Igrače – 50 % na drugi izdelek / promocija velja od 15. 5. do 2. 6. / Podrobnosti o promociji v pravilih

Priljubljene

Moja trgovina

0

Okrasne blazine in prevleke za blazine

Dom
Otroci
Ženske
Moški
Igrače
Živali
Dojenčki

Cena

0 EUR
38 EUR

Dekorativni vzglavniki in prevleke

Dekorativni vzglavniki in prevleke so nepogrešljiv element pri urejanju notranjih prostorov, ki omogoča hitro in enostavno osvežitev videza prostora. Z njimi lahko dodamo barvo, vzorce in prijetnost našim notranjim prostorom. Pomembno je spoznati različne vrste prevlek in vzglavnikov, da lahko zavestno izbiramo tiste, ki se bodo najbolje prilegali našim pričakovanjam in potrebam.

Ustvarjanje kompleta vzglavnikov je odličen način za dodajanje značaja in skladnosti v notranji prostor. Na primer, če želimo ustvariti komplet vzglavnikov, navdihnjen z boho stilom, lahko kombiniramo vzglavnike s cofki z vzglavniki z etničnimi vzorci in tkaninami naravnih tekstur, kot sta lan in bombaž. Pomembno je, da ohranimo ravnovesje med vzorčastimi in enobarvnimi vzglavniki, da aranžma ne bo preobremenjen.

Dekorativni vzglavniki

Dekorativni vzglavniki so odličen način za dodajanje šarma in udobja vsakemu notranjemu prostoru. Med njimi najdemo vzglavnike različnih oblik, velikosti in vzorcev. Veliki dekorativni vzglavniki lahko služijo kot udobna opora na kavču, manjši pa kot dekorativni element. Pomembno je, da upoštevamo gladke vzglavnike, ki se odlično kombinirajo z drugimi vzorci in barvami.

Vzglavniki s cvetličnimi vzorci in barvni vzglavniki prinašajo v prostor pomladno vzdušje in poživljajo aranžma. Okrasne blazine so manjši vzglavniki, ki se odlično podajo kot dodatek na kavču ali fotelju. Večbarvni dekorativni vzglavniki se odlično ujemajo z aranžmaji, navdihnjenimi z boho ali eklektičnim slogom. Vzglavniki v Pepcu omogočajo ustvarjanje izjemno raznolikih kompozicij, ki bodo zagotovo oživile vsak prostor.

Pri izbiri okroglega ali drugega dekorativnega vzglavnika je pomembno upoštevati njegovo obliko, velikost, material in vzorec. Dobro izbran vzglavnik lahko znatno vpliva na videz in vzdušje prostora. Ne pozabimo, da dekorativni vzglavniki lahko znatno spremenijo videz naše dnevne sobe ali spalnice in vanje prinesejo novo vzdušje in klimo.

Prevleke za okrasne blazine

Dekorativne prevleke za blazine so odličen način za osvežitev videza notranjosti. Glede na vrsto prevleke lahko v naš dnevni prostor ali spalnico vnesemo različne sloge in vzdušja. Izbira prevlek, ki se med seboj razlikujejo po materialu, vzorcu in barvi, je široka: med njimi najdemo gladke, prešite, žametne ter enobarvne dekorativne prevleke. Menjava prevleke je preprost način za osvežitev videza prostora.

V dnevni sobi je smiselno izbrati prevleke za dnevno sobo, kot so prevleke za okrasne blazine, ki bodo v prostor prinesle prijetno in toplo vzdušje. V spalnici pa je treba biti pozoren na prevleke, ki se bodo ujemale s slogom in barvno shemo prostora ter spalničnim tekstilom. Primer je lahko kosmata prevleka, ki bo spalnici dodala eleganco in razkošje. Če iščete prevleke za otroke, je smiselno izbrati licenčne prevleke, ki se bodo ujemale z aranžmajem otroške sobe.

Prevleke je treba izbrati ob upoštevanju barvne sheme in sloga prostora. Barvite prevleke lahko notranjemu prostoru dodajo življenje in energijo, medtem ko modre ali črne prevleke prinašajo mir in eleganco. Pri izbiri prevleke je velikost ključnega pomena, med najbolj priljubljenimi so prevleke 45×45 ali dekorativne prevleke 40×40. Na voljo so prevleke, ki jih lahko prilagodite velikostim blazin in pohištva.

Ne pozabimo, da pravilno izbrana dekorativna prevleka lahko znatno vpliva na videz in vzdušje doma. Dobro je eksperimentirati z različnimi slogi, vzorci in materiali, da ustvarimo zanimiv in harmonični aranžma. To bo pomagalo doseči harmoničen in skladen aranžma, ki bo prijeten za oči in bo v prostor vnesel prijetno vzdušje.

Kolekcija okrasnih blazin in prevlek v Pepcu ponuja neskončne možnosti za personalizacijo in osvežitev vašega domačega notranjega prostora. Ti majhni elementi lahko prinesejo pomembne spremembe, dodajo stil, udobje in življenje vsakemu prostoru. Od elegantnih, subtilnih vzorcev do živahnih, barvitih motivov – naši izdelki so ustvarjeni, da ustrezajo vsakemu okusu in dekorativnemu slogu. V Pepcu verjamemo, da pravilno izbrane dekoracije in dodatki lahko popolnoma spremenijo značaj doma, da postane še bolj edinstven in prijeten kraj za bivanje.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.