Igrače – 50 % na drugi izdelek / promocija velja od 15. 5. do 2. 6. / Podrobnosti o promociji v pravilih

Priljubljene

Moja trgovina

0

Predvidevamo potrebe naših kupcev

Prav zato je naš postopek za uveljavljanje zahtevkov zaradi neskladnosti blaga (stvarne napake) enostaven in hiter. Ko kupite izdelke v trgovinah Pepco, lahko zahtevek zaradi neskladnosti blaga (stvarne napake) vložite v dveh mesecih od odkritja napake, če v obdobju dveh let od nakupa opazite kakršne koli neskladnosti (stvarne napake).

Postopek za uveljavljanje zahtevkov zaradi neskladnosti blaga (stvarne napake) v trgovini Pepco

Obiščite katero koli trgovino Pepco in izpolnite reklamacijski obrazec, ki je na voljo na blagajni. Vzemite izdelek z napako s sabo skupaj z dokazilom o nakupu: računom, bančnim izpiskom, iz katerega izhaja, da je bil izdelek kupljen v naši trgovini.
Vaš zahtevek bo rešen v roku 30 dni, o statusu reklamacijskega postopka pa vas obvestimo po telefonu, običajni pošti ali e-pošti, kot boste želeli. Če bo vaš zahtevek zavrnjen, boste o tem obveščeni v roku 8 dni od podaje zahtevka.

Kako se pritožiti glede izdelka?

01

V trgovino prinesite izdelek in dokazilo o nakupu

Reklamacijski zahtevek lahko v kateri koli trgovini vložite v dveh mesecih od odkritja napake, če v obdobju dveh let od nakupa opazite kakršne koli neskladnosti (stvarne napake). Zadevni izdelek prinesite skupaj z dokazilom o nakupu, tj. računom, bančnim izpiskom, iz katerega izhaja, da je bil izdelek kupljen v naši trgovini.

02

Izpolnite reklamacijski obrazec

Blagajničarko v trgovini prosite za obrazec ali pa ga prenesite z našega spletnega mesta. Izpolnjen obrazec skupaj z izdelkom z napako izročite zaposleni.

03

Počakajte na izid obravnave reklamacije

V roku 30 dni* od datuma vložitve vašega zahtevka, vam bomo neskladno blago popravili ali zamenjali za novega; če popravilo ali zamenjava ne bo mogoča, vam v 8 dneh od podaje zahtevka vrnemo kupnino. Če bo vaš zahtevek zavrnjen, boste o tem obveščeni v roku 8 dni od podaje zahtevka. Če se neskladnost izdelka pojavi v manj kot 30 dneh od nakupa, lahko nemudoma odstopite od pogodbe in zahtevate vračilo kupnine.

04

Prejmite povračilo za svoje izdelke

V primeru pozitivnega izida obiščite trgovino, kjer ste vložili reklamacijo, in prejeli boste popravljen ali zamenjan izdelek oz. vračilo kupnine. V primeru, a ste na reklamacijskem obrazcu navedli svoj TRR, vam bo kupnina v primeru njenega vračila, nakazana na navedeni bančni račun.

FAQ

Vse naše trgovine zagotavljajo jamstvo vračila denarja: Kupec lahko v 30 dneh vrne izdelek, nedotaknjen in v stanju »kot nov«, skupaj z dokazilom o nakupu – računom in nedotaknjeno cenovno oznako. Več informacij o jamstvu vračila denarja najdete tukaj.

Da, izdelke lahko vrnete v katero koli trgovino Pepco. Več o tem lahko preberete tukaj.

To žal ni mogoče. Račun potrebujemo, da lahko razveljavimo stanje izdelka kot prodanega in ga vrnemo v zalogo.

Vrniti ni mogoče nekaterih izdelkov za osebno uporabo. Celoten seznam je naveden tukaj.

Garancijsko obdobje za izdelke, kupljene v trgovinah Pepco, je dve leti. Če se v garancijskem obdobju pokaže kakšna napaka blaga (neskladnost blaga), vam priporočamo, da podate ustrezni zahtevek v kateri koli trgovini. Več informacij lahko najdete tukaj.

Zahtevke potrošnikov v zvezi z neskladnim blagom (blago s stvarno napako) sprejemamo v vseh trgovinah Pepco. Preprosto prinesite neskladno blago (blago s stvarni napako), dokazilo o nakupu (račun, bančni izpisek), in izpolnite obrazec. Vašo zahtevo bomo obravnavali v predpisanem 30-dnevnem obdobju. Več informacij lahko najdete tukaj.

Če je bil vaš zahtevek za uveljavljanje pravic v  zvezi z neskladnostjo blaga (stvarna napaka) zavrnjen in se ne strinjate z odločitvijo, se lahko pritožite v trgovini Pepco. Postopek je enak kot pri podaji zahtevka iz naslova uveljavljanja pravic zaradi neskladnosti blaga.

Vračilo brezhibnega in funkcionalnega izdelka je mogoče izvesti v 30 dneh od nakupa izdelka z originalno cenovno oznako in računom. Po drugi strani lahko kupec vloži zahtevek zaradi neskladnosti blaga (stvarna napaka) za (rabljeni) izdelek z napako v dveh mesecih od ugotovitve napake, če se napaka (neskladnost) blaga pokaže v dveh letih od nakupa. Zahtevke zaradi neskladnosti blaga (stvarne napake) je mogoče vložiti na podlagi računa, bančnega izpiska. Tako vračila kot uveljavljanje zahtevkov zaradi neskladnosti blaga so mogoče v kateri koli trgovini Pepco.

Pritožbe in pohvale lahko posredujete prek obrazca za stik, ki je na voljo na našem spletnem mestu, tako da pošljete sporočilo na:  info.hrsi@pepco.eu, ali pa neposredno v trgovini izpolnite anketni obrazec za kupce, ki je na zahtevo na voljo na blagajni.

Naše kolekcije

Oblačila in dodatki

Smrkci

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.