vplivala na barvo in ton prostora, kot tudi o tem, kako se bo ujemala z ostalimi elementi opreme. Dekorativna razsvetljava se mora harmonično ujemati s slogom notranjosti, poudarjati njene najboljše lastnosti in hkrati izpolnjevati svojo praktično vlogo. Dobro zasnovana razsvetljava je ključ do ustvarjanja skladne in prijetne za oko notranjosti.

Modna dekorativna razsvetljava v minimalističnem slogu je odlična rešitev za tiste, ki cenijo preprostost in funkcionalnost. Minimalistična dekoracija temelji na načelu “manj je več”, zato je v primeru razsvetljave vredno staviti na preproste oblike, umirjene barve in visoko kakovost izdelave.

Dekorativne lučke

Dekorativne lučke in svetilke so na voljo v različnih oblikah in stilih, tako da jih je mogoče prilagoditi vsakemu notranjemu prostoru. Med njimi lahko izpostavimo okrasne svetilke, dekorativne svetilke in namizne svetilke.

Retro dekorativne svetilke so osvetlitev, ki se navezuje na stilistiko preteklih obdobij, kot so šestdeseta ali sedemdeseta leta 20. stoletja. Značilne so po svojih izvirnih oblikah in so pogosto izdelane iz materialov, kot so medenina, steklo ali les. Namizne svetilke so manjše svetilke, ki jih postavimo na mizo, pisalno mizo ali polico. Uporabljajo se tako za razsvetljavo kot tudi za dekoracijo notranjosti.

Pomemben vidik pri izbiri dekorativnih svetilk je tudi vrsta žarnic, ki se uporabljajo. Žarnice je treba izbrati glede na kriterije, kot so vrsta svetlobe (topla, nevtralna ali hladna), moč, kot svetlobe in življenjska doba. Pri dekorativnih svetilkah se pogosto uporabljajo LED žarnice zaradi njihove energetske učinkovitosti, dolge življenjske dobe in možnosti ustvarjanja različnih svetlobnih učinkov.

Uporaba dekorativnih svetilk je zelo raznolika. Uporabljajo se lahko v dnevni sobi, spalnici, kuhinji ali otroški sobi. Barvite dekorativne svetilke lahko služijo kot splošna, točkovna osvetlitev ali kot dodatek k drugim elementom notranje opreme. Dobro je eksperimentirati z različnimi barvami in vzorci, da bi našli najboljšo rešitev za svoj notranji prostor.

Osvetlitev v obliki barvitih dekorativnih svetilk ali impresivnih okrasnih svetilk lahko bistveno vpliva na vzdušje in videz notranjosti. Izbira dekorativne osvetlitve naj bo premišljena in prilagojena posameznim potrebam in slogu notranjosti. Pozornost je treba nameniti oblikovanju, materialom in vrsti žarnic, da bi ustvarili harmonično in funkcionalno svetlobno aranžiranje.

Kolekcija dekorativne razsvetljave v Pepco je več kot le običajni viri svetlobe – to so izdelki, ki vsak prostor preoblikujejo in ustvarjajo edinstveno vzdušje ter dodajajo čar vsakemu prostoru. Skrbno izbiramo vsak element naše ponudbe in zagotavljamo, da boste tu našli osvetlitev, ki ne bo le osvetlila vašega doma, ampak bo tudi izrazila vaš osebni stil in estetiko.

Od funkcionalnih namiznih svetilk do umetniških svetlobnih instalacij, naša dekorativna razsvetljava je idealna za vsak notranji prostor, ne glede na njegovo velikost ali slog. Vabimo vas, da si ogledate našo raznoliko ponudbo in izberete tiste edinstvene svetlobne rešitve, ki bodo najbolje izrazile značaj vašega doma, ustvarjale prijetno in toplo vzdušje za vas in vaše najbližje.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.