Igrače – 50 % na drugi izdelek / promocija velja od 15. 5. do 2. 6. / Podrobnosti o promociji v pravilih

Priljubljene

Moja trgovina

0

Čiščenje

Dom
Otroci
Ženske
Moški
Igrače
Živali
Dojenčki

Cena

0 EUR
38 EUR
Razvrsti po:

Pripomočki za čiščenje

Danes je čiščenje postalo sestavni del našega vsakdana. Da bi bil vaš dom urejen, si je dobro priskrbeti prave pripomočke za čiščenje, ki vam bodo le-to olajšali.

Čiščenje je ključni vidik vzdrževanja čistega in higieničnega doma. Zajema različne dejavnosti, kot so sesanje, brisanje, pometanje in brisanje prahu, ki pomagajo ohranjati sveže in zdravo domače okolje. Bistveni del učinkovitega čiščenja so ustrezni pripomočki, ki bistveno olajšajo postopek.

Izdelki za čiščenje

Pepco ponuja široko paleto izdelkov za čiščenje. Med njimi boste našli sodobne pripomočke in manjšo opremo, ki vam bodo olajšali vzdrževanje urejenega doma.

Osnovni pripomočki za čiščenje vključujejo mope, krpe, krtače in posode, ki so nujni za vzdrževanje čistoče na različnih površinah. Mopi, zlasti tisti z vedrom in ožemalnikom, so idealni za pomivanje tal, krpe in gobice pa se uporabljajo za čiščenje pultov, pohištva in drugih površin. Za hitro čiščenje manjše umazanije in prahu se uporabljajo krtače in posode. Pepco v svojih stacionarnih trgovinah ponuja različne pripomočke za čiščenje, ki olajšajo organizacijo in vzdrževanje čistoče v vašem domu.

  • Mopi, vedra in krtače so bistveni za vzdrževanje čistih tal.
  • Koši za smeti in koši za recikliranje, ki pomagajo ohranjati red in so okolju prijazni.
  • Škatle in košare, ki olajšajo shranjevanje manjših predmetov in skrbijo za urejenost vašega doma.
  • Obešalniki so uporabni za urejanje oblačil in drugih kosov oblačil.
  • Kompleti za čiščenje pogosto vsebujejo kombinacijo različnih orodij, kot so vedro, metla in smetišnica.

Pri čiščenju je izjemno pomembno pravilno shranjevanje pripomočkov in čistil. Med njimi velja omeniti rokavice za čiščenje, pripomočke za doziranje čistil, krpe in gobice za čiščenje, različne vrste metel za čiščenje, vključno s stoječimi smetišnicami in krtačami. Pripomočki za čiščenje, kot je podloga za odtekanje, so nujni v vsaki kuhinji. Ščetka s stoječo smetišnico vam omogoča hitro in temeljito odstranjevanje umazanije s tal.

Komplet za čiščenje

Pri izbiri ustreznega kompleta za čiščenje si je dobro ogledati različne vrste mopov in krp, s katerimi bomo lažje vzdrževali čistočo v našem domu. Zaradi svoje nežnosti in učinkovitosti pri odstranjevanju umazanije bodo popolne za čiščenje različnih površin.

Pomemben del čiščenja so tudi rokavice za čiščenje, ki varujejo roke pred stikom s kemikalijami in umazanijo. Na voljo so v različnih velikostih in iz različnih materialov, kot so lateks, vinil ali nitril.

Pozornost velja nameniti tudi specializiranim pripomočkom, ki olajšajo vsakodnevna opravila čiščenja. Med njimi so posebne krpe, ki takoj vpijejo vodo, krpe, ki dobro zbirajo prah, in posebna orodja za čiščenje težko dostopnih območij.

Glede na vaše potrebe in vrsto površine, ki jo je treba očistiti, je priporočljivo izbrati ustrezne pripomočke za čiščenje, ki vam ne bodo le olajšali dela, temveč tudi povečali učinkovitost čiščenja. Vse to boste našli v trgovinah Pepco.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.