Priljubljene (0)

Moja trgovina

0

Stenske dekoracije

Dom
Otroci
Ženske
Moški
Igrače
Živali
Dojenčki

Cena

0 EUR
38 EUR
Razvrsti po:

Stenska dekoracija – dodajte značaj svojemu interierju!

Iščete navdih, kako preurediti svoj dom? Stenske dekoracije Pepco so preprost način, kako vsakemu prostoru dodati edinstven značaj. Ponujamo široko paleto stenskih dekoracij, ki ustrezajo vsakemu slogu – od sodobnega minimalizma do klasične elegance. Naše stenske dekoracije skrbno izbiramo, da izpolnijo pričakovanja tudi najzahtevnejših opremljevalcev notranjih prostorov.

Katero stensko dekoracijo izbrati?

Stenske dekoracije so lahko izdelane iz različnih materialov:

  • Les – naravni in ekološki material, idealen za notranjost v skandinavskem in rustikalnem slogu.
  • Kovina – sodoben in minimalističen material, idealen za industrijske in mansardne interierje.
  • Plastika – lahek in poceni material, idealen za otroške dekoracije.
  • Tkanina – prijeten in topel material, idealen za spalnice in dnevne sobe.

Stenska dekoracija je element, ki pritegne pozornost in poudari individualnost vašega doma. S stenskimi dekoracijami iz trgovine Pepco si lahko ustvarite lastno umetniško galerijo, ki odraža vaš osebni okus in interese. Naj gre za abstraktne slike, elegantne plakate ali tridimenzionalne stenske dekoracije – za vsakogar se najde nekaj. Dekoracije sob niso le okras, ampak tudi način, kako izraziti sebe.

Stenske dekoracije – različni slogi in vzorci

Stenske dekoracije so sestavni del notranje opreme, saj vsakemu prostoru dodajo značaj in osebno noto. Izmed njih stenske ure niso le praktičen pripomoček, temveč so lahko tudi izrazit dekorativni akcent. Ekskluzivne ure v glamur slogu s črnimi poudarki v notranjost vnesejo eleganco, medtem ko vintage ali retro modeli dodajo toplino in nostalgijo.

Sodobna ogledala z osvetlitvijo lahko ustvarijo posebno vzdušje in optično povečajo prostor. Velika stenska ogledala različnih oblik in slogov omogočajo individualno prilagoditev slogu doma, bodisi v minimalistični ali bogato okrašeni obliki.

Slike na platnu so še ena priljubljena oblika dekoracije sten. Odražajo lahko osebne interese, dodajajo barve ali služijo kot kompozicijsko vezivo za celotno notranjost. Priporočljivo je izbrati motive, ki se ujemajo z ostalo okolico in ustvarjajo skladno vizualno pripoved. Raznolikost vzorcev, ki so na voljo, vam omogoča eksperimentiranje in prilagajanje slik kateremu koli prostoru, od kuhinje do dnevne sobe.

Ne pozabite na okvirje za slike, ki so odličen način za poudarjanje pomembnih trenutkov in oseb. Okvirji, združeni v galerijo fotografij, lahko postanejo osrednja točka prostora, pripovedujejo zgodbo ali poudarjajo pomembne dogodke v življenju družinskih članov. Izbira okvirjev mora biti prilagojena slogu notranjosti ter formatu in naravi fotografij, ki bodo v njih predstavljene.

Pri Pepcu boste našli stenske dekoracije za vsak prostor:

  • Za dnevno sobo: slike, plakati, ure, ogledala, makrame, stenske police.
  • Za spalnico: slike, plakati, makrame, lovilci sanj, ogledala.
  • Za kuhinjo: slike, plakati, tablice s kredo, ure, stojala za brisače.
  • Za otroško sobo: slike, plakati, stenske nalepke, tablice, stenske police.

Te dekoracije lahko optično povečajo prostor, vnesejo harmonijo in skladnost ter postanejo prepoznavna osrednja točka dnevne sobe ali spalnice. Kakovostne stenske dekoracije Pepco so naložba v trajnost in estetiko, ki bo trajala več let, vaši notranjosti pa bodo dali edinstven značaj in ambient.

Zakaj se splača kupovati v Pepco?

Vedno smo blizu vas

Trgovine Pepco so na voljo skoraj po vsej državi.

Vedno nizke cene

V trgovinah Pepco noste našli vse kar potrebujete, po nizkih cenah.

Široka izbira

V trgovinah Pepco boste našli široko paleto izdelkov zase, svojo družino in dom.

Kupujte z zaupanjem

Imate 30-dnevno pravico vrnitve blaga v kateri koli trgovini v državi.