Posode in škatle za shranjevanje - 50% popusta na drugi izdelek / Promocija velja od 16. 07 to 29. 07. 2024 / Preverite podrobnosti

Priljubljene (0)

Moja trgovina

0

Kuhinjski dodatki

Dom
Otroci
Ženske
Moški
Igrače
Živali
Dojenčki

Cena

0 EUR
38 EUR

Kuhinjski pripomočki

Vsaka kuhinja potrebuje ustrezne kuhinjske dodatke, ki olajšajo pripravo obrokov in pospravljanje. Dobro je vlagati v visokokakovostne izdelke, ki bodo služili dolgo časa. Različni kuhinjski pripomočki, ki so na voljo pri Pepco, vam bodo olajšali vsakodnevno pripravo obrokov. V fizičnih trgovinah boste našli široko paleto kuhinjskih pripomočkov, ki združujejo privlačne cene in spodobno kakovost.

Kuhinjski pripomočki za kuhanje

Kuhinjski pripomočki, kot sta žlica za cedenje in žlica za testenine, so pri kuhanju nepogrešljivi. Z žlico za cedenje lahko enostavno odcedite vodo iz zelenjave ali testenin, z žlico za testenine pa lažje postrežete tovrstno hrano. Pri kuhanju in pečenju je zelo uporabna lopatka za cvrtje. V Pepcovi ponudbi lahko najdete lopatke iz različnih materialov, kot so plastika, silikon ali kovina.

Pomemben kuhinjski pripomoček je tudi zajemalka za juhe in omake. Pri izbiri bodite pozorni na velikost zajemalke in njeno obliko, ki naj bi olajšala zajemanje tekočin. Pripomočki za stepanje, kot je kuhinjska metlica, so nujni pri pripravi peciva, sladic ali omak. V Pepcovi ponudbi lahko najdete različne vrste metlic, izdelane iz kovine, plastike ali silikona.

Kuhinjski pripomočki za peko

Plošča za peko je nepogrešljiv pripomoček v vsaki kuhinji za pripravo različnih jedi. Pri Pepcu lahko najdete komplete za peko s pekači iz različnih materialov, kot so nerjavno jeklo, aluminij ali litina.

Modeli za peko so še en kuhinjski pripomoček, ki vam omogoča pripravo različnih pečenih izdelkov, kot so torte, mafini ali peciva. Priporočljivo je, da izberete modele, ki se ujemajo s slogom vaše kuhinje in drugimi pripomočki za shranjevanje hrane.

Funkcionalni dodatki za kuhinjo

Pri Pepcu lahko najdete številne elegantne odcejalnike za jedilni pribor ter druge različne pripomočke za čiščenje, kot so gobice za pomivanje posode, večnamenske krpe in bombažne krpe. Kuhinjske krpe so bistveni kuhinjski pripomočki, ki pomagajo ohranjati red in higieno med kuhanjem. Še en pomemben pripomoček je kuhinjski predpasnik, ki ščiti vaša oblačila pred umazanijo med kuhanjem. Kuhinjske rokavice so bistveni kuhinjski pripomočki, ki varujejo vaše roke pred opeklinami med peko.

Kuhinjska tehtnica je pomemben del opreme, ki je na voljo v različnih vrstah, kot sta mehanska ali elektronska. Pri izbiri tehtnice je treba biti pozoren na njeno največjo zmogljivost, natančnost merjenja in enostavnost uporabe.

Servirne deske so še en uporaben pripomoček, ki ga lahko najdete v trgovini Pepco. Na voljo so različni modeli desk, izdelani iz materialov, kot so les, plastika ali steklo. V Pepcu lahko najdete tudi različne sklede, jedilni pribor in tudi modelčke za sladoled. Dobro je izbrati modelčke, ki se ujemajo s slogom vaše kuhinje in drugimi dodatki.

Funkcionalna kuhinjska oprema Pepco je širok izbor pripomočkov, ki vam bodo olajšali vsakodnevno pripravo obrokov. Pri izbiri ustreznih dodatkov je dobro biti pozoren na njihovo kakovost, funkcionalnost in primernost za vašo kuhinjo. Tako boste lahko uživali v udobju in učinkovitosti pri kuhanju in serviranju obrokov.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.