Moja trgovina
LOADER
Meni
Izdelki

Vračila, pritožbe, garancija

Lahko vrnem izdelek, ki ni izpolnil mojih pričakovanj?

Vse naše trgovine zagotavljajo jamstvo vračila denarja: Kupec lahko v 30 dneh vrne izdelek, nedotaknjen in v stanju »kot nov«, skupaj z dokazilom o nakupu – računom in nedotaknjeno cenovno oznako. Več informacij o jamstvu vračila denarja najdete tukaj.

Lahko vrnem izdelek v trgovino, v kateri ga nisem kupil?

Da, izdelke lahko vrnete v katero koli trgovino PEPCO. Več o tem lahko preberete tukaj.

Lahko vrnem izdelek brez računa?

To žal ni mogoče. Račun potrebujemo, da lahko razveljavimo stanje izdelka kot prodanega in ga vrnemo v zalogo.

Katerih izdelkov ni mogoče vrniti?

Vrniti ni mogoče nekaterih izdelkov za osebno uporabo. Celoten seznam je naveden tukaj.

Kakšno je garancijsko obdobje za izdelke PEPCO?

Garancijsko obdobje za izdelke, kupljene v trgovinah PEPCO, je dve leti. Če se v garancijskem obdobju pokaže kakšna napaka blaga (neskladnost blaga), vam priporočamo, da podate ustrezni zahtevek v kateri koli trgovini. Več informacij lahko najdete tukaj.

Kako lahko uveljavljam zahtevke v zvezi z napako blaga, kupljenega v trgovini PEPCO?

Zahtevke potrošnikov v zvezi z neskladnim blagom (blago s stvarno napako) sprejemamo v vseh trgovinah PEPCO. Preprosto prinesite neskladno blago (blago s stvarni napako), dokazilo o nakupu (račun, bančni izpisek), in izpolnite obrazec. Vašo zahtevo bomo obravnavali v predpisanem 30-dnevnem obdobju. Več informacij lahko najdete tukaj.

Vložil sem zahtevek v zvezi z napako blaga, ki pa je bil zavrnjen. Kaj lahko naredim?

Če je bil vaš zahtevek za uveljavljanje pravic v  zvezi z neskladnostjo blaga (stvarna napaka) zavrnjen in se ne strinjate z odločitvijo, se lahko pritožite v trgovini PEPCO. Postopek je enak kot pri podaji zahtevka iz naslova uveljavljanja pravic zaradi neskladnosti blaga.

Kakšna je razlika med vračilom (jamstvom vračila denarja) in uveljavljanjem zahtevkov zaradi neskladnosti blaga?

Vračilo brezhibnega in funkcionalnega izdelka je mogoče izvesti v 30 dneh od nakupa izdelka z originalno cenovno oznako in računom. Po drugi strani lahko kupec vloži zahtevek zaradi neskladnosti blaga (stvarna napaka) za (rabljeni) izdelek z napako v dveh mesecih od ugotovitve napake, če se napaka (neskladnost) blaga pokaže v dveh letih od nakupa. Zahtevke zaradi neskladnosti blaga (stvarne napake) je mogoče vložiti na podlagi računa, bančnega izpiska. Tako vračila kot uveljavljanje zahtevkov zaradi neskladnosti blaga so mogoče v kateri koli trgovini PEPCO.

Kako lahko vložim pritožbo ali posredujem pohvalo?

Pritožbe in pohvale lahko posredujete prek obrazca za stik, ki je na voljo na našem spletnem mestu, tako da pošljete sporočilo na:  info.hrsi@pepco.eu, ali pa neposredno v trgovini izpolnite anketni obrazec za kupce, ki je na zahtevo na voljo na blagajni.

Trgovine

Kje je najbližja trgovina?

Predlagamo vam, da uporabite naš iskalnik trgovin. Tam najdete zemljevid vseh trgovin PEPCO po vsej državi.

Kje lahko najdem telefonsko številko trgovine PEPCO?

Naše trgovine nimajo linije za kupce. Če imate kakšno vprašanje, pojdite v zadevno trgovino ali se obrnite na našo službo za pomoč kupcem: info.hrsi@pepco.eu

Kakšen je delovni čas trgovin PEPCO?

Uporabite naš iskalnik trgovin PEPCO. Tam najdete zemljevid z lokacijami vseh naših trgovin v državi, njihove naslove in odpiralne čase.

Imate spletno trgovino?

Podjetje PEPCO prodaja samo v fizičnih trgovinah. Od samega začetka se osredotočamo na ustvarjanje popolno lociranih in opremljenih tradicionalnih trgovin. Naša maloprodajna veriga je dovolj velika, da lahko največji možni skupini kupcev zagotovimo neposredni dostop do širokega nabora izdelkov.

Hočemo ostati povezani s svojimi kupci, ki nas lahko najdejo v mestnih ter nakupovalnih središčih, kjer poleg trgovin z živili in restavracij s hrano zagotavljamo celovito ponudbo.

Zakaj v mojem kraju ni trgovine PEPCO?

Ves čas širimo svojo verigo fizičnih trgovin. Želimo si biti kar najbližje svojim kupcem. Upamo, da bomo kmalu praznovali odprtje nove trgovine PEPCO tudi na vaši lokaciji.

Kje lahko najdem informacije o trgovinah PEPCO v tujini?

V zgornji vrstici menija najdete spustni seznam z vsemi državami z našimi trgovinami. Angleška različica spletnega mesta vključuje iskalnik trgovin PEPCO. Uporabite jo, da najdete vse lokacije trgovin za vse države, v katerih poslujemo.

Izdelki

Kako lahko preverim razpoložljivost izdelka v dani trgovini?

Zaradi visoke fluktuacije izdelkov v trgovinah je mogoče najnovejše informacije o razpoložljivosti pridobiti v trgovini ali na: info.hrsi@pepco.eu

Lahko rezerviram izdelek v trgovini PEPCO?

Rezervacija izdelka v trgovini PEPCO trenutno ni mogoča.

So izdelki iz letaka na voljo v vsaki trgovini?

Izdelki iz letaka so na voljo v vseh trgovinah od začetka promocije pa do razprodaje zalog.

So vsi izdelki, ki se oglašujejo na spletnem mestu, na voljo v vsaki trgovini?

Spletna ponudba (ne ponudba iz letaka) se lahko razlikuje od zaloge dane trgovine (nekateri izdelki na določenih lokacijah morda niso na voljo). Upoštevajte, da fotografije na spletnem mestu predstavljajo primere izdelkov in da se lahko izdelki delno razlikujejo od dejanskih.

Kako pogoste so vaše dostave?

Blago dostavljamo v naše trgovine tri- ali štirikrat tedensko. Dnevi dostave se lahko razlikujejo glede na trgovino.

Kje lahko najdem izdelke iz trenutke ponudbe PEPCO?

Naše izdelke lahko najdete v papirnati letakih in na spletu, spletnem mestu, našem uradnem Facebook profilu, Instagramu ali v e-glasilu.

Kje lahko najdem informacije o razprodaji?

Informacije o trenutnih razprodajah lahko najdete v papirnati letakih in na spletu, spletnem mestu, našem uradnem Facebook profilu, Instagramu ali v e-glasilu.

Storitve in plačila

Lahko kupim darilno kartico PEPCO?

Žal trenutno ne prodajamo darilnih kartic. 

Ali PEPCO ponuja storitev vračila davka?

Da, več informacij o storitvi je na voljo tukaj.

Lahko prejmem račun z obračunanim DDV-jem v trgovini PEPCO?

Račun z obračunanim DDV-jem za kupljene izdelke lahko dobite v vsaki trgovini PEPCO. Računi se izdajajo glede na veljavno zakonodajo v 7 dneh od datuma nakupa, izključno na podlagi fiskalnega računa.

Lahko dobim dvojnik računa z obračunanim DDV-jem?

Da, pojdite v trgovino, kjer ste kupili izdelek, ali se obrnite na našo službo za pomoč kupcem: info.hrsi@pepco.eu

Lahko dobim kopijo računa?

Ne, računi se natisnejo le v trenutku nakupa in se ne morejo podvojiti ali razmnoževati.

Lahko v trgovino prinesem prazne baterije?

Da, v naši trgovini je na voljo zaboj za baterije.

Sodelovanje

Kam lahko pošljem ponudbe ali vprašanja glede najema?

Za to uporabite obrazec, ki je na voljo na našem spletnem mestu. Poiščite naslov »Sodelovanje na področju najema«.

Kam lahko pošljem ponudbo glede sodelovanja?

Za to uporabite obrazec, ki je na voljo na našem spletnem mestu. Poiščite naslov »Sprejem«. Vaše sporočilo bo poslano ustreznemu oddelku ili na info.hrsi@pepco.eu

Kako se lahko prijavim za delovno mesto v trgovini PEPCO?

Vsa trenutna prosta delovna mesta so na voljo na našem spletnem mestu, v zavihku Kariera. Prijavo lahko pošljete prek spletnega mesta ali oddate neposredno v trgovini, v kateri bi se radi zaposlili.

Kako se lahko prijavim za delovno mesto na sedežu podjetja PEPCO?

Vsa trenutna prosta delovna mesta na sedežu so na voljo na našem spletnem mestu, v zavihku Kariera. Prijave lahko pošljete prek našega spletnega mesta. Če imate kakršno koli podrobno vprašanje glede zaposlitvenega postopka, izpolnite naš obrazec za stik, ki je na voljo na našem spletnem mestu.

Kako se lahko prijavim za prosto delovno mesto v distribucijskem centru podjetja PEPCO?

Vsa trenutna prosta delovna mesta v distribucijskem centru so na voljo na našem spletnem mestu, v zavihku Kariera. Prijave lahko pošljete prek spletnega mesta ali oddate neposredno v skladišču, v katerem bi se radi zaposlili. Če imate kakršno koli podrobno vprašanje glede zaposlitvenega postopka, izpolnite naš obrazec za stik, ki je na voljo na našem spletnem mestu. Poiščite naslov »Zaposlovanje«.

Kje lahko najdem več informacij o zaposlitvi v podjetju PEPCO?

Obiščite zavihek Kariera. Tam boste našli vse osnovne informacije o delu na različnih področjih in oddelkih našega podjetja.

Ali podjetje PEPCO ponuja program vajeništva ali pripravništva?

Obiščite zavihek Kariera. Tam boste našli informacije o vajeništvu in pripravništvu v podjetju PEPCO ter prosta mesta za ta dva programa.

Nisem prejel odgovora glede svoje prijave. Kaj lahko naredim?

Če imate kakršno koli podrobno vprašanje glede zaposlitvenega postopka, izpolnite naš obrazec za stik, ki je na voljo na našem spletnem mestu. Poiščite naslov »Zaposlovanje«.

Služba za pomoč kupcem

Imate vprašanje? Pošljite ga!
Zaposleni v naši službi za pomoč kupcem vam bodo z veseljem odgovorili.

Morda vam bo všeč tudi: