Moja trgovina
LOADER
Meni
Izdelki

Pritožbeni postopek v trgovini PEPCO

Obiščite katero koli trgovino PEPCO in tam izpolnite pritožbeni obrazec, ki je na voljo na blagajni. Vzemite izdelek z napako s sabo skupaj z dokazilom o nakupu: računom, bančnim izpiskom ali pričo, ki bo potrdila, da je bil izdelek kupljen v naši trgovini.

Pritožba bo obravnavana v predpisanih 15 dneh, o rezultatu postopka pa vas bomo obvestili po telefonu, običajni pošti ali e-pošti, kot boste želeli.

Kako se pritožitit glede izdelka?

01

01

V trgovino prinesite izdelek in dokazilo o nakupu

Pritožbo lahko v kateri koli trgovini vložite v do dveh letih od datuma nakupa. Zadevni izdelek prinesite skupaj z dokazilom o nakupu, tj. računom, bančnim izpiskom ali pričo, ki bo potrdila vaš nakup.

02

02

Izpolnite pritožbeni obrazec

Blagajničarko v trgovini prosite za obrazec ali pa ga prenesite z našega spletnega mesta. Izpolnjen obrazec skupaj z izdelkom z napako izročite zaposleni.

03

03

Počakajte na izid obravnave pritožbe

V 14 delovnih dneh* od datuma vložitve pritožbe vas bomo obvestili o pozitivnem ali negativnem izidu obravnave.

04

04

Prejmite povračilo za svoje izdelke

V primeru pozitivnega izida obiščite trgovino, kjer ste vložili pritožbo, in prejeli boste povračilo.

FAQ

Lahko vrnem izdelek, ki ni izpolnil mojih pričakovanj?

Vse naše trgovine zagotavljajo garancijo vračila denarja: Kupec lahko v 30 dneh vrne izdelek, nedotaknjen in v stanju »kot nov«, skupaj z dokazilom o nakupu – računom in nedotaknjeno cenovno oznako. Več informacij o garanciji vračila denarja najdete tukaj.

Lahko vrnem izdelek v trgovino, v kateri ga nisem kupil?

Da, izdelke lahko vrnete v katero koli trgovino PEPCO. Več o tem lahko preberete tukaj.

Lahko vrnem izdelek brez računa?

To žal ni mogoče. Račun potrebujemo, da lahko razveljavimo stanje izdelka kot prodanega in ga vrnemo v zalogo.

Lahko vrnem izdelek brez cenovne oznake?

To žal ni mogoče. Izdelek morate v trgovino vrniti nedotaknjen, skupaj z embalažo in cenovno oznako, ki je v stanju »kot nov«.

Katerih izdelkov ni mogoče vrniti?

Vrniti ni mogoče nekaterih izdelkov za osebno uporabo. Celoten seznam je naveden tukaj.

Kakšno je garancijsko obdobje za izdelke PEPCO?

Garancijsko obdobje za izdelke, kupljene v trgovinah PEPCO, je dve leti. Če v garancijskem obdobju odkrijete kakšne napake glede kakovosti, vam priporočamo, da vložite pritožbo v kateri koli trgovini. Več informacij lahko najdete tukaj.

Kako se lahko pritožim glede izdelka, kupljenega v trgovini PEPCO?

Pritožbe sprejemamo v vseh trgovinah PEPCO. Preprosto prinesite izdelek z napako, dokazilo o nakupu (račun, bančni izpisek) ali pričo, ki bo potrdila izvedbo nakupa, in izpolnite pritožbeni obrazec. Vašo pritožbo bomo obravnavali v predpisanem 14-dnevnem obdobju. Več informacij lahko najdete tukaj.

Vložil sem pritožbo, ki pa je bila zavrnjena. Kaj lahko naredim?

Če je bila vaša pritožba zavrnjena in se ne strinjate z odločitvijo, se lahko pritožite v trgovini PEPCO. Postopek je enak kot pri običajni pritožbi.

Kakšna je razlika med vračilom in pritožbo?

Vračilo je mogoče izvesti v 30 dneh od nakupa brezhibnega izdelka z originalno cenovno oznako in računom, ki velja za dokazilo o nakupu. Po drugi strani lahko kupec vloži pritožbo glede nebrezhibnega (rabljenega) izdelka v dveh letih od nakupa, če odkrije napako v kakovosti izdelka. Pritožbe je mogoče vložiti na podlagi računa, bančnega izpiska ali potrditve nakupa s strani priče. Tako vračila kot pritožbe so mogoče v kateri koli trgovini PEPCO.

Kako lahko vložim pritožbo ali posredujem pohvalo?

Pritožbe in pohvale lahko posredujete prek obrazca za stik, ki je na voljo na našem spletnem mestu, tako da pošljete sporočilo na:  info.hrsi@pepco.eu, ali pa neposredno v trgovini izpolnite anketni obrazec za kupce, ki je na zahtevo na voljo na blagajni.

Služba za pomoč kupcem

Imate vprašanje? Pošljite ga!
Zaposleni v naši službi za pomoč kupcem vam bodo z veseljem odgovorili.

Morda vam bo všeč tudi: